Dove Go Fresh Cool, Orzeźwiający żel pod prysznic o zapachu lilii wodnej i świeżej mięty

• 23 września 2012 o 17:17
    Niezły.
    Żel ten jest bardzo wydajny. Naprawdę ładnie się pieni. Nie wysusza skóry. Ładnie pachnie i naprawdę czuć efekt chłodzący. Jest idealny na orzeźwiające letnie kąpiele. Opakowanie mogłoby być wygodniejsze, fajnie byłoby, gdyby można było postawić je "na głowie". Ogólnie żel jest ok, ale szału nie robi. Używam tego produktu od: używałam jakiś czas temu Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 8 marca 2012 o 18:45
    pomylka :(
    Lubie zapachy Dove. Ten przez pierwszy tydzien rowniez mi sie podobal. Niestety znudzil mi sie. Po prostu. Powiem wiecej- nabralam do tego zelu takiego wstretu, ze nie moglam patrzec nawet na butelke. Nie wiem czemu. Zapach mnie odrzucal. Plusy: -niska cena -skora bardzo dobrze nawilzona, miekka Minusy: -niewygodne opakowanie -zbyt gesty, dlatego zanim go rozsmarowalam polowa ladowala w wannnie -zbyt duzo zelu gromadzilo sie przy nakretce, dlatego nie mozna go bylo szczelnie zamknac. Lubie zele pod prysznic Dove, ale ten nie przypadl mi do gustu. Używam tego produktu od: rok temu Ilość zużytych opakowań: 1 (350 ml)
  • 3 maja 2011 o 17:35
    Lubię go !
    Świetna żelowa, gęsta konsystencja. Dobrze myje, oczyszcza, nawilża skórę. Fajnie odświeża. Ma subtelny, przyjemny zapach, choć dla niektórych może być trochę nudny. Jest dość wydajny. Używam tego produktu od: kiedyś przez jakieś 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: jedno
    emma-e4
    17 lipca 2010 o 13:38
    chłodne kwiaty
    żel nie pachnie mietą (szkoda) ani nie chłodzi szczególnie, ale bardzo fajnie odświeża, idealny na upały jest gęsty, wydajny i dobrze się pieni jak większość dove zapach zostaje na skórze jakiś czas nie czuję żeby nawilżał jak niektóre kremowe dove, ale też nie wysusza skóry cena jest proporcjonalna do jakości - kosztuje 2 razy tyle co najtańsze żele ale rekompensuje to wydajnością a zapach kojarzy mi się z kwiatowymi perfumami, jest niesamowity Używam tego produktu od: 2 miesiace Ilość zużytych opakowań: 1
    cuciola
    12 października 2009 o 1:03
    Cudny latem!!!
    Odswiezajacy zapach,kremowa gesta konsystencja,dobrze sie pieni i pozostawia uczucie swiezosci. Super na wakacje,kiedy nasza skora spieczona jest od slonca. Zapach utrzymuje sie dosc dlugo po kapieli,wydajny. Używam tego produktu od: lipca 2009 Ilość zużytych opakowań:1