Kremy pod oczy

La Prairie Anti Ageing Eye Cream SPF 15 Przeciwzmarszczkowy krem pod oczy

• 27 marca 2012 o 12:06
    fajny, ale wolę bardziej tłuste kremiki
    kremik jest za lekki dla mnie, wolę takie bardziej "masłowate" w konsystencji , będę szukac dalej, użyłam kilka razy , chętnie odsprz. resztę po okaz. cenie ,pełny i swieży, info na maila. Używam tego produktu od: 7 dni Ilość zużytych opakowań: 1 szt 15 ml
  • 12 listopada 2010 o 15:36
    Bardzo dobry
    Bardzo dobry krem pielegnujaco-nawilzajacy; swietnie wchlania sie w skore, nie pozostawia blyszczacych sladow, niezauwazalnie pachnie. Co do redukcji zmarszczek trudno mi sie wypowiedziec... Natomiast anti-aging z pewnoscia, gdyz bardzo dobrze nawilza, efekt utrzymuje sie u mnie przez caly dzien, a jest teraz juz suche, ogrzewane powietrze. Jedna * odejmuje ze wzgledu na wysoka cene. Używam tego produktu od: miesiaca Ilość zużytych opakowań: 1wsze
    raffia
    14 maja 2010 o 21:01
    mój ulubiony
    Nie znam lepszego kremu pod oczy niż ten właśnie z La Prairie z kolekcji Anti-Aging. Kremu używam od ok miesiąca i efekty są dla mnie bardzo zadowalające :) Skóra wokół oczu odzyskała blask, jest bardzo dobrze nawilżona i wygładzona. Mam 28 lat więc dużo zmarszczek nie mam ale ten krem ogólnie poprawił stan mojej skóry wokół oczu. Polecam zresztą całą linię Anti-Aging gdyż naprawdę są rewelacyjne. Używam tego produktu od:1 miesiąc Ilość zużytych opakowań:w trakcie pierwszego
  • 20 września 2008 o 20:31
    Nie dla alergików
    Kupiłam ten krem przed wyjazdem na wakacje. Koniecznie chciałam mieć krem pod oczy z filtrem. I to był błąd! Tak mnie uczulił, że miałam wrażenie, że oczy mi wypłyną. Szczypało po ok 30 minutach po aplikacji, jak skóra trochę się spociła. I tak codziennie. Nigdy więcej! Identyczną sytuację miałam z kremem pod oczy Smart La Prairie. Używam tego produktu od:tydzień Ilość zużytych opakowań:1/6