Lakiery klasyczne

KillyS Zestaw do francuskiego manicure

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 31 maja 2009 o 10:06
    Bardzo dobry
    Kupiłam ten zestaw w realu i nie wiem czy pomylili się w cenie ale ja zapłaciłam jakies 7-8 zł. W środku również były paseczki. Lakiery są świetne, długo się trzymają bez odpryskiwania. Ja częsciej używam tego beżowego do malowania całych paznokci bo nie chce mi się malować wcześniej na biało i lakier nie robi żadnych smug, szybko wysycha, no chyba że nałoży się 4 warstwy wtedy troszke trzeba odczekać. Bardzo polecam :) Używam tego produktu od:3-4 miesięcy Ilość zużytych opakowań:1
  • 11 sierpnia 2008 o 13:00
    Świetny przez lata
    Bardzo dobry zestaw do frencza. Kupiłam go w 2004 r i do tej pory mi nie zasechł (4 lata). Nie używam go często więc coś tam na dnie jeszcze jest. Jest bardzo trwały, nie odpryskuje, kolory też są bardzo ładne. Nie wiem czy można go jeszcze kupić. Używam tego produktu od:2004 Ilość zużytych opakowań:2
  • 5 listopada 2006 o 11:49
    Fajny :)
    Nie wiem czemu w karcie produktu pisze że cena około 20 zł - ja za niego dałam 39,90 :[ Gratis były paseczki do manikiru francuskiego. Lakiery ok :) Ładnie wyglądały na paznokciach. Gęstość w porządku - duże opakowania więc wydajne :) Ogólnie mogę polecić - nie wiem czy kupię gdyż znalazłam lepsze za niższą cene ;)Używam tego produktu od: :D Ilość zużytych opakowań: 1
  • 4 października 2006 o 19:41
    ok
    Jak narazie jest to najlepszy zestaw do francuskiego manicure jaki używałam. Poprzedni - z Avonu - niestety nie dorasta temu do pięt. Jednak mam co do niego kilka zastrzeżeń: Wygląd: - zgodnie z zaleceniami producenta nakłada się 2 warstwy różowego lakieru, ale... jak dla mnie daje to nienaturalny efekt i zdecydowanie skraca trwałość manicure; - nie wiem jaką trzeba mieć wprawę, ale czasami zostawia smugi; myślę, że jest to nie tyle kwestia wprawy, co pędzelka; jak dla mnie jest on za zwarty; Trwałość: - tylko raz użyłam go bez wysuszacza; niestety po nałożeniu podwójnej warstwy po dłuuuuugi suszeniu pozostają na nim odgniecenia z materiału z którym paznokcie się stykają; - zastosowanie wysuszacza SH Insta-dri przedłuża trwałość i piękno manicure (gdy uda się już pomalować bez smug) na kilka dni Podsumowując: + w miarę przystępna cena sprawia, że ten produkt jest bardziej atrakcyjny w tej kategorii + daje naturalny efekt, który można utrwalić (narazie udało mi się to do 4 dni) + biały lakier bardzo ładnie rozprowadza się i ma doskonałą konsystencję do malowania łuków, choć nie próbowałam ich wykonywać pędzelkiem od lakieru, a mały pędzelkiem do zdobienia paznokci. Również z (dobrymi) paskami sprawuje się nieźle Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    kania
    13 maja 2005 o 5:08
    mocna 4
    Strasznie mi sie on podoba! Pasków nigdy nie lubiłam a te sa wrecz nie do uzycia, ale najazniejsze:cudne lakierki które swietnie spełaniaja swa funkcjie a plus utwardzacz tej samej firmy trwaja cały tydzien!!! W koncu znalazłam duet do francuskiego na łużej...:)

Zobacz także inne Lakiery klasyczne