Balsamy do ust

Madara Organic Skincare Plum Plum, Lip Perfection Balm Balsam do ust

Madara Plum Plum

• 28 stycznia 2025 o 8:27
    Jeden z najlepszych balsamów jakie testowałam
    Basalm zakupiłam w momencie kiedy skora na moich ustach była w tragicznym stanie podczas kuracji izotekiem i został ze mną do dzisiaj:) Opakowanie to biała miękka tubka z fajnym aplikatorem, konsystencja jest lekko różowa, gęstą ale nie lepka, pachnie bardzo słodko i owocowo. Po nałożeniu na usta daje natychmiastowe efekty co rzadko mi się zdarzało z innymi kosmetykami. Usta są od razu wygładzone, pięknie nawilżone, ale też rozświetlone i lekko zaróżowione jakby balsam lekko podbijał naturalny kolor naszych ust. Poradził sobie podczas ogromnego wysuszenia podczas kuracji jak i na co dzień. To moje 3 opakowanie i na pewno nie ostatnie bo produkt jest godny większej uwagi niż ma:))))
  • 6 września 2019 o 8:29
    Małe cudeńko!
    Zwróciłam uwagę na ten kosmetyk podczas oglądania jednego z filmików @czarszka . Kolejna rzecz z jej polecenia wylądowała na mojej liście do zakupów. Opakowanie bardzo proste, białe, przywodzi na myśl czystość. Rodzaj aplikatora, który niekoniecznie lubię, tutaj sprawdza się świetnie. Sam kosmetyk jest dość gęsty, nie wylewa się w niekontrolowany sposób, więc to pewnie dlatego. Pachnie truskawkami, nie pozostawia gorzkiego posmaku w buzi! Uwielbiam! Nawet w momencie, gdy "przetyram"swoje usta matową, wysuszającą pomadką, ten balsam je uratuje i następnego dnia są jak nowe. ;) Zawsze nakładam go na noc w celu ich zregenerowania. Sprawdza się rewelacyjnie, pięknie nawilża i wygładza, a jednocześnie nie lepie się. Idealny na lato zamiast szminek i błyszczyków wszelakich. Pokochałam. Na pewno będzie kolejne opakowanie, mimo ceny. Jest bardzo wydajny, potrzeba go naprawdę niewiele żeby dobrze nawilżyć usta. Serdecznie polecam!
    Zalety:
    • wydajność,
    • skład,
    • zapach,
    • eco cert,
    • opakowanie,
    • konsystencja,
    • wydajność.
    Wady: