Dezodoranty i antyperspiranty

Stiefel Driclor Solution Dezodorant

• 12 czerwca 2015 o 15:55
    najlepszy!
    Zwykle nie wsytawiam recenzji, ale ten produkt na to zasługuje, bo na prawdę pomaga! Poleciła mi go pani dermatolog, ale podkreśliła, by spróbować wcześniej inne preparaty, a ten, gdy już na prawdę nic mi nie pomoże. Sprawdziłam różne apteczne specyfiki i w końcu doszłam to tego CUDEŃKA! :) Należy go używać stopniowo coraz mniej. Najpierw używałam co 2 dzień, później stopniowo coraz rzadziej. Aktualnie 2 razy w tygodniu. Plusy: - działanie - teraz nie mam żadnych plam pod pachami, nawet, gdy jest upał - wygodne opakowanie - wydajność - jedno opakowaie duże (75 ml) używam nawet dwa lata Minusy: - podrażnia skórę, piecze i swędzi, ale jest to napisane na opakowaniu, że należy produktu użyć tuż przed pójściem spać; po prostu musi tak działać, by był skuteczny - cena - jak dla mnie za wysoka Działanie tego preparatu jest tak wspaniałe, że nie mam zamiaru zmieniać go na nic innego, pomimo tego, że trzeba się troszkę pomęczyć w nocy, gdy się szybko nie zaśnie ;) I rano oczywiście trzeba go zmyć. Używam tego produktu od: trzech lat Ilość zużytych opakowań: dwa
  • 15 maja 2015 o 22:24
    kocham kocham kocham!
    Zmienił moje życie! Dosłownie! kupiłam go kiedyś w aptece po przeczytaniu jakiejś recenzji,po przeszukaniu internetu w poszukiwaniu czegoś co w jakiś chociaż minimalny sposób zniweluje mój "problem"... wtedy jeszcze nie były reklamowane tego typu produkty. Powiem tylko że pociłam się cały czas i dosłownie na całym ciele, nie mogłam niczego założyć co przylegało do mojego ciała. Oczywiście to był ogromny dyskomfort, wstydziłam się podnosić ręce a im bardziej je ściskałam tym bardziej się pociłam. Po pierwszym użyciu dricloru przeżyłam szok..poważnie nie mogłam uwierzyć że to działa! po wysmarowaniu pach oczywiście strasznie cierpiałam, ale trwało to zaledwie kilka dni,więc bez tragedii. Później zaczęłam stosować na inne partie ciała i już dzisiaj bez niego żyć nie mogę. Fakt jest taki że po krótkim stosowaniu teraz wystarczy że posmaruję się raz na miesiąc jak nie rzadziej żeby efekt się utrzymywał. Nie pocę się już praktycznie w ogóle.Teraz gdy podnosze rękę to czuję piękny zapach antyperspirantu a nie śmierdzącego potu.Mój Mąż też tego używa i bardzo sobie chwali,ale nie tylko On. Wszystkim polecam i polecać będę bo działa. Cena też jak na jakość i wydajność rewelacyjna. Używam tego produktu od: 6 lat Ilość zużytych opakowań: 6 całych buteleczek
    Fiddah
    12 września 2014 o 13:39
    Rewelacja!
    Stosuje ten produkt od 4 lat i od tego czasu jestem z niego bardzo zadowolona. Już nie muszę obawiać mokrej pachy i brzydką plamą na ubraniach. Zawsze działa w 100% zwłaszcza przy regularnym stosowaniu (aktualnie stosuję go 2-3 razy w tygodniu). Upały nie są mu straszne. Jest bardzo wydajny - starcza mi na 8-10 miesięcy - co przy takiej cenie, to bardzo mały wydatek. Polecam wszystkim z problemami z nadmiernym poceniem się - problem znika! Używam tego produktu od: cztery lata Ilość zużytych opakowań: chyba jestem przy czwartym lub piątym
  • 30 lipca 2014 o 8:54
    Pora na rozstanie - przestał działać;(
    Nie mam problemu z poceniem, używam takich produktów ze względu na komfort i wygodę. Kupiłam pierwszy raz jakieś 3-4 lata temu. Szukałam alternatywy etiaxilu, po którym miałam nieprzespane noce i podrażnione pachy. Pierwsze użycie spowodowało straszne poparzenia sic! a zmyłam go już po kilkunastu minutach. Potem już mogłam używać bez problemów. Stosuje 1-2 razy w tygodniu, czasem rzadziej, ale od kilku mcy mam wrażenie, że chyba w ogóle juz na mnie nie działa. Myślałam, że może to wina starego produktu, bo miałam ten prawie rok i może wywietrzał. Przy nowym dalej średnio skuteczny, więc chyba pora na przerwę. + skuteczność (kiedyś) + wydajność - jeden rozlewam na pól Mamie i sobie + cena - max 40 zł z przesyłką za 75 ml + delikatniejszy niż wszystkie etiaxile +/- mniejsza skuteczność - wylewa się. Warto zostawić sobie nakrętkę, którą zakręcony do nas przychodzi - przyda się w podróży jeśli chcemy uniknąć powodzi w kosmetyczce - przy pierwszym użyciu mnie poparzył
  • 1 maja 2014 o 0:53
    Żałuję, że dopiero teraz go znalazłam
    Od ok. 2 lat mam problem z nadmiernym poceniem się, jest to bardzo uporczywe. Codziennie zastanawiam się jaką bluzkę mam założyć, żeby nie było widać ogromnych plam potu. Były momenty,kiedy dosłownie z moich pach kapały krople potu. Cały czas myślałam o tym, żeby nikt tego nie zauważył. To naprawdę było okropne! Driclor bardzo mi pomógł. Nie poskromił mojego potu całkowicie, ale pocę się w małych ilościach i rzadko. Ne wyobrażam sobie życia bez niego <3 + w dużej mierze ograniczył problem pocenia się +długo działa -cena -potrafi okropnie szczypać (ale moge zrobić wszystko, żeby tylko się nie pocić)