Wody toaletowe damskie

Annick Goutal Eau d'Hadrien EDT

Annick Goutal Eau D Hadrien Woda Toaletowa 50ml

• 2 stycznia 2012 o 21:58
    Cytryna prawie doskonała
    Cytryna to i jest, wcale niecierpka, osłodzona lekkim cukrem pudrem i delikatnym powiewem ziela śródziemnomorskiego. Przenosi momentalnie w oddalone od polskiej ziemi, rozgrzane południowym słońcem lasy, w których siedzą i skrzypią namolnie cykady. Zapach jest płaski, jednowymiarowy, co pasuje do niego, bo cytryna w tym wydaniu nie potrzebuje większej liczby towarzyszy. Mi to wystarczy, żeby mieć na półce wersję EDP, która w żadnej mierze nie jest trwalsza od EDT - zapach ulatuje ze mnie po 2 godzinach. I tak za nim przepadam, jako za naczelnym poprawiaczem humoru i wnosicielem słońca w stanowczo dla mnie za zimny klimat mojego pięknego kraju. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 3/4
  • 26 stycznia 2010 o 18:41
    mocno cytrynowy
    Zapach sam w sobie jest nieinwazyjny, niedrażniący, bardzo soczysty, cytrusowy, świdrujący nos, kojarzy mi się z zeszłodniową babeczką nasączoną sokiem z cytryny, taką już nieco zeschniętą, ale nadal bardzo smaczną. Eau D Hadrien podobny jest do Coney Island Bond No. 9, choć tutaj można wyczuć nieco cieplejszą bazę, to jednak oba zapachy ną naprawdę mocno cytrynowe. Goutal do tej cytrynowej kwaskowatości napakowała jeszcze dość sporo cukru, po ok godzinie perfumy pachną nieco herbaciano, ala to jest ta granulkowa herbatka cytronowa, którą w dzieciństwie wyjadało się z pudełka palcami. Jak dla mnie nie jest to absolutnie żaden unisex, to typowo kobiecy zapach, dziwnie by mężczyzna pachniał ciastkiem cytrynowym. Używam tego produktu od: 1/2 roku Ilość zużytych opakowań: próbki
  • 23 marca 2009 o 12:25
    Moze byc :)
    Gdybym nie znala zbyt duzej ilosci cytrusowych zapachow, to moze bym sie skusila na ten. Ale jak na niszowca jest za malo oryginalny i za malo cytrusowy. Pachnie jak herbata cytrynowa, w dodatku slabiutka. Calkiem trwaly zapach na cieple dni, nawet nie czuc, ze to jest unisex, wedlug mnie jest dosc kobiecy. Niezobowiazujacy, przyjemny, ale z uplywem czasu nuta bazy jest jakby nieswieza. Gdyby zapach byl bardziej kwasny i swidrujacy, to na pewno bylby ciekawszy. Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań:probka
  • 5 stycznia 2009 o 15:48
    cytrusowa dretwota
    Pomimo szczerych checi nie moge sie do zapachow AG przekonac. To juz moje trzecie podejscie i nic. Zobaczymy co bedzie dalej, ale milosci nam nie wroze. Zapachy Annick Goutal sa plaskie i bardzo jednowarstwowe. Co prawda swoj styl maja, ale jest to styl toporny, rozwodniony, nietrwaly. Kwiatowy, jednoczesnie chemiczny (wyjatek stanowi seria orientalna). Podobnie jest w przypadku Eau dHadrien. Odcinajac nazwisko pomyslala bym, ze to nowa wersja Ajaxu floral. W dodatku nietrwala. Meczacy i dretwy zapach. Używam tego produktu od: kilku dni Ilość zużytych opakowań: probka
  • 8 maja 2008 o 12:33
    Zapach słońca :)
    Podoba mi się - kiedy go wącham przed oczami stają mi wzgórza pokryte suchymi zaroślami i ziołami a wszystko skąpane w upalnym słońcu :) . Zapach suchy, cytrusowo-ziołowy, przyjemny w noszeniu. Nie wiem, jak pachniałby na mężczyźnie, pierwsze cytrusowe nuty są bardzo słodkie, na sobie widziałabym bardzo chętnie - tylko ta cena... Buteleczka ładna Używam tego produktu od:- Ilość zużytych opakowań:test