Lakiery hybrydowe

NaiLac Top hybrydowy No Wipe

• 24 kwietnia 2024 o 19:54
    Polecam
    Top no wipe jest bardzo wygodny tylko takich używam. Ten kupiłam z polecenia i jestem zadowolona. Ma dobrą konsystencję, nie spływa na skórki. Ładnie nabłyszcza i długo się utrzymuje, nie robi się matowy. Zdarzyło się, że miałam na paznokciach aż 4 tygodnie. Cały czas wyglądał dobrze.
    Zalety:
    • Dobrze wyprofilowany pędzelek
    • Nie spływa na skórki
    • Jest trwały
  • 25 stycznia 2024 o 16:47
    Top o pięknym połysku bez przemywania
    Uwielbiam topy no wipe, nie wymagające przemywania. Ten daje piękny połysk,który długo nie matowieje. Lakier hybrydowy prezentuje się pod nim pięknie. Top nie pęka. Jest długotrwały. Pędzelek pozwala z łatwością nakładać go na hybrydę. Konsystencja jest dość gęsta. Dobrze rozprowadza się.
    Manta21
    4 grudnia 2023 o 10:10
    Mój ulubieniec wśród topów
    Bardzo lubię topy i lakiery brokatowe od NaiLac. Od kilku lat 003 jest moim totalnym ulubieńcem. Zarówno mi jak i klientkom nie matowieje, a błysk utrzymuje się długo. Ma poręczną buteleczkę i pędzelek. Gęstość też oceniam bardzo dobrze. Nie miałam przypadków uczuleń, wydajny
    ksanaru
    3 października 2018 o 14:30
    Trochę się zawiodłam.
    Bardzo lubię topy no wipe i po takie najczęściej sięgam - jest to bardzo wygodne rozwiązanie. Baza i kolory tej firmy sprawdzały mi się fajnie, więc na top również bardzo liczyłam. Opakowanie - tak jak w przypadku wszystkich produktów tej marki - buteleczki są bardzo ładne, połączenie mat + złote elementy wygląda świetnie. Pędzelek jest dosyć długi i cienki, wygodnie się nim operuje. Konsystencja - jest dosyć rzadki, ale nie spływa, dzięki czemu łatwo, szybko i przyjemnie się nim maluje. Trwałość - no i tu właśnie zaczynają się minusy. Top bardzo szybko zaczął matowieć, rysuje się bez żadnego problemu, co nie jest jego dobra cechą. Nie odpryskuje, jest trwały, jednak co z tego jak po tygodniu wygląda źle.
    Zalety:
    • opakowanie, pędzelek
    Wady:
    • mało odporny na zarysowania
    • matowieje
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 21 maja 2018 o 10:06
    Bardzo dobry
    Szukałam topu no wipe pod pyłki ale też do stosowania ogólnie na hybrydy. Skusiłam się na ten, chociaż mało o nim słyszałam opinii. Na szczęście się sprawdził. Ma fajną konsystencję, rzadszą niż bazy czy lakiery kolorowe ale nie za płynną, nie rozlewa się po paznokciu i skórkach ale ładnie sam się wygładza. Trwałość bardzo dobra, po 3 tygodniach nie zauważam pęknięć czy odbarwień, nie odpryskuje. Fajnie wygładza powierzchnię paznokcia, daje efekt ładnego lustra i nadaje piękny połysk który utrzymuje się bardzo dobrze przez dobre 2-2,5 tygodnia. Nie widzę problemów z utwardzaniem, nie kurczy się i nie tworzą się bąble czy smugi. Pędzelek jest ok. Jestem z niego bardzo zadowolona :)