Podkłady

Ingrid Cosmetics Ideal Match Make-up Foundation Podkład do twarzy

Ingrid Ideal Match Podkład Dopasowujący Się Do Skóry 400 Porcelain 30 ml

Nasi użytkownicy zostawili 22 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 6 kwietnia 2022 o 19:33
    Mieszane uczucie
    Do niedawna to był mój ulubiony podkład. Ale... doszłam do wniosku, że jest dla mnie za ciężki. Mam skórę suchą, alergiczną i wrażliwą, bardzo bladą. Wybrałam kolor 400, chyba najjaśniejszy w gamie, o delikatnie żółtawym odcieniu. Wydawało mi się, że pasuje, ale jednak wolę tony różowe. Ale to nie jest wina podkładu. Jego winy są następujące: - okropnie podkreśla skórki; - jest zbyt "suchy" - szybko się wysusza i tworzy przesadny mat; - strasznie szybko gęstnieje i zasycha na skórze - trzeba szybko rozprowadzać, żeby nie porobiły się maziaki. Podkład jest bardzo gęsty, ale wydajny. Jeśli już, to jest lepszy na zimę, albo dla cery, która potrzebuje silnego zmatowienia i dość mocnego krycia. Jeśli potrzebujesz bardziej naturalnego wykończenia i lżejszego krycia, to z tej półki cenowej lepiej sięgnąć po Miss Sporty, Perfect to last 24 h. ;)
  • 27 marca 2022 o 14:30
    Rewelacja!!
    Podkład jest idealny wręcz. Mam cerę bardzo jasną, skłonną do trądziku a cerę mam mieszaną w kierunku tłustej. Podkład bez bazy utrzymuje się większość dnia. Pod koniec lekko się wyświeca ale mi to nie przeszkadza. Wystarczy wtedy bibułka matująca albo zwykła chusteczka aby ściągnąć sebum. No ja jestem drogie panie mega zadowolona. Serdecznie polecam i na pewno jeszcze kupię????????
    Zalety:
    • Długo się utrzymuje
    • Jest trwały
    • Fajnie się rozprowadza
    • Nie czuć go na skórze
    Wady:
    • Jak dla mnie brak.
    Aga_mzs
    19 października 2021 o 20:40
    Miła niespodzianka
    Jest to jeden z moich ulubionych podkładów. Sprawdza się idealnie, ładnie kryje nie tworząc przy tym efektu maski, choć nie wiem jak poradziłby sobie z większymi niedoskonałościami. Z mniejszymi radzi sobie świetnie. Mój odcień to 301. Wygląda pięknie i naturalnie, choć mam wrażenie że delikatnie ciemnieje. Ładnie wtapia się w skórę. Efekt matu utrzymuje się dość długo. Dobrze się rozprowadza. Ten podkład jest dla mnie ogromnym zaskoczeniem. Za przystępną cenę mamy świetny produkt.Polecam.
    Zalety:
    • Ładnie kryje
    • Brak efektu maski
    • Piękny mat
    • Wydajny
  • 8 marca 2021 o 8:40
    DOBRY, ALE....
    Kupiłam ten podkład na promocji w hebe i na ogół jestem raczej zadowolona. Posiada ładne jasne odcienie, przyjemną konsystencje , dobrze kryje( Krycie na poziomie średnim) , można z nim współpracować na innych kosmetykach. Jego trwałość jestw miarę zadowalająca wytrzymuje kilka godzin,lecz wymaga poprawek lub użycia bibułek. Ma jednak swoją wadę ponieważ mocno podkreśla suche skórki i nie jest wodoodporny:(
    Zalety:
    • wygodne opakowanie
    • kolory
    • krycie
    • wygląd ogólny
    Wady:
    • nie jest wodoodporny
    • podkreśla suche skórki
    Summer
    21 lutego 2021 o 17:51
    Całkiem dobry
    Całkiem dobry podkład od marki, która mi kojarzy się z niezbyt dobrymi kosmetykami; być może muszę zmienić zdanie. ;-D Jest gęsty, ale łatwo go rozsmarować, dość kryjący, ale wygląda naturalnie, daje lekko pudrowe wykończenie. Z tym "ideal match" to jednak przesadzili - tak samo jak poprzednia Recenzentka kupiłam odcień 402 Natural i też okazał się być za ciemny, wcale nie chce się stopić z cerą, nie pod względem koloru. Zapachu chyba nie ma wcale, pompka działa sprawnie. Za to na początku ni hu hu nie mogłam zdjąć zatyczki, już miałam lecieć do drogerii z reklamacją, kiedy w końcu się udało. Teraz na wszelki wypadek nie zamykam jej do końca.