WIZAŻ logo

Semilac Kremowy podkład kryjący

4 (86)
18 hitów!

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
star fullstar fullstar fullstar fullstar full
Nasi użytkownicy zostawili 86 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 9 listopada 2023 o 10:22
    Doskonale kryje, wygładza skórę i nie wchodzi w zmarszczki
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktDrogeria Rossmann
    Podkład ma średnio gęstą konsystencję. Dobrze rozprowadza się na skórze. Aplikuję go gąbeczką. Doskonale współpracuje z bronzerem i rozświetlaczem. Stapia się ze skórą, wygładza i nie wchodzi w zmarszczki. Ma bardzo dobre krycie. Wszelkie niedoskonałości i przebarwienia są zatuszowane. Podkład wygląda na skórze naturalnie. Nie tworzy efektu maski. Długo utrzymuje się na skórze.
  • 24 września 2023 o 23:18
    dla cery dojrzałej tez jest ok.
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktInna drogeria
    mam cere dojrzałą, mieszaną z tendencją do zapychania i wyprysków. Ten podkła świetnie nadaje się na wyjscia,mam twarz pulchniejszą wiec tych zmarszczek aż tak głebokich nie mam ale jednak są,a ten podkład nie podkreśla mi ich wchodząc w nie, poza tym od razu wciskam w nie puder i wyglada to bardzo dobrze. Nie ciastkuje się, wygląda plastcznie na twarzy. Dwa problemy jakie z nim mam to kiepska dostępność stacjonarnie i mała gama kolorystyczna.
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
  • 16 maja 2023 o 21:15
    Rewelacja!
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktInna drogeria
    Zawsze podobały mi się u Brytyjek „gumowe” wykończenia makijażu. Ten wydaje mi się ze trochę taki jest. Ładnie kryje, długo się utrzymuje, jedyne zastrzeżenie to jego wydajność… bardzo szybko go wykonczylam.
    Zalety:
    • Krycie, efekt na twarzy, trwałość, cena
    Wady:
    • Wydajności i dostępność
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
  • konto usunięte
    27 lipca 2022 o 10:58
    Będzie krótko
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Posiadam cerę mieszaną, wrażliwą z tendencją do przetłuszczania się strefy T oraz widocznymi rozszerzonymi porami. Niedoskonałości występują dosłownie raz na miesiąc i nie są problematyczne. Na co dzień maluje się i zależy mi na ujednoliceniu kolorytu cery. Posiadam zaczerwienienia i nakładając podkład chcę aby je zminimalizował. Podkład bez efektu maski i z trwałością chociażby do 8 godzin. Dużo nie wymagam od podkładu, który ma być na co dzień. Semilac znacznie lepiej sprawdza mi się na paznokciach niż na twarzy. Ich lakiery a kosmetyki do makijażu do przepaść. Podkład kryjący nie zagościł na mojej skórze dłużej niż 3 - 5 minut. Nie podołałam nawet go dobrze, w miarę znośny sposób zaaplikować na skórę. W trakcie jego testu stosowałam pielęgnacji sprawdzonej, nic nowego nie używałam a tylko krem nawilżający. Próbowałam go użyć na wszelkie sposoby, jednak każda aplikacja kończyła się zmyciem. Mazał się po twarzy, nie wtapiał się w skórę i tworzył niesamowite smugi - po prostu totalna katastrofa. Dawałam mu kilka szans. Odstawiłam go na kilka dni, wróciłam, nałożyłam i zmyłam. Nie wiem co było nie tak ale pierwszy raz się nie malowałam ;)
    Zalety:
    • ładne opakowanie
    Wady:
    • brzydko wyglądał na skórze
    • nie wtapiał się w skórę
    • mazał się
    • tworzył smugi
  • 24 lutego 2022 o 15:45
    Świetny podkład!
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktDrogeria Rossmann
    Na rynku możemy dostrzec sporo podkładów, do różnego typu cery i z innym efektem wykończenia. Przy mojej tłustej cerze z lekkimi niedoskonałościami zależało mi aby podkład był matowy i dawał efekt takiej gładkiej, nieskazitelnej skóry. Ten produkt spełnia idealnie moje wymogi, mimo że nadaje się do każdego rodzaju skóry. Pięknie wyrównuje koloryt i zakrywa wszystko czego nie chcemy uwidaczniać :) Kolor 020 wpasowuje się idealnie do mojej lekko morelowej karnacji i myślę, że większość Pań również będzie nim zachwycona. Makijaż trzyma mi się cały dzień w nienaruszonym stanie bez efektu maski - a to ważne, bo przy kryjących podkładach często występuje taka przypadłość. Możemy nim budować krycie, w momencie gdy nie potrzebujemy go danego dnia tak dużo, już niewielka ilość wystarczy by pokrył nam on całą twarz. Serdecznie polecam! :)
    Zalety:
    • Matujący, trwały, bez efektu maski, kilka odcieni do wyboru

szukaj