Lakiery hybrydowe

Neess Kauczukowy lakier hybrydowy

Neess

Nasi użytkownicy zostawili 72 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

kaskaw8
    10 sierpnia 2024 o 11:58
    Ale to jest trwałe!
    Bardzo polubiłam te lakiery. Są świetne. Sprawdzają mi się dużo lepiej niż inne droższe, wiodące marki. Jestem zaskoczona ich jakością, trwałością i ceną! Lakiery kauczukowe Neess są bardzo trwałe. Nie odpryskują, ani nie odpadają. Konsystencja lakierów jest kremowa, raczej z tych gęstszych, lecz nie sprawia problemów z aplikacją. Rozkładają się równo, nie rozlewają się. Pigmentacja wśród kolorów jest różna. Miałam kolor „Szato de bordo” i tutaj pigment jest mocny, w pełni kryjący przy dwóch naprawdę cienkich warstwach. Z kolei jasny, kremowy odcień - „Śmietanka towarzyska” jest piękny, lecz bardzo trudno uzyskać równomiernie rozłożony kolor. Trzy cienkie warstwy wystarczyły na pokrycie w takim stopniu, że nie rzucało się to w oczy, ale z bliska nie wyglądało to idealnie. Mimo wszystko warto spróbować te lakiery, bo są super trwałe, kosztują śmiesznie małe pieniądze, a mają też fajną konsystencję i spoko aplikator, który idealnie współgra z lakierem.
    • trwałość
    • kolory
    Wady:
    • nierówna pigmentacja między kolorami
  • 8 maja 2024 o 10:02
    Polecam!
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    zdecydowałam się na zakup kilku lakierów z tej linii. Muszę przyznać, że są rewelacyjne. Maluję sobie paznokcie od trzech lat i od jakiegoś czasu korzystam z produktów tej firmy. Jestem bardzo zadowolona z efektów i gorąco polecam.
    aniatar
    7 maja 2024 o 8:56
    Polecam
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Te lakiery są świetne! Szybko schną, długo trzymają się na paznokciach i łatwo się je nakłada. Krycie jest naprawdę dobre. Polecam dla początkujących :)
    • jakość
  • 29 kwietnia 2024 o 9:34
    Super
    Gorąco polecam lakiery z tej serii, mają super kolory, nie są drogie i są ogólnie dostępne. Testuje już 6 lakier i myśle że zostane na dłużej przy tej marce
    Zalety:
    • cena jakość kolor
  • 22 kwietnia 2024 o 13:55
    super
    koleżanka poleciła mi lakier z tej serii i nie żałuje że go kupiłam, jest super trwały i ma piękny kolor, gorąco polecam dla każdej amatorki malowania paznokci :)
    Zalety:
    • kolor, cena