Kremy tonujące

Collistar Fondotinta Compatto Crema - Polvere [Cream - Powder Compact Foundation] Kremowo - pudrowy pokład w kompakcie

Collistar Fondotinta Compatto Crema Polvere Kremowy puder wygładzający 9g 5 Golden Beige

• 31 października 2008 o 14:28
    szkoda pieniedzy
    Poszukiwałam dobrego podkładu kryjącego i matującego (zanim trafiłam na EL Double Wear, najlepszy jaki miałam) i pani w Douglasie zaproponowała mi ten właśnie kompakt. Miał podobno świetnie kryć,matowić, nie wymagać nakładania pudru i poprawek w ciągu dnia. Pierwsze co mi sie rzuciło w oczy po nałożeniu, to to, jak sie strasznie błyszczałam i wyjście bez przypudrowania nie wchodziło w rachubę. W ciągu dnia poprawki co 2 h, matu wogóle nie trzyma, a najgorsze było jak zobaczyłam dziwne plamy na swetrze sowjego chłopaka, po tym jak sie przytuliam, nie,żebym sie wcierala w niego, zwyczajne przytulenie a tam mój podkład, masakra!! Nie polecam, nie mam nawet odwagi sprzedać go komukolwiek na allegro. I 100 poszło sie .... Używam tego produktu od:1 raz Ilość zużytych opakowań:jedno
    Linka25
    15 kwietnia 2008 o 18:41
    żałuję zakupu
    Mam kolor nr 1, najjaśniejszy dostępny (chyba). Właśnie ten kolor zachęcił mnie do zakupu, jasny, beżowy, bez domieszki różu. Okazało sie jednak, ze na buzi jest szary, ziemisty, za to minus. Następny minus jest za małą wydajność kompaktu.. Po tygodniu używania zobaczyłam już "dno" opakowania.... Używam kompaktu 3 tydzień i na pewno ubyło go już ponad połowę. Sam kompakt jest dobry: fajnie się rozprowadza, ładnie wygląda na buzi, dobrze łączy się z kremem. Daje pół matowe wykończenie. Buzia zaczyna świecić się po paru godzinach, co w moim przypadku jest sukcesem ( mam cerę tłustą). Opakowanie dość ładne, niestety plastikowe... Ale wygodne, z lusterkiem i gąbeczką. Bardzo lubię kremowe kompakty, ten jednak nie do końca mnie zadawala, będę szukać dalej.Używam tego produktu od: 3 tygodni Ilość zużytych opakowań: