Palety do makijażu

Revolution Beauty (Makeup Revolution) Maxineczka Beauty Legacy, Travel Friendly Makeup Palette Paleta do makijażu

Makeup Revolution MAXINECZKA Beauty Legacy paleta do makijażu (3X3G, 9X1,2)

Nasi użytkownicy zostawili 249 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 13 marca 2025 o 1:15
    Moja ulubiona
    Paleta cieni jest wygodna w stosowaniu, ma ladnie napigmentowane odcienie, ładnie podkreślają oczy, super wygodne w nakładaniu, jedne z ulubionych. Polecam
  • 1 listopada 2024 o 16:26
    Mam ją ze sobą od wielu lat
    Paleta Revolution Beauty Maxineczka Beauty Legacy to idealny wybór na podróż, łączący cienie do powiek, bronzer, róż i rozświetlacz w jednym kompaktowym opakowaniu. Kolory są wszechstronne – od neutralnych po głębsze odcienie – a formuły dobrze napigmentowane i łatwe w blendowaniu. Produkty są trwałe i świetnie utrzymują się przez cały dzień. Elegancka obudowa z lusterkiem sprawia, że paleta jest praktyczna i stylowa. To doskonała opcja dla osób ceniących wygodę i wysoką jakość w jednym!
    Jusia97
    4 maja 2024 o 22:05
    Na codzień i od święta
    Ta paletka przydaje się na co dzień i od święta. Wspaniałe bazowe kolory, z których można zrobić codzienny makijaż, jednak dodatkowy fiolet i.. fuksja (?) sprawiają, że wyczarujesz też wieczorowy i imprezowy make up. Minusem paletki jest słaby, mało roświetlający roświetlacz. Bardziej wykorzystuję go jako cień, niż na kości policzkowe. Kolory mocno napigmentowane, trwałe. Polecam!
    Foczkix
    17 lutego 2024 o 15:41
    Dobra jakość za dobrą cenę
    Maxineczka Beauty Legacy Paleta Revolution Beauty Maxineczka Beauty Legacy to świetny produkt do podróży. Cienie są dobrze napigmentowane, a ich dobór kolorystyczny dostosowany niemal do każdego typu urody. Można z nich wyczarować zarówno makijaż wieczorowy jak i zwykły codzienny. Mają przyjemną konsystencję i dobrze się rozprowadzają. Róż, rozświetlacz i bronzer są równie równie dobrej jakości jak cienie. Opakowanie jest trwałe, dodatkowo wyposażone w lusterko, sprawdza się jako paletka podróżna.
    Zalety:
    • stosunek jakość do ceny,
    • kompaktowe opakowanie,
    • pełny zestaw ( róż, bronzer, rozświetlacz)
    Wady:
    • szybko kończą się cienie neutralne
    Lothris
    30 stycznia 2024 o 17:30
    Poprawna paleta z kilkoma "ale".
    Jak na paletę za tak niską cenę jest całkiem niezła. Za ok 40zł mamy tutaj płaskie zamykane na magnesik opakowanie w którym znajdziemy to, co najbardziej potrzebne, czyli rozświetlacz, bronzer, róż i cienie (w tym czarny robi mi zwykle za kreskę na oku), no i lusterko! Bardzo często z niego korzystam, bo paletka jest lekka i wygodnie się manewruje pędzlem przy oku. Wolę inne zestawy kolorystyczne zwłaszcza różu, ale rozświetlacz jest bardzo subtelny i miło, że tu jest. Po moim zdjęciu widać, że jednak nieczęsto mnie interesowała lewa strona ;) Travel friendly? W sumie tak, wszystko co potrzebne (oprócz pudru),lusterko, magnetyczny zatrzask. Od biedy cienie radzą sobie z palcem jako aplikator... (ale nie polecam poza wyjątkami w podróży). Nigdy nie zdarzył mi się wypadek i paletka się otwarła i wysypała. Trwałość: całkiem niezłe napigmentowanie, wieczorem widać, że makijaż nie jest tak piękny jak z rana ale (za tak niską cenę) nie wygląda też źle. Przy ciemnych brązach wieczorem zbierał się delikatnie w fałdach powieki. Zestawienie kolorystyczne nieco dla mnie dziwne. Zdecydowanie za mała jest pojemność cienia pierwszego (canvas), była to dla mnie baza i bez niego trudno jest mi zblendować pozostałe kolory. Czarny cień oprócz dodania w załamaniu oka, służy mi za eyeliner. Nie wszystkie kolory mi pasują, więc nie wykorzystam jej raczej do końca. (Paletkę dostałam w prezencie, stąd nie mogę się winić za średnie dopasowanie pod tym względem). Nie wszystkie są też równe pod względem pigmentacji np. odcień Orchid daje bardziej poświatę i trzeba się bardzo nagimnastykować, by było go widać. Z kolei Petal po blendowaniu wygląda się jakby się miało podrażnioną skórę (taki nadaje kolor). Cienie osypują się tylko podczas aplikacji. Dobra paletka na pierwszy raz, lub do eksperymentów makijażowych (żeby nie było żal), ale raczej nie wrócę do niej. Zwłaszcza po zaznajomieniu się z recenzjami poprzedniczek, które znają się na składach.
    Zalety:
    • Stosunek jakości i zawartości do ceny
    • awaryjny bronzer, róż i rozświetlacz w zestawie
    • lusterko
    • zróżnicowana paleta kolorów na każdą okazję
    • lekkie, wygodne w podróżny zamykane na magnes opakowanie
    • niezła trwałość za niską cenę
    Wady:
    • Szybko kończy się bazowy kolor cieni od którego wszystko wychodzi.
    • Nierówne napigmentowanie kolorów

Zobacz także inne Palety do makijażu