Iwostin Propodia, Codzienny krem ochronny do stóp

nehema
    20 maja 2015 o 18:51
    śmierdziuch
    krem dostałam przy okazji duuużego zamówienie w aptece - ucieszyłam się bo akurat poprzednik był na końcówce moja radość niestety nie trwała zbyt długo - krem jest dziwny 1. producent zaleca smarowanie rano (a rano to ja już mam tyle rzeczy na głowie do zrobienia że wcieranie go w stopy jest ostatnią rzeczą o jakiej myślę, jak nie poczekam aż się wchłonie to poślizgnięcie się gwarantowane) - ja jestem zdecydowanym zwolennikiem smarowania na noc 2. zdecydowanie jednak zniechęca mnie jego woń.. po posmarowaniu czekając aż się wchłonie abym mogła się przemieszczać czuję jego smrodek na rękach (jak dla mnie zapach spoconych stóp) feee nie umiem ocenić właściwości przeciwpotnych itp itd bo jego zapach skutecznie odstrasza ! nie skończę tej tubki chyba że za wiele tygoni mi się odwidzi Używam tego produktu od: kilkunastu dni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 4 czerwca 2014 o 13:23
    Rewelacja
    Krem jest bardzo dobry. Bez wątpienia przyczynił się do ograniczenia wydzielania potu przez stopy. Nawilża i wszelkie otarcia lub podrażnienia szybciej się goją. Stosuję go również po wizytach an basenie, ponieważ krem zapobiega rozwojowi bakterii i grzybów. Dla mnie wszystkie możliwe korzyści w jednym produkcie. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: kilka
  • 28 kwietnia 2013 o 16:47
    lubię
    Lubię ten krem. Nie mam specjalnych kłopotów ze stopami a ten krem pomaga mi w tym aby tak pozostało. Zmiękcza i nawilża, pielęgnuje. W połaczeniu z suchym dezodorantem z tej samej serii działa rewelacyjnie. Konsystencja jest lekka i krem szybko się wchłania. Nie pozostawia lepkiej warstwy. Jest wydajny i ma bardzo delikatny zapach. Polecam. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: jedno
    errola
    25 maja 2012 o 19:05
    bardzo dobry
    Bardzo dobry krem, chyba jeden z lepszych. Zgadzam się z poprzednią opinią, że producent, troszkę za bardzo się rozpędził z tymi wszystkimi dobrodziejstwami kremu, ale ogólnie jest bardzo ok. Jest idealny do codziennej pielęgnacji. Mnie osobiście podbił konsystencją, która jest po prostu idealna. Krem jest kremowy, więc nic człowiekowi nie spływa, ani się nie marze. Nie wiem czy ogranicza wydzielanie potu, bo nie mam z tym problemu. Nie wiem czy zapobiega rozwojowi grzybów i bakterii. Na 100% nawilża. No i moja wisienka na torcie : "zapobiega przed otarciami i odparzeniami" - to przód tubki, a tył "profilaktyka otarć i odparzeń" - nie zauważyłam. Używam tego produktu od: ok. pół roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 25 grudnia 2010 o 0:33
    dla mnie bomba
    Mój ulubiony krem do stóp, choć obiecuje więcej niż daje. Mam bardzo potliwe stopy, do tego skłonność do obtarć, podrażnień, odcisków i co tam jeszcze chcecie :) Krem bardzo ładnie łagodzi, choć rzeczywiście, trzeba go stosować z jakimś lekkim balsamem, żeby zapobiec wysuszaniu. Ja stosowałam krem na dzień, balsam na noc i było ok. Odstawiłam krem - zaczęły się problemy... Więc polecam wszystkim wrażliwostopym... Używam tego produktu od: dwa lata z małą przerwą ostatnio Ilość zużytych opakowań: kilka