Płyny do płukania jamy ustnej

Listerine Antyseptyczny płyn do płukania jamy ustnej

Johnson And Johnson Listerine Coolmint Płyn do płukania jamy ustnej 500ml

• 7 lutego 2025 o 17:07
    Mocne oczyszczenie
    Płyn ten oczyszcza bardzo dobrze. Ma się poczucie idealnie czystych i pachnących świeżością zębów. Płyn jest delikatnie zabarwiony w standardowym opakowaniu płynu do płukania ust. Stosowany codziennie rano i wieczorem sprawia,że ryzyko pojawienia się kamienia nazębnego jest zmniejszone. Osobiście bardzo lubię wszelkiego rodzaju płyny do płukania ust a ten również przypadł mi do gustu. Świetnie odświeża, zapewnia przyjemny zapach na długo i wystarcza na jakiś czas. Polecam serdecznie
    Zalety:
    • Odświeża
    • Ekstra pachnie
    • Daje przyjemne uczucie świeżości na długo
    Wady:
  • 5 lutego 2025 o 11:20
    bardzo dobry płyn
    Mój ulubiony płyn do płukania jamy ustnej. Sięgam po niego po każdym myciu zębów jak i po każdym posiłku aby odświeżyć swój oddech. Płyn ma zielony kolor i delikatny miętowy smak. Nie podrażnia dziąseł i zapobiega osadzaniu się kamienia nazębnego. Dla mnie bardzo dobry płyn, który nie kosztuje zbyt wiele a jego jakość jest na wysokim poziomie.
    Zalety:
    • wygodne opakowanie
    • mietowy smak
    • delikatny dla jamy ustnej
  • 5 lutego 2025 o 11:16
    bardzo dobry
    Bardzo dobry płyn, który kupię praktycznie wszędzie i w markecie i w drogerii. Ma łagodny miętowy smak i jest prosty w użyciu. Bardzo ładnie odświeża oddech na dłuższy czas. Zawsze kupuje tą dużą butelkę dzięki czemu wystarcza mi na długo a uzywam go rano i wieczorem czasami w ciągu dnia jak mam jakieś ważne wyjście. Polecam
    Zalety:
    • odświeża oddech, wszędzie go kupisz
  • 6 sierpnia 2024 o 1:25
    Polecam każdemu, kto chce zainwestować w skuteczną pielęgnację jamy ustnej
    Odkąd zaczęłam używać Listerine Antyseptycznego Płynu do Płukania Jamy Ustnej, moje codzienne rutyny higieny jamy ustnej zyskały nową jakość. Ten płyn to prawdziwy game-changer w mojej pielęgnacji zębów i dziąseł. Od pierwszego użycia zauważyłam ogromną różnicę. Płyn skutecznie usuwa płytkę nazębną, co znacząco wpłynęło na zmniejszenie osadów i kamienia nazębnego. Moje zęby są teraz gładkie, a dziąsła wyglądają zdrowiej. Dodatkowo, wiem, że płyn działa głęboko, chroniąc miejsca, które trudno dosięgnąć szczoteczką. Kiedy dowiedziałam się, że Listerine zawiera fluor, byłam bardzo zadowolona. Wzmacnia on szkliwo, co jest niezwykle ważne dla zapobiegania próchnicy. Moje zęby czują się znacznie mocniejsze, a ryzyko powstawania nowych ubytków zdecydowanie się zmniejszyło. Nie mogę pominąć kwestii świeżości, którą zapewnia ten płyn. Odświeżający smak miętowy jest intensywny, ale bardzo przyjemny, a uczucie czystości utrzymuje się naprawdę długo. Uwielbiam uczucie świeżego oddechu, które towarzyszy mi przez cały dzień, i to bez względu na porę dnia czy spożywane posiłki. Pierwsze wrażenie jest mocne – smak jest zdecydowany, a uczucie pieczenia początkowo może być intensywne. Jednak po kilku dniach używania przyzwyczaiłam się i teraz traktuję to jako część działania produktu. Listerine Antyseptyczny Płyn do Płukania Jamy Ustnej zdecydowanie spełnia swoje obietnice. Efekty widoczne są gołym okiem – zdrowe zęby, czyste dziąsła i długotrwały świeży oddech. Jeżeli szukasz produktu, który nie tylko odświeży Twój oddech, ale także zapewni kompleksową ochronę jamy ustnej, to ten płyn jest zdecydowanym numerem jeden. Polecam każdemu, kto chce zainwestować w skuteczną pielęgnację jamy ustnej i poczuć różnicę w jakości swojej higieny dentystycznej!
  • 1 czerwca 2024 o 11:37
    Miętowe odświeżenie zębów i jamy ustnej
    Antyseptyczny płyn do płukania firmy Listerine to świetny i skuteczny produkt to pielęgnacji jamy ustnej. Płyn znajduje się w 500ml plastikowej butelce z zakrętką. Produkt ma mocny miętowy smak i zapach, dobrze doczyszcza zęby i jamę ustną oraz odświeża. Zapobiega powstawaniu osadu i kamienia nazębnego, usuwa bakterie. Stosowałam go zarówno po umyciu zębów, jak i w czasie dnia aby odświeżyć jamę ustną gdy nie miałam czasu na szczotkowanie zębów.
    Zalety:
    • odświeża jamę ustną
    • zapobiega powstawaniu osadu i kamienia nazębnego
    • wydajny
    • miętowy, odświeżający smak i zapach