Kremy na noc

Aveeno Calm+Restore, Re-Hydrating Night Cream Krem przywracający nawilżenie na noc

• 9 kwietnia 2025 o 12:54
    Delikatne nawilżenie i ukojenie dla wrażliwej skóry
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Mam cerę wrażliwą, skłonną do podrażnień i przesuszeń – szczególnie w okresach zmiany pogody. Aveeno krem na noc to jeden z niewielu kremów, który przynosi mojej skórze natychmiastowe ukojenie bez uczucia ciężkości. Ma lekką, nietłustą konsystencję, która szybko się wchłania, a jednocześnie pozostawia skórę elastyczną i dobrze nawilżoną. Po nocy skóra jest wyciszona, miękka i wygląda zdrowo. Nie powoduje żadnych reakcji alergicznych ani zapychania porów. Zapach jest niemal niewyczuwalny – co dla mnie jest plusem przy wrażliwej skórze. Opakowanie typu airless z pompką jest bardzo higieniczne i praktyczne. Zdecydowanie polecam ten krem osobom z suchą, reaktywną lub nadwrażliwą skórą, które szukają spokojnej, ale skutecznej pielęgnacji na noc.
  • 22 marca 2025 o 21:11
    Niezawodne nawilżenie na noc
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Aveeno Calm+Restore Re-Hydrating Night Cream to prawdziwy skarb dla suchej i wrażliwej skóry. Jego kremowa, aksamitna konsystencja świetnie się rozprowadza i szybko wchłania, nie pozostawiając tłustego filmu. Rano skóra jest wyraźnie nawilżona, miękka i zregenerowana. Nie zawiera intensywnych zapachów, co jest ogromnym plusem dla osób z wrażliwą skórą. Opakowanie jest higieniczne i wydajne – niewielka ilość wystarcza na całą twarz. Mam skórę skłonną do przesuszeń i podrażnień, a ten krem działa na nią kojąco i wzmacniająco. Polecam wszystkim, którzy szukają skutecznego i łagodnego nawilżenia na noc!
  • 21 marca 2025 o 21:46
    Perfekcja!
    Aveeno Calm + Restore Re-Hydrating Night Cream to doskonały wybór dla osób z suchą i wrażliwą skórą. Jego kremowa, ale nietłusta formuła intensywnie nawilża i regeneruje skórę podczas snu. Dzięki zawartości prebiotycznego owsa i niacynamidu łagodzi podrażnienia, wzmacnia barierę ochronną skóry i pomaga utrzymać jej odpowiednie nawodnienie. Po nocy skóra jest miękka, elastyczna i wyraźnie bardziej komfortowa. Świetny wybór dla osób szukających delikatnej, ale skutecznej pielęgnacji nocnej.
    Aga5678
    21 marca 2025 o 17:29
    Ukojenie dla mojej twarzy
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Aveeno Calm+Restore Re-Hydrating Night Cream to jeden z najlepszych kremów regenerujących, jakie miałam okazję stosować. Sprawdza się rewelacyjnie, zwłaszcza jeśli używasz kwasów lub innych intensywnych kuracji, które mogą podrażniać skórę. Nawilża, łagodzi i przywraca komfort niemal natychmiast. Testowała go również moja siostra, która ma cerę mieszaną, i u niej też świetnie się sprawdził – nie obciąża skóry, a jednocześnie daje porządne nawilżenie i ukojenie. Jest idealny po agresywniejszych produktach, które mogą przesuszać lub uwrażliwiać skórę. Co do zapachu jest on dosyć specyficzny ale jest to spowodowane brakiem dodatku substancji zapachowych co jest tagrze sporym plusem ponieważ nie podrażnia on przez to cery, ale dla wrażliwych nosów może się nie sprawdzić . (Nie jest to jednak intensywny zapach) Jeśli szukasz kremu, który pomoże Ci utrzymać równowagę skóry podczas wymagających kuracji, ten produkt to strzał w dziesiątkę!
  • 21 marca 2025 o 12:50
    Nocny rytuał piękna
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Aveeno Calm+Restore Re-Hydrating Night Cream to absolutne odkrycie w mojej wieczornej rutynie pielęgnacyjnej! Krem ma jedwabistą konsystencję, która cudownie rozprowadza się na skórze, dając natychmiastowe uczucie ukojenia i nawilżenia. Już po kilku zastosowaniach zauważyłam, że moja skóra jest bardziej miękka, elastyczna i promienna. Formuła wzbogacona o naturalny owsiany kompleks i ceramidy działa jak balsam dla wrażliwej cery – łagodzi podrażnienia i redukuje zaczerwienienia. Jest lekki, ale jednocześnie intensywnie odżywczy, dzięki czemu moja skóra czuje się świetnie przez całą noc. Co ważne, nie zapycha porów, więc świetnie sprawdzi się nawet przy cerze skłonnej do niedoskonałości. Ten krem to prawdziwy must-have, jeśli szukasz produktu, który nie tylko nawilża, ale też dba o barierę ochronną skóry. Dla mnie 10/10! ????✨
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl

Zobacz także inne Kremy na noc