Żele pod prysznic

Le Petit Marseillais Grenade de Mediterranee, Gel Douche Extra Doux Delikatny żel pod prysznic `Śródziemnomorski granat`

• 22 marca 2025 o 19:14
    Owocowa przyjemność pod prysznicem
    Żele pod prysznic Le Petit Marseillais to jedne z tych, do których regularnie wracam, a wersja o zapachu granata jest jedną z moich ulubionych. Już po pierwszym użyciu pokochałam jego owocowy, lekko słodki zapach, który odświeża i dodaje energii, ale nie jest przytłaczający. Konsystencja żelu jest przyjemna – ani za gęsta, ani za rzadka, co sprawia, że dobrze rozprowadza się na skórze i nie spływa z dłoni. Dobrze się pieni, a po spłukaniu skóra pozostaje miękka i pachnąca. Nie wysusza skóry, co jest dla mnie ważne, zwłaszcza przy częstym stosowaniu. Opakowanie jest wygodne w użyciu, a zamknięcie działa bez problemu – nie trzeba się z nim siłować pod prysznicem. Cena jest przystępna, a żel wydajny, więc uważam, że to świetny wybór na co dzień. Z pewnością sięgnę po niego ponownie!
  • 7 lipca 2024 o 23:09
    Kocham żele tej marki
    Jestem wielką fanką żeli tej marki, testowałam już chyba wszystkie zapachy. Granat jest obecnie moim ulubionym żelem. Pięknie pachnie, łagodnie myje. Pozostawia skórę mięciutką, czystą i pachnącą na długo. Dobrze się pieni, więc jest wydajny. To już moje kolejne opakowanie i na pewno kupię więcej.
  • 3 kwietnia 2023 o 17:35
    pięknie pachnie i dobrze działa
    Żel ten ma delikatny zapach granatu. Produkt ten świetnie sprawdzi się dla osób o wrażliwej skórze, które poszukują łagodnych i naturalnych kosmetyków. Formuła żelu jest bardzo delikatna i dobrze się pieni, co pozwala na łatwe rozprowadzenie produktu na ciele. Po użyciu moja skóra była miękka i nawilżona, bez uczucia suchości czy ściągnięcia. Zapach granatu jest delikatny i przyjemny, nie przytłacza zbytnio zmysłów. Jest to produkt, który zdecydowanie polecam osobom o wrażliwej skórze. Jego delikatna formuła i naturalne składniki gwarantują łagodne oczyszczenie skóry bez podrażnień czy wysuszenia. Dodatkowo, żel posiada przyjemny, świeży zapach, który umili poranny prysznic. Bardzo często można go kupić w Rossamnie za przystępną cenę.
  • 3 grudnia 2022 o 11:36
    Ulubiony zapach od LPM
    Żel kupiłam ze względu na jego właściwości nawilżające, delikatne działanie na skórę i skuteczne oczyszczanie. Żel ma leistą konsystencję i słabo się pieni, dlatego jest średnio wydajny. Kupuję go w promocji lub na aukcjach internetowych za parę złotych mniej i w takiej opcji jest warty zakupu. Przede wszystkim nie podrażnia, nie uczula. Dobry dla suchej skóry. Ten zapach najbardziej przypadł mi do gustu. Granat jest w nim otulający, nie podany na sposób bardzo świeży, ale z charakterystyczną bazą zapachową od LPM. Czuję w nim rześkość granatu, ale też otulającą mleczną nutę. Taką kompozycję zapachową mogłyby mieć jakieś eteryczne, rusałkowe perfumy. Śliczny!
    Zalety:
    • nawilżenie
    • delikatny dla skóry
    • dobrze myjący
    • piękny zapach
    Wady:
    • średnio wydajny, ale przy promocyjnej cenie za 400 ml można mu to wybaczyć
  • 30 lipca 2022 o 13:42
    Ojjj kupię go jeszcze i to nie jeden raz!
    Kupiłam go, bo... skończył mi się mój ulubiony z Dove, a Le Petit akurat był w promocji. Ten zapach to jest jakieś szaleństwo! Wspomnienie z dzieciństwa :D Jest świeży, owocowy, rzeźki. Konsystencja żelowa, kolor malinowo- łososiowy Ma smukłe, prostokątne opakowanie, które wreszcie mieści się w narożniku prysznica. Zamyka się go klasycznie na klik, chociaż szczerze mówiąc i tak przelewam go sobie do opakowania z pompką, dzięki czemu zamiast żelu tworzy się mus. Jest wydajny! Dobrze oczyszcza, po prysznicu czuję się naprawdę odświeżona! Nie podrażnił, nie uczulił. Niestety, ale Dove idzie w zapomnienie - wyparł go Le Petit :)
    Zalety:
    • ZAPACH
    • CENA często występuje w promocji i to dość dużej
    • efekt oczyszczenia skóry, przyjemne uczucie świeżości
    Wady:
    • BRAK :)