Płyny do płukania jamy ustnej

Eludril White, Daily Mouthwash Płyn do płukania jamy ustnej

e-ZikoApteka.pl
Eludril WHITE płyn do płukania jamy ustnej chroniący przed przebarwieniami 500 ml
ELECTRO.PL
Mediaexpert.pl
stomatologicznysklep.pl

• 10 lutego 2023 o 20:20
    Najlepszy płyn do płukania jamy ustnej z wybielającą technologią
    Najlepszy płyn do płukania jamy ustnej z wybielającą technologią i to do wrażliwych zębów. Bardzo przyjemny miętowy smak pozostawia pozostawia uczucie świeżości i czystości. Moje zęby są po nim naprawdę bielsze.
  • 8 lutego 2023 o 19:24
    Świetny
    Płyn otrzymał w ramach testu. Spełniłoje oczekiwania w 100% jest świetny. Przebarwienia i drobne plamki zniknęły już po pierwszym tygodniu używania. Po użyciu czuc że zęby są czyste, a dziąsła zadbane. Wazne też zeby jakies drobne uszkodzenia w jamie ustnej mogly sie szybciej goić i nie przechodzily w stany zapalne. Ten plyn to wszystko robi. Smak też nie jest jakiś mocny czy nieprzyjemny. Nie lubię mocnych smaków ten jest fajny, delikatny. Fajne poręczne opakowanie. Polecam każdemu kto ma przebarwienia na zębach.
    Zalety:
    • Zapach, smak, właściwości wybielające i usuwające przebarwienia, wszystko zgodne z opisem. Działanie widoczne już po pierwszym tygodniu używania.
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 8 lutego 2023 o 17:43
    Dobry płyn
    Miałam okazję testować ten płyn w ramach Klubu Recenzentki wizaż. Płyn bardzo dobrze mi się sprawdził, ma delikatny smak, nie piecze i nie pozostawia nieprzyjemnego uczucia w buzi. Moje wrażliwe zęby bardzo polubiły się z tym płynem. Czy wybielił mi zeby? Myślę, że widzę malutką różnicę w ich odcieniu, ale to za sprawą regularnego stosowania płynu wraz z pastą, którą otrzymałam w zestawie do testowania. Poza tym produkt ma fajną, przezroczystą butelkę przez co widać ile produktu zużyliśmy. Nakrętka pełni również funkcję dozownika. Płyn jest wydajny i ogólnie jestem zadowolona z efektów jego działania.
    Zalety:
    • nie piecze
    • wydajny
    • fajna funkcjonalna butelka
    • delikatny dla zębów i dziąseł
  • 8 lutego 2023 o 10:39
    SKuteczne działanie
    Używa od:próbka
    Płyny do płukania jamy ustnej to stały element mojej pielęgnacji. Jednak często zdarza się, że są dla mnie za mocne i powodują dyskomfort. I tutaj się zdziwiłam, bo ten płyn ma jak dla mnie idealną moc. Jest po prostu delikatny i miętowy, a mimo wszystko idealnie odświeża oddech. Dobrze sobie radzi z przebarwieniami i osadami po jedzeniu i piciu. To bardzo dobra konkurencja dla innych płynów, które wypalają jame ustną.
  • 7 lutego 2023 o 22:48
    Płyn Eludril
    Płyn jest delikatny w smaku i zapachu. Wystarczy niewielka ilość, aby odświeżyć oddech i poczuć ulgę dla zębów. Dołączona nakrętką ułatwia stosowanie z umiarem. Zdecydowanie polecam dla osób ze skłonnością do przebarwień i osadów na zębach.