Kremy na noc

Ziaja Med,Kuracja Naczynkowa, Krem uszczelniający naczynka krwionośne na noc (nowa wersja)

Ziaja med Kuracja Naczynkowa
notino.pl
Ziaja Med Kuracja Naczynkowa rozszerzone naczynka Krem uszczelniający naczynka krwionośne na noc 50ml

• 7 lipca 2024 o 14:14
    Krem działający nocą
    Krem uszczelniający naczynka krwionośne na noc to kosmetyk zamknięty uprzednio w papierowy kartonik, natomiast sam krem został zamknięty w miękką tubkę z zamknięciem na klik. Jest to krem o standardowej pojemności 50 ml, pozbawiony kompozycji zapachowej i żółtej barwie. Szata graficzna jest bardzo prosta – biała tubka z bordowymi i czarnymi napisami. Krem ma lekką konsystencję, łatwo rozprowadza się na skórze i szybko wchłania. Krem ma dobry skład, zawiera aż 95% składników pochodzenia naturalnego. W składzie znajdziemy następujące składniki aktywne: escynę(nasiona kasztanowca), proteiny ze słodkich migdałów, prowitaminę B5, trokserutynę, witaminę C, witaminę E. Krem skutecznie zmniejsza nadreaktywność i widoczność naczynek krwionośnych. Stosując go codziennie zauważyłam, że złagodził podrażnienia a także działa rozjaśniająco na naskórek. Na plus warto zaznaczyć, że zapobiega tworzeniu się nowych „pajączków”. Krem korzystnie wpływa na poprawę stanu mojej cery. Nocna kuracja naczyniowa działa nawilżająco na moją cerę, za co ogromny plus.
    • skład
    • działanie
  • 3 lipca 2024 o 11:21
    bardzo przyjemny produkt
    OPAKOWANIE klasyczna tubka z tworzywa z Ziaji FORMUŁA jest treściwa na pierwszy rzut oka a mimo to krem rozprowadza się łatwo i nie zostawia tłustego filmu. Ma żółtawy kolor i bardzo delikatny zapach. EFEKTY to co zauważyłam jako pierwsze to nawilżenie i wygładzenie już po pierwszych kilku aplikacjach. Cera jest mięciutka i przyjemna w dotyku, wygląda zdrowo i jest ukojona. Nie mam widocznych pajączków, ale mam spory problem z reaktywnością skóry i od najmniejszych bodźców czy to zewnętrznych typu słońce, czy to np. stresowych, cera szybko się "nagrzewa" i czerwieni. Z pewną nieśmiałością, ale mogę powiedzieć, że moim zdaniem ta reaktywność się zmieniła po 2 miesiącach stosowania kremu. Na moją korzyść oczywiście. Krem nie uczula ani nie zapycha, komfortowo leży na skórze. Nie roluje się nakładany na różne sera.
  • 5 czerwca 2024 o 17:31
    Ziaja med kuracja naczynkowa naprawdę działa!
    Ziaja med to kosmetyki dość, że tanie i dostępne to naprawdę skuteczne! Tradycyjnie już minimalistyczna szata graficzna opakowania typowo apteczna. Kartonik z wszystkimi czytelnymi informacjami dotyczącymi produktu + wygodna poręczna, lekka tubka zamykana na klik. Skład kremu w 95% jest naturalny, regenerująca emulsja zawiera 0,8% trokserutyny esencja wyizolowana z nasion kasztanowca, proteiny słodkich migdałów, witaminy C, E, prowitamina B5. Krem w kolorze żółtym jest lekki co bardzo mnie zaskoczyło ponieważ kremy na noc najczęściej są bogate, szybko się rozprowadza i wchłania. Nie podrażnia skóry wrażliwej i suchej, nie barwi skóry na żółto, nie zapycha. Krem naprawdę zmiękcza skórę, zmniejsza naczynka, drobne pajączki znikają w mgnieniu oka, a nowych na nosie nie zauważyłam. Skóra przestała się robić czerwona podczas ekspozycji na słońcu i w upalne dni wygląda bardzo dobrze. Polecam wypróbować krem na noc od Ziaja med.
    Zalety:
    • naprawdę redukuje zaczerwienienia i pajączki
    • nawilża
    • lekka konsystencja
    • szybko się rozprowadza i wchłania
    • nie podrażnia skóry wrażliwej i suchej
    • nie zapycha
    • wygodne poręczne i lekkie opakowanie zamykane na klik
    • standardowa pojemność 50 ml
    • niska cena
    • rodzima marka Ziaja
    Wady:
  • 3 czerwca 2024 o 21:35
    Z esencją z tej samej serii daje super efekt
    Seria do cery naczynkowej od Ziaja Med jest bardzo udana. Od jakiegoś czasu musiałam zadziałać na zaczerwienia i naczynka, a internet wręcz kipiał od tych produktów. Kupiłam przy okazji innych zakupów w lokalnej aptece, a cena tego kremu to około 20 zł. Kupiłam również esencję z tej samej serii i stosuję je w pakiecie w rutynie wieczornej. Na początku codzienne, a teraz w zależności od pozostałej pielęgnacji 2-3 razy w tygodniu i z pomyślnością łączę ten krem z innymi produktami również do cery naczynkowej, ale nie tylko. Osobiście uważam, ze one naprawdę pomagają. Może nie jest to efekt wow, widoczny od razu, trzeba cierpliwości, ale naprawdę warto. Krem ma żółty odcień, trochę mnie to zdziwiło, ale oczywiście na twarzy nic nie widać. Zważywszy na to, że cena jest dość niska, a jakość bardzo zadawalająca, będę kupować regularnie w ramach potrzeb.
    Zalety:
    • dostępność w lokalnej aptece
    • dobrze się łączy z innymi produktami
  • 25 maja 2024 o 17:50
    Przyjemny
    Krem sprawia, że budzę się z wypoczętą cerą o jednolitym kolorze. Co bardzo ważne, nie jest rozgrzana i piekąca. Podoba mi się zadziwiająco lekka konsystencja kremu. Zazwyczaj kremy na noc mają bardzo treściwą i tłustą konsystencję a ten jest leciutki jak chmurka. Nie obciąża i nie zapycha porów. Ma żółtawy kolor ale nie jest to widoczne na twarzy i na pościeli. Zupełnie nie wyczuwam zapachu tego kremu. Dla mnie to bardzo dobrze, ponieważ mocne zapachy mnie drażnią. Uważam, że ten krem jest idealnym dopełnieniem kremu na dzień z tej serii.

Zobacz także inne Kremy na noc