WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Płyny do płukania jamy ustnej

Oral-B 3D White Luxe Glamourous White, Płyn do płukania jamy ustnej

• 11 stycznia 2022 o 15:10
    Świeży oddech przy białych zębach
    Nie sądzę, że jest wielu ludzi, którzy nie lubią białych zębów. Oczywiście jest to możliwe, ale osobiście uważam, że człowiek młodziej i zdrowiej wygląda. Oral-B wypuścił linię White Luxe z bardzo ciekawymi produktami, które pomagają nam osiągnąć biały uśmiech. 3D White Luxe Glamourous White dostaniemy w typowym dla płynów do płukania jamy ustnej butelce o pojemności 500ml. Zakretka z miarką w środku może nam służyć jako miarką do codziennego użycia. 3D White Luxe Glamourous White posiada świeży zapach jak i smak, nie jest on mocny, jak to czasem bywa z płynami do ust. Czuć świeżość w ustach, lecz nie szczypanie. Używam go razem z pastą do zębów firmy Oral-B. No i najważniejsze pytanie czy wybiela zęby, hmm cieżko powiedzieć, wydaje mi się że bardziej pasta do zębów z tej samej serii przyczyniła się do jaśniejszej tonacji moich zębów niż płyn do płukania jamy ustnej, lecz nie wątpliwie on otrzymuje uzyskaną bielszą tonację na zębach. Napewno utrzymuje świeżość jak i dba o czystość jamy ustnej, bo to jest najważniejsze w płynach do płukania jamy ustnej. Fajnie że firmy wydała serii produktów dla miłośników białych zębów, jestem zadowolona z produktu, lecz bym nie stwierdziła że moje żeby stały się śnieżno białe po przez codzienne użytkowanie tylko 3D White Luxe Glamourous White
  • 16 listopada 2020 o 21:09
    Oral-B, 3D White Luxe Glamourous White, Płyn do płukania jamy ustnej
    Lubię wspomagać pielęgnację jamy ustnej płynem do płukania. Choć lubię firmę Oral-B, płynu do płukania używałam innej marki. Ten produkt dostałam w pakiecie ze szczoteczką elektryczną więc z przyjemnością go wypróbowałam. Płyn znajdziemy w białej butelce, co utrudnia dojrzenie ile nam go jeszcze zostało. Nie jest to jednak wielkim minusem. Szata graficzna przyjemna dla oka, kolorowa. Zawartość niebieska. Płyn jest w posmaku o wiele delikatniejszy niż np. Listerine, którego od długiego czasu używam, choć też ma alkohol w składzie. W czasie używania nie mam wrażenia, że wypala mi buzię, co jest plusem. Przyznam jednak, że wolę mocniejsze produkty – chyba gdzieś podświadomie mam wrażenie mocniejszego efektu. Nie zauważyłam wpływu na kolor szkliwa, jednak na pewno go nie niszczy, nie sprawa, że zęby są nieprzyjemnie szorstkie. Odświeża oddech i wspomaga pielęgnację zębów. Jestem z niego zadowolona.
  • 21 lutego 2019 o 23:31
    Płyn jak płyn
    Ma przyjemny miętowy smak. Odświeża. Nie gryzie w gardło. Efektu wybielania jednak nie zauważylam, a po oral-b spodziewałam się wiecej. Za ta cenę jest w porzadku do codziennego stosowania.
    Zalety:
    • Smak, odswiezenie
    Wady:
    • Brak efektu wybielania
  • 5 września 2018 o 15:21
    Średni.
    Płukanka do jamy ustnej jest bardzo ostra w smaku. Mi osobiście bardzo przeszkadza ten zapach i smak. Nawet po wypłukaniu ten posmak ostry pozostaje. Oczyszcza dobrze jamę ustną , ale czy wybiela zęby ? U siebie tego efektu niestety nie zauważyłam.
    Zalety:
    • dostępność,
    • cena,
    • oczyszcza dobrze
    Wady:
    • bardzo mocny zapach oraz smak,
    • nie wybiela
  • 20 sierpnia 2018 o 21:14
    Jest dobry
    Płyn jest dobry ale nie najlepszy. Szczerze to liczyłam na wybielenie choć lekkie ale NIC (a nie palę, nie piję kawy i czerwonego wina). Płyn dobrze odświeża oddech i zapewne usuwa bakterie. Opakowanie jest standardowe i wygodne. Świeży oddech utrzymuję się na długo. Polecam