Kremy na noc

Clarena Sensitive Line, Sensi Regen Odżywczo - regeneracyjny krem na noc do pielęgnacji domowej

Clarena Sensitive Sensi Regen krem do twarzy do cery naczyniowej 50ml

• 17 grudnia 2020 o 15:29
    dobry krem, tak ogólnie- a co do naczynek-nie wiem
    Używa od:próbka
    Nie mam cery naczynkowej- więc tego nie oceniam. Tak samo jak opakowania- bo testowałam próbkę. Ogólnie uważam, że marka Clarena nadal trzyma poziom, ale co do skuteczności- sama nie wiem
    Zalety:
    • ładny, ekskluzywny, morski i odświeżający zapach
    • miły w stosowaniu
    • nawilża
    • mam wrażenie, ze skóra faktycznie ciut lepsza
    Wady:
    • nie jestem pewna jego działa w sprawie naczynek, ten krem jest delikatny i szczerze nie wiem czy poradziłby sobie z problemem,
    • odnoszę wrażenie, że jego działanie jest "chwilowe" a nie dogłębne
  • 7 kwietnia 2020 o 0:18
    Polecam
    Ten kremik polecam z ręką na sercu posiada konsystencję inną niż wszystkie kremy, no i działanie czuć już w chwili nakładania. Skóra robi się bardzo gładka i milutka w dotyku, nawilżona od razu. Byłam zdziwiona i zachwycona . Gorąco zachęcam, wypróbujcie!
    Zalety:
    • Wymieniłam wyżej
    Wady:
    Drogeria Super-Pharm
  • 17 lutego 2017 o 14:52
    Zadowalający.
    Mam cerę wrażliwą z rozszerzonymi naczynkami wokół nosa, która łatwo ulega przesuszeniu. Jest to moje pierwsze do czynienie z kremami firmy Clarena, ale otwierając słoiczek po zapachu poznałam ,że prawdopodobnie był on używany po zabiegu złuszczającym w salonie kosmetycznym w którym byłam. Póki co jestem zadowolona z działania kremu, wystarczająco nawilża skórę, nie powoduje u mnie jakichkolwiek podrażnień. Raczej uspokaja i koi skórę. Jeszcze nie zauważyłam pozytywnych zmian w przypadku naczynek, ale może wymaga to czasu. Ogólnie jestem zadowolona, tym bardziej ,że zapłaciłam za niego 60zł na promocji (regularna cena wydaje się nieco za wysoka, ale rozumiem ,że Clarena to już marka sama w sobie).
    mereo
    19 października 2012 o 12:05
    Dobry
    Poleciła mi go kosmetyczka (mam cerę mieszaną, rozszerzone naczynka, wrażliwą, ze strefą T). Jeden z nielicznych, jaki mnie nie uczula. PLusy: +dobrze się wchłania +zapach nie jest za mocny +nie powoduje zaczerwienienia twarzy (niektóre kosmetyki tak działają na moją buzię) +nie powoduje rozszerzania naczynek (nie mogę sięzdecydowac, czy poprawił kondycję moich naczynek, nie widzę zmian na gorsze, a to duży plus) +cera jest po nim ładna, świeża, nawilżona Minusy: -opakowanie! (jest słoiczek, a wolę tubki) +/- cena: za tak dobry krem trzeba trochę zapłacić, ale chciałabym, żeby był chociaż odrobinę tańszy. Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 (całe duże)
  • 19 czerwca 2010 o 16:03
    taki sobie
    plusy: w sumie dla mnie takie same jak w sensi calming -konsystencja -nie zapycha -nawilza jednak nie na długo -średnio wydajny -ladny zapach -szybko się wchłania -nie likwiduje zaczerwień tylko lekko je zmniejsza "-" -po nałożeniu skóra lekko mnie szczypała -cena -jak dla mnie za słaby poleciła mi go kosmetyczka razem z hydro oxy i sensi calming na dzień, bo mam suchą skórę,z rozszerzonymi naczyńkami.jednak ten również okazał się za słaby: przez noc nie nawilżył dostatecznie mojej skóry, nie ukoił, nie zapobiegał dostatecznie zaczerwienieniom, rano budziłam się z lekko zaczerwienioną i wysuszoną skóra. Wg mnie nie jest wart 85 zł, spodziewałam się lepszego działania, zwłaszcza że do niego zakupiłam krem na dzień plus hydro oxy. Trochę się zawiodłam na tej firmie, ale zamierzam wypróbować jeszcze ich peeling. Używam tego produktu od:juz nie Ilość zużytych opakowań:1

Zobacz także inne Kremy na noc