Joanna Sensual, Balsam łagodzący po depilacji

• 22 marca 2016 o 0:04
    W zasadzie nie najgorszy
    Balsam przede wszystkim nawilżał skórę po depilacji i pozostawiał ją niesamowicie gładką. Nie zauważyłam aby włoski po nim wolniej rosły choć miałam taką nadzieję... Po aplikacji kremu na nogi zawsze mnie piekły, jednak po około minucie przestawały, nie mam pojęcia czym mogło to być spowodowane lecz mimo wszystko je w jakiś sposób koił...
  • 14 stycznia 2015 o 10:49
    bardzo dobry
    Baslam po depilacji to kosmetyk potrzebny ale ben niego da sie obejść. Moim zdaniem ten balsam jest swietny łagodzi podraznienia po depilacji. Ja mam bardzi wrazliwa skóre zawsze po depilacji pap podrazniona skure ten baslam ładodzi podraznienia i nawilza skóre. Skóra staje sie głatka i nailzona polecam ten balsam. plusy niska cena dostepność nawilza skóre ładnie pachnie wygodne opakowanie łagodzi podrażnienia szybko sie wchłania minusy nie opóźnia odrastania włosków Używam tego produktu od: 15.12.2014r Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 7 listopada 2014 o 20:18
    krem jest bardzo dobry, dobrze sie rozprowadza i całkiem ładnie pachnie, nogi po nim sa bardzo przyj
    polecam, bynajmniej na mnie sie sprawdził, jak wiadomo każdy jest inny... napewno kupie go jeszcze nie raz, jak na taka cene warto, bo kosztuje grosze.. Używam tego produktu od: miesiaca Ilość zużytych opakowań: 1 duże
  • 7 listopada 2014 o 19:51
    Dość dobry
    Balsamy po depilacji są kosmetykami przydatnymi, aczkolwiek bez których w sytuacji kryzysowej można się obejść i zastąpić zwyczajnym balsamem do ciała. Dlatego tego typu specyfik nie jest na pierwszym miejscu w mojej kosmetyczce. Niemniej dobrze go mieć, zwłaszcza jeśli przypadkiem nabawimy się podrażnień przy goleniu. + łagodzi zaczerwienia i pamiątki po zbyt agresywnej depilacji. Skóra szybciej powraca do dobrej formy + skóra po użyciu jest nawilżona + latem moją zmorą są czerwone kropki na nogach, pojawiające się po goleniu maszynką i późniejszym wyjściu na słońce. Użycie tego balsamu w dużym stopniu niweluje problem, za co przyznaję dużego plusa + bardzo wydajny, tę nie tak przecież dużą tubkę używałam i używałam sobie przez ponad pół roku + zapach jest w miarę przyjemny, w każdym razie na pewno nie drażni + opakowanie - lubię kosmetyki w tubach, są wygodne w użyciu. Balsam stoi sobie do góry nogami i spokojnie spływa w dół, w dodatku pod koniec można opakowanie z łatwością przeciąć i wydobyć wszystko ze środka + cena - jak na taką wydajność kosztuje grosze +/- jeśli chodzi o dostępność, to trudno mi się wypowiedzieć, jak to wygląda na chwilę obecną. Widzę, że kosmetyk zakwalifikowany jest jako zapomniany. Ja swego czasu kupiłam go w którejś z sieciowych drogerii, a więc problemu nie było, ale tak jak mówię, minęło już trochę czasu. - jest dosyć ciężki, długo się wchłania. W dodatku pozostawia tłusty film na skórze (parafinka na II miejscu się kłania), co w upalne dni bywa szczególnie uciążliwe - nie zauważyłam, żeby w jakikolwiek sposób wpłynął na szybkość odrastania włosków, a szkoda Używam tego produktu od: trochę mniej niż rok Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 9 września 2014 o 2:02
    A działa to to.. prawie w ogóle
    Jestem sceptycznie nastawiona do tego typu produktów. Bo raczej mają umowne działanie. Ja bynajmniej żadnego nie zauważyłam. Może troszkę koił podrażnienia, ale po 2-3 użyciach po depilacji wiedziałam, że to pic na wodę. Na pewno wzrost włosków nie opóźnił, ale skutków ubocznych nie dostrzegam, więc nie będę aż tak krytyczna. Na plus mogę dodać, że ciało po nasmarowaniu jest faktycznie gładkie i miękkie, ale... do tego mam zwykły balsam :) Wyleczyłam się z takich trików marketingowych i raczej balsamu Joanny nie kupie. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego