Wysuszacze lakierów do paznokci

Rival de Loop Quick Dry Spray, Nagellack Schnelltrockner Spray błyskawicznie osuszający lakier do paznokci

Medea05
    18 marca 2021 o 10:47
    Niestety nie spełnił zadania
    Do tej pory do osuszania lakieru na paznokciach uzywalam Seche vite, czyli kolejnego lakieru. Nie zawsze potrafilam trafic w odpowiedni moment, wiec czasem kladlam lakier na mokry lakier i mi sie paskudzilo :/ Dlatego pomyślałam, ze osuszacz w sprayu moze być idealna opcja. Jednak nie byl PLUSY: +cena +dostepnosc MINUSY: -wciaz trzeba trafic dobry moment zeby sprezonym powietrzem nie zniszczyc nalozonego lakieru -wydajnosc - szybko sie konczy -nie wysusza tak szybko jak obieucje producent, nawet po nalzoeniu "w odpowiednim" momencie. Mowie NIE
  • 28 lutego 2021 o 8:30
    super
    To mój pierwszy tego rodzaju produkt, więc w sumie nie mam porównania, ale jak dla mnie jest ok. Psikam na świeżo pomalowane paznokcie, trzeba chwilkę odczekać, po 30 sekundach można jeszcze rozmazac lakier, ale po 3 minutach jest już suchy. Taki zupełnie suchy, jak nakładany poprzedniego dnia. Wybór sprayu był u mnie świadomy, często zmieniam kolor lakieru i topy z pędzelkiem często się zabarwiają, przypuszczam że w przypadku topu osuszającego, nakładanego na mokry lakier, też by tak było. Wydajność wydaje mi się ok, krótki "psik" na każdy paznokieć i gotowe. Z dostępnością też nie powinno być problemów. Opakowanie może nie jest szczytowym osiagnieciem dizajnu ale dobrze leży w ręce i pryska równą, delikatną chmurką. Polecam
  • 25 lipca 2018 o 11:43
    Nic specjalnego!
    Niedrogi, ale spodziewałam się o wiele czegoś lepszego, a tu niestety nie da się popsikać paznokci w taki sposób, żeby dużej ilości produktu nie zmarnować, więc okazał się strasznie mało wydajny. Jeśli chodzi o efekt suszenia, też niema spektakularnych efektów, praktycznie żadne.
    Zalety:
    • niska cena
    Wady:
    • bez rezultatów
    • ani trochę wydajny