Kremy pod oczy

Awesome Cosmetics Feel the wake, Krem pod oczy anti aging

Awesome Cosmetics Anti Aging

• 1 października 2024 o 10:25
    Wypoczęte spojrzenie a zmarszczki wokół oczu wygładzone
    Krem świetnie wpływa na kondycję delikatnej skóry wokół oczu. Opakowanie z precyzyjnym dozownikiem jest bardzo praktyczne. Pozwala na łatwe nałożenie odpowiedniej ilości kosmetyku. Krem ma aksamitną konsystencję, która delikatnie wchłania się w skórę, nie pozostawiając tłustego filmu. Największym atutem tego kosmetyku jest jego działanie. Duży plus za witaminę C w składzie, która rozświetla spojrzenie. Po kilku tygodniach stosowania zauważyłam, że moje worki pod oczami stały się mniej widoczne, a drobne zmarszczki wygładziły się. Dodatkowo, produkt doskonale nawilża, co jest dla mnie kluczowe w codziennej pielęgnacji. Używam go rano i wieczorem, z pewnością będzie to moja stała pozycja w łazience. Gorąco polecam!
    Zalety:
    • łatwa aplikacja
    • nie uczula
    • odżywia
    • spłyca zmarszczki mimiczne
    • szklane opakowanie
    • wygodna aplikacja
  • 29 września 2024 o 20:16
    Nazwa firmy zobowiązuje
    Produkt otrzymałam w ramach akcji dla top recenzentek od wizaż. Produkt przyszedł w pięknym pudełku wraz z innymi produktsmi z serii antiaging. Kiedy otwierałam pudełko, czułam się, jak bym otwierała prezent i to conajmniej taki na urodziny. Samo to zrobiło na mnie bardzo przyjemne pierwsze wrażenie. Krem zapakowany był w śliczny żółty kartonik. Wewnętrz znajdowała się również szpatułka do nakładania tego kremu. Bardzo mi się ten pomysł spodobał, bo bardzo nie lubię, kiedy sięgam po krem palcami i jakaś jego część ląduje pod paznokciami... Tutaj tego problemu nie ma. Powiem szczerze, że to pierwszy krem ze szpatułką, jakiego miałam przyjemność używać. Sam produkt jest dość gęsty i treściwy, już niewielka ilość wystarczy, żeby pokryć okolicę oka. Krem jest dla mnie idealny. Jestem posiadaczką skóry bardzo suchej i wrażliwej, ze skłonnością do atopii i polecam wszystkim z podobnymi problemami.Krem mnie nie zapchał, nie podrażnił, ani nie spowodował wysypu niedoskonałości. Skóra pod oczami jest jędrna i gładka. Kurze łapki są zdecydowanie mniej widoczne, a zawarta w kremie witamina C delikatnie rozjaśniła cienie pod oczami. Ja używałam produktu rano i wieczorem. Bardzo ważne dla mnie jako alergika jest tez to, że krem ma bardzo delikatny zapach, prawie niewyczuwalny, a to bardzo dobra wiadomość dla posiadaczy skóry wrażliwej. Jest bardzo wydajny i wygodny w użyciu. Ja jestem bardzo zadowolona i oczywiście polecam wszystkim.
    Zalety:
    • piekne opakowanie
    • działanie
    • delikatny zapach
    • dobry dla skóry wrażliwej
  • 29 września 2024 o 19:23
    Uwielbiam go!!
    Awesome Cosmetics to marka, która po raz pierwszy zagościła w mojej pielęgnacji! Kartonowe opakowanie kosmetyku zostało zaprojektowane z dbałością o każdy detal i szczegół! Krem, został zamknięty w szklanym ciemnym słoiczku z grubego szkła a srebrna nakrętka na górze ma literę „A” Całość prezentuje się naprawdę bardzo luksusowo i premium a szkło z którego zostało wykonane jest ciężkie grube i masywne. Na kartoniku umieszczony jest pięknym napis motywacyjny dla każdej z nas - kobietki pamiętajmy że jesteśmy piękne! Taki miły napis, który sprawia, że dzień staje się przyjemniejszy!! Do kremu dołączana została szpatułka, dzięki niej wydobycie kremu jest bardziej higieniczne. Krem bardzo szybko się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy na skórze, nie roluje się i nie lepi. Super współgra z pozostałymi dwoma kosmetykami z tej serii czyli z serum i kremem na dzień! Pięknie rozświetla skorę pod oczami i sprawia że jest ona niezwykle nawilżona i bardzo fajnie wygładzona! Skóra po użyciu kremu jest wypielęgnowana i wygląda ona zdrowo i promiennie! Krem ma gęsta konsystencję dzięki czemu jest bardzo wydajny i wystarcza zdecydowanie nie długo! Bardzo polecam!
  • 29 września 2024 o 17:17
    Fajny
    Seria kosmetyków firmy AWESOME jest stworzona dla skóry z pierwszymi oznakami starzenia i dla skóry dojrzałej. Kosmetyki zawierają dużą ilość składników pochodzenia naturalnego. Mam 32 lata i myślę że to najwyższy czas zadbać o swoją cerę dogłębniej, ta seria doskonale się do tego nadaje. Awesome krem pod oczy anti-aging: • sirtalice - daje efekt liftingu i dodaje skórze energii • witamina C - wyrównuje koloryt, rozświetla, rozjaśnia • hypskin - poprawia gęstość, jędrność i strukturę skóry • kwas ferulowy - hamuje rozkładanie kolagenu, ma działanie przeciwzmarszczkowe • olej z pestek moreli - poprawia koloryt, odżywia wzmacnia skórę • skóra pod oczami jest pod nim bardzo miękka, rozświetlona • stosuję go rano i wieczorem, nie skraca trwałości makijażu • ma lekką konsystencję, nie pozostawia uczucia lepkości, przy odpowiedniej ilości wchłania się szybciutko • po 3 tygodniach skóra jest bardziej jędrna, cienie się delikatnie zmniejszyły Opakowanie wygląda bardzo luksusowo, brązowy szklany słoiczek ze srebrną nakrętką, w pudełku znajdziemy również szpatułkę do nakładania kremu. Pojemność 15 ml, ważny 3 miesiące po otwarciu. Jest praktycznie bezzapachowy, kolor mleczno - beżowy.
  • 29 września 2024 o 12:48
    Działa
    Krem zamknięty jest w niemal identycznym słoiku co krem do twarzy, różni się jedynie wielkością, jego pojemność to 15ml. Do niego również dołączona jest łopatka. Krem ma bardzo lekką konsystencję, idealny do skóry pod oczami. Jest lekki, nie podrażnia oczu. Po dłuższym stosowaniu zmarszczki są widocznie wygładzone, a skóra miękka i nawilżona. Krem jest bardzo wydajny, wystarczy go niewiele aby pokryć skórę pod oczami. Szybko się wchłania, nie klei się. Zapach bardzo delikatny i przyjemny.