Balsamy do ciała

Avon Little Black Dress, Weekend, Body Lotion Perfumowany balsam do ciała

• 12 kwietnia 2019 o 11:21
    Mi się podoba
    Seria Little Black Dress wydała kilka różnych zapachów, które można powiedzieć że są w jakiś sposób nawet podobne. Jakość przynajmniej jest ta sama jak na moje bardzo wysoka. Lubię ten balsam za jego trwały, intensywny zapach utrzymujący się przez długi czas na skórze. dzięki temu czuję się świeżo i komfortowo. Jest on dość rzadki przez co wystarczy niewielka ilość do aplikacji. Bardzo dobrze się rozprowadza i szybko wchłania za co duży plus z mojej strony. Występuje często w promocjach w kuszącej cenie, łatwo dostępny nie tylko u konsultantki ale także w internecie. Poręczne, wygodne minimalistyczne opakowanie w kształcie wygodnej tuby pozwala bezproblemowo wydobyć odpowiednią ilość balsamu. Same zalety
    Zalety:
    • korzystna i atrakcyjna cena
    • trwały zapach
    • wydajny
    • szybka wchłanialność
    • wygodne opakowanie
    • bezproblemowa aplikacja
    U konsultantki
  • 1 czerwca 2018 o 18:46
    Bardzo fajny
    Balsam ma mleczny kolor, idealną nie tłustą konsystencje oraz cudny zapach, który utrzymuje się przez wiele godzin. Balsam idealnie nawilża ciało, a skóra jest delikatna i miękka w dotyku, bardzo szybko się wchłania. Nie podrażnia skóry. Bardzo przyjemny w użytkowaniu Opakowanie proste, a jednocześnie eleganckie, pojemność 150 ml, bardzo wydajne
  • 8 maja 2018 o 19:40
    bardzo przyjemny :)
    Balsam kupiłam w komplecie z perfumami. Perfumy jednak powędrowały do mojej mamy gdyż nie układały się na mojej skórze dobrze. Balsam sobie zostawiłam- bo balsamy perfumowane z Avonu lubie :) Bardzo ładna minimalistyczna szata graficzna. Tubka miękka , nie będzie więc problemu z ewentualnym rozcięciem w celu zużycia całej zawartości. Zatyczka na klik również dobrej jakości- nie zacina się ani nie pęka Na mojej skórze zapach balsamu jest dużo delikatniejszy i ładniejszy ( w moim odczuciu ) niż perfumy. Moja skóra wysładza zapachy i te avonovskie cytrusy z tej kompozycji były na mnie jakieś szorstkie. Balsam pachnie naprawdę dobrze. Czuć świeże cytrusy i kropelkę paczuli. Fajna rześka propozycja na nadchodzące upalne dni :) Dodatkowo gdy użyje po prysznicu zapach wyczuwam jeszcze rano Konsystencja to typowy lekki lotion. Bardzo sprawnie się rozciera. Nie bieli ciała i nie lepi się do ubrań. Szybko się wchłania. Moja skóra na nogach rękach jest normalna , więc nawilżenie jakie daje mi ten balsam w zupełności mi wystarczy. Skóra dodatkowo jest miękka i jedwabista w dotyku. Nie wiem czy osoby ze skrajnie suchą skórą będą w stanie zrobić sobie z niego swoje koło ratunkowe , ale jest to przyjemna opcja - taki typowo umilający dzień leciutki balsam :) No i dodatkowo można sobie nim podbić zapach perfum jeśli komuś przypadły do gustu :) Nie zauważyłam podrażnień czy przesuszeń skóry po używaniu tego balsamu. Jeśli idzie o wydajność to mam go miesiąc i czuje że wystarczy mi spokojnie na jeszcze z dwa tygodnie- tragedii więc nie ma. Dodatkowo często jest na promocji i można go dorwać za dyszkę Grzech nie polecić :)
    • stopień nawilżenia
    • nie podrażnia
    Wady:
    U konsultantki
  • 16 kwietnia 2018 o 13:44
    Pięknie pachnie:)
    Dzięki uprzejmości portalu wizaz.pl miałam przyjemność przetestować wodę perfumowaną Little Black Dress Weekend, która skradła moje serce. Dlatego bardzo ucieszyłam się, gdy do flakonu dołączony był balsam perfumowany o tym samym zapachu. Jest jedna rzecz, której nie znoszę, a jest nią misz masz zapachowy. Dezodorant, balsam, perfumy i wszystko z "innej beczki" to nie zapach, a smród. Dezodorant może być bezzapachowy, ale balsam już nie. Bynajmniej ja takich nie lubię. Ale tu marka Avon daje mi możliwość posiadania wody perfumowanej i balsamu do pielęgnacji ciała o tym samym zapachu. Czy to nie cudowne? Balsam zamknięty jest w wygodnej tubie, wykonanej z miękkiego plastiku, co ułatwia dozowanie. Sam kosmetyk jest dość rzadki, ale to dobrze , bo wystarczy niewielka ilość kosmetyku, by pokryć nim wybraną partię ciała. Skóra jest delikatnie nawilżona- spokojnie kosmetyk można używać nawet gorącym latem, bo ma bardzo lekką formułę i szybko się wchłania. Pięknie pachnie również moim ukochanym zapachem wody perfumowanej LBD Weekend i oczywiście idealnie z nią współgra zapachowo. Zapach co prawda długo nie utrzymuje się na skórze, ale mi to akurat nie przeszkadza. Widziałam w katalogu, że kosmetyk bywa czasami w promocji, więc przy okazji można go kupić za fajne pieniądze. Ci co się jeszcze zastanawiają- nie róbcie tego- bo warto. Kosmetyk jest super!
    FlyPati
    12 kwietnia 2018 o 12:02
    Boski zapach
    Balsam zamknięty jest w poręcznej tubce, z której bez problemu dozujemy odpowiednią ilość produktu. W tubce mamy 150 ml co w przypadku balsamu wydaje się niewiele... Jednak jest on na tyle rzadki i wydajny, że wystarczy niewiele aby wysmarować sporą powierzchnię ciała. Zapach jest po prostu boski tak jak perfumy z tej serii jednak mniej intensywny. Dość długo utrzymuje się na skórze. Balsam szybko się wchłania, nie zostawia tłustej warstwy i lekko nawilża. Jak ktoś lubi perfumowane balsamy to szczerze polecam :)
    Zalety:
    • Pięknie pachnie, konsystencja, szybko się wchłania, nie zostawia tłustej warstwy, wydajny
    Wady:
    • Do skóry bardzo suchej nawilżenie może okazać się zbyt słabe