Cienie do powiek

Hean Treasure Foil Metallic Cień foliowy

HEAN Treasure Foil Metallic Metaliczny Cień 922 Champagne

Nasi użytkownicy zostawili 32 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 13 września 2024 o 8:18
    Mega wydajne, o mocnym blasku
    Mam dwa cienie: orient gold w nowym oraz evening flash w starym opakowaniu. Oba cienie są bardzo wydajne, mocno lśnią i utrzymują się cały dzień nawet bez bazy. Można je stosować zarówno na powieki, jak i zamiast rozświetlacza. Pięknie się mienią, co widać na zdjęciach. Wydajność kilka miesięcy, ale nie wiem ile dokładnie, bo nie zużyłam całego opakowania. Nie opuszczajcie ich, bo poruszą się na pył tak jak mnie ten starszy. Polecam na co dzień i na imprezki! :D
  • 28 lutego 2024 o 21:34
    Świetny produkt!
    Cienie foliowe od Hean używam już od kilku miesięcy i ciągle jestem nimi podekscytowana! Opakowanie - odkręcane, malutkie, w porządku. Cienie przepięknie wyglądają na powiece. Podbite korektor, czy bazą jeszcze mocniej są widoczne. Kosmetyk posiada śliczną drobinę/ brokat, a jednocześnie nie jest to przesadzone. Cudowny cień do wieczorowych makijaży. Efekt długotrwale się utrzymuje, nie osypuje. Genialne cienie w świetnej cenie!
    • Jakość
    Miroku
    22 grudnia 2022 o 23:02
    Problematyczny chociaż ładny
    922 Champagne W pudełeczku ma więcej różowych tonów(które mnie zachęciły do zakupu) zaś na powiece jest to po prostu srebrzysty cień z perłową poświatą mieniącą się lekko na róż oraz zieleń. Mimo początkowego rozczarowania bardzo spodobał mi się ten kolor-jest idealny w wewnętrzne kąciki i bardzo ładnie komponuje się z brązami oraz odcieniami herbacianymi. Nie jest to moim zdaniem cień foliowy. Nawet z lepką bazą jest to mieniąca się drobinkami perła, a nie turbo błyszcząca folia. Mimo wszystko wykończenie mi się podoba chociaż ze względu na posiadany przeze mnie odcień(jasny i srebrzysty) dobrze jest zachować z nim umiar, aby uniknąć efektu dyskoteki ;) Po zachwycie cieniami pojedynczymi z serii High Definition(ultraprzyjemna aplikacja i efekt-bajka) trochę się rozczarowałam właściwościami cienia z recenzowanej linii. Albowiem ten który mam jest bardzo miękki, ale jednocześnie strasznie pylący. Z pędzlami się nie lubi, zaś rozcieranie tylko delikatne i ostrożne. Dlatego ja wklepuję go na koniec opuszkiem palca jako akcent bez dłuższego blendowania. Do tego obowiązkowo na dobrą i lepką bazę(lub nawet klej do brokatu) gdyż lubi się osypywać, drobinki zaś migrować po całej twarzy. Mimo to jest trwały-na moich tłustych oraz opadających powiekach spokojnie wytrzymuje do 8-10h(oczywiście z bazą), co najwyżej lekko wyblaknie. Ale nie wyciera się i nie roluje w załamaniu. Przez swoją miękkość jest bardzo, ale to bardzo kruchy-w pudełeczku rozkruszył się na drobniutki miał(mimo ostrożnego przechowywania oraz delikatnego obchodzenia się z nim podczas użytkowania), a że słoiczek toporny i odkręcany to zaraz wszystko było oprószone cieniem. Dlatego ja przesypałam pokruszony produkt do małego szczelnego słoiczka i używam jako cień sypki.
  • 25 października 2022 o 13:39
    jest super
    bardzo lubię te cienie a ten kolor w szczególności bo fajnie podkreśla oko. Kupiłam go w Hebe za 12 złotych bo poleciła mi go dziewczyna na dziale kosmetyków kolorowych. Oczywiscie ja nakładam aplikatorem bo jakoś nie jestem zwolennikiem pędzelków. Nakłada się bardzo dobrze i fajnie można nim konturować oko. Ogólnie to jest dość trwały chociaz ja mam problem z opadajaca powieka i przy upalnym dniu troszkę mam problem z wymalowanym okiem ale nie mogę na niego narzekać . Ogólnie ta markę Hean poznaja od zera i nie ukrywam, że jest ona całkiem dobra a z tej serii jest dośc duża i ciekawa kolorystyka cieni do powiek.
    Zalety:
    • ładny kolor
    • dobrze sie rozprowadza
    • niska cena
    Wady:
    • troszke spływa przy opadającej powiece
    esiemi
    1 kwietnia 2022 o 15:46
    Piękne kolory i dobra jakoś
    Wpadły mi w ręce przy okazji zakupów w hebe. Tak mi się spodobały te błyskotki że kupiłam kolory 092 orient gold oraz 915 red sands (ogólnie cała barwa kolorystyczna była ciekawa, ale ze względu na to że mam niebieskie oczy to te kolory mi najbardziej pasowały). Bardzo mocny pigment, piękny blask po nałożeniu. Ja osobiście aplikuje je palcami na środek powieki lub ten jaśniejszy czasem od wewnątrz. Jeśli chodzi o ich trwałość to na środku powieki bez zastrzeżeń, ale w kąciku oka po dłuższym czasie różnie to bywa, niemniej całościowo uważam że trzymają się bardzo dobrze. Stosunek cena jakość bardzo dobry - złapane na promocji kosztują kilka złotych.
    Zalety:
    • kolor, trwałość, blask, łatwa aplikacja, pigment