Topy do paznokci

My No.1 Hybrid Express UV/LED 3 w 1 Lakier hybrydowy 3 w 1

4 na 51 opinię

• 19 lutego 2018 o 16:45
    Baza, kolor i top w jednym? Da się?
    Zawsze z niechęcią podchodziłam do produktów ileś w jednym. Wydawało mi się, że jak coś jest do wszystkiego to do niczego. Natomiast ta seria lakierów jest dość fajnym wyjątkiem dla leniuszków. Od razu warto zaznaczyć, że raczej nie można powiedzieć tu o maksymalnej 4-5 tygodniowej trwałości bez żadnych odprysków, ale i tak jest na prawdę nieźle. Sama polecam nakładać 3-4 cienkie warstwy wtedy na spokojnie lakier wytrzymuję nawet najcięższe testy. Jego trwałość oceniam pozytywnie. 2 tygodnie bez problemu utrzyma się na paznokciu. Co przy tak szybkiej aplikacji jest dużą wygodą. Sam lakier jest dość gęsty, jeśli chodzi o krycie to w moim przypadku jeden potrzebował tylko jednej warstwy i praktycznie mogłabym już go tak zostawić, drugi potrzebował 3-4, także może być z tym różnie, ale cena i jakość jest na tyle atrakcyjna, że warto. Lakier nie zalewa skórek i nie spływa z paznokcia podczas aplikacji. Nie śmierdzi i łatwo utwardza się w lampie, pomimo nie zastosowania na niego topu zachowuję na prawdę piękny błysk. Warto też wspomnieć, że nie musimy martwić się o przemywanie go po skończonym manicure ponieważ lakier nie zostawia lepkiej warstwy. Kolorów jest dość dużo, dostępność na razie ciężka bo chyba tylko online, ale atrakcyjna cena bardzo zachęca do zakupów. Ja polecam, fajna alternatywa dla tradycyjnych hybryd, również dobra opcja na wyjazdy. Buteleczka jest dość klasyczna, pędzelek bardzo przyjemny. Jedyną rzeczą do której mogę się bardziej przyczepić to wzorniki kolorów i na buteleczkach i w internecie mogły by być bardziej adekwatne do zawartości.
    Zalety:
    • Wygoda
    • Konsystencja
    • Szybkość i łatwość aplikacji
    Wady:
    • Różna pigmentacja, w zależności od koloru
    • Nie adekwatne do rzeczywistości naklejki na buteleczkach

Zobacz także inne Topy do paznokci