Kremy pod oczy

e-ZikoApteka.pl
Vichy Liftactiv Collagen Specialist - Krem pod oczy 15ml

• 20 grudnia 2024 o 10:20
    Bardzo udany krem
    Lubię linię Liftactiv, miałam przyjemność testować jej elementy na wizażu, ale krem pod oczy otrzymałam w prezencie, z czego się bardzo ucieszyłam. Problemy mojej skóry pod oczami to przede wszystkim opuchlizna (późno chodzę spać) i cienie pod oczami. Nie mam na szczęście jeszcze kurzych łapek, ale chcę profilaktycznie zadbać o ten delikatny obszar, zwłaszcza, że pielęgnację twarzy od dawna kupuję już w kierunku anti age. Opakowanie - kremik zapakowany jest w bardzo zgrabną, leciutką tubkę. Fajnie wyprofilowana, z wygodnym aplikatorem. Do tego kartonik - o ile nie jestem za dodatkowymi śmieciami, tak kremów pod oczy bronię, bo są po prostu malutkie i łatwiej ogarnąć je logistycznie w solidnym opakowaniu. Podoba mi się szata graficzna - czerwień to jeden z moich ulubionych kolorów, do tego lubię elegancki minimalizm Vichy, więc uważam, że przyjemnie się patrzy na produkty Liftactiv. Zapach - tutaj nie napiszę zbyt wiele, krem jest po prostu niemal bezzapachowy, coś tam czuć delikatnie w tle, ale to bardzo subtelny zapach. Lubię pachnące kosmetyki, ale z dwojga złego lepiej niech nie pachnie wcale, niż ma brzydko pachnieć. Działanie - kosmetyk ma biały kolor i lekką, kremową konsystencję. Przyjemnie się rozprowadza w okolicy oka. Ja aplikowałam go na cały obszar, łącznie z powieką. Pięknie nawilża, wygładza, mam wrażenie, że skóra jest bardziej wypełniona i taka gęsta. Przynosi ulgę po ciężkim dniu, dobrze współpracuje z resztą pielęgnacji, nie gryzie się z kremem, który jest innej marki. Skóra jest zadbana, profilaktycznie przed skutkami upływającego czasu, nie zauważyłam aby w okolicy oka pojawiły się zmarszczki czy też oznaki utraty jędrności. Kosmetyk wydajny, nawet jeśli uważacie, że cena regularna jest dość wysoka, to warto mieć na uwadze, że ta mała tubeczka wystarczy na na prawdę długo. Przyjemny krem - jestem bardzo zadowolona z tego prezentu, Vichy mnie nie zawiodło i nie bez powodu wiedzie prym w pielęgnacji anti age.
  • 6 sierpnia 2024 o 16:00
    Świetny krem pod oczy
    W okolicy oczu moja skóra jest sucha oraz widoczne są mocne cienie, ważne jest dla mnie, aby krem nie podrażniał dodatkowo wrażliwej i suchej okolicy oczu. Vichy Liftactiv Collagen Specialist spełnił, a nawet przebił moje oczekiwania, nie podrażniał, sprawił również, że cienie pod oczami zmniejszyły się. Regularne stosowanie zarówno na noc jak i na dzień, sprawiło że moja skóra w okolicy oczu wygląda dużo lepiej, skóra stała się bardziej napięta i wygładzona. Krem ma bardzo przyjemną konsystencję, jest lekka przez co szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustej, lepkiej warstwy. Zaskoczył mnie przyjemny, bardzo delikatny zapach. Opakowanie jest wygodne w użyciu, dzięki czemu łatwo możemy zaaplikować produkt. To jest moje pierwsze opakowanie a już jestem pewna, że wrócę ponownie po ten krem. Bardzo polecam.
  • 6 sierpnia 2024 o 10:30
    Krem pod oczyzrobił na mnie miłe wrażenie
    Bardzo wygodne opakowanie do aplikacji kremu pod oczy. Sam krem jest dość tłusty, ale też dobrze się wchłania. Po dwóch tygodniach stosowania zauważyłam, że mój wygląd stał się świeższy, a drobne linie i zmarszczki mniej widoczne. Stosuję go na noc.
  • 6 sierpnia 2024 o 7:17
    Eliminuje cienie pod oczami
    W mojej opinii (właścicielki 55 letniej skóry pod oczami) krem jest naprawdę dobry. Nie działa cudów i nie usuwa zmarszczek, ale zdecydowanie rozjaśnia skórę pod oczami, nawilża ją i rozświetla. Skóra jest bardziej jędrna i napięta. Dla mnie idealne działanie.
  • 6 sierpnia 2024 o 1:52
    Krem pod oczy z kolagenem
    Testowałam Vichy Liftactiv Collagen Specialist Krem pod oczy w ramach Klubu Recenzentki Wizaz.pl. Znam i cenię sobie markę Vichy, wiem, że ich kosmetyki naprawdę dobrze działają. Ten krem również mnie nie zawiódł. Już po kilku dniach stosowania zauważyłam, że skóra wokół oczu stała się bardziej napięta i wygładzona. Krem ma lekką, przyjemną konsystencję, szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustej warstwy na skórze, nie osadza się na rzęsach, nie rozmazuje - bardzo szybko po jego użyciu można wykonać makijaż. Ma przyjemny, delikatny zapach, charakterystyczny dla całej linii Collagen Specialist. Opakowanie jest eleganckie, w tonacji czerwono-białej, wygodne w użyciu, co dodatkowo zwiększa przyjemność z codziennego stosowania. Krem jest zamknięty w plastikowej tubce z aplikatorem zakończonym kulką - ułatwia to rozprowadzenie preparatu na delikatną okolicę oczu bez konieczności zbyt silnego pocierania. Mam skórę suchą i wrażliwą, dlatego ważne było dla mnie, aby krem nie podrażniał delikatnej okolicy oczu. Vichy Liftactiv Collagen Specialist spełnił moje oczekiwania, nie wywołując żadnych podrażnień ani uczuleń. Regularne stosowanie tego produktu sprawiło, że moja skóra wygląda młodziej i bardziej promiennie. Polecam ten krem każdej osobie, która szuka skutecznego rozwiązania na pierwsze oznaki starzenia się skóry wokół oczu. Podsumowując, Vichy Liftactiv Collagen Specialist Krem pod oczy to doskonały wybór dla każdej kobiety, która pragnie zadbać o delikatną skórę wokół oczu i spowolnić procesy starzenia. To produkt, do którego z pewnością będę wracać, ponieważ spełnia wszystkie moje oczekiwania i przynosi widoczne efekty. Gorąco polecam każdej miłośniczce pielęgnacji!