Cienie do powiek

Anastasia Beverly Hills Anastasia Beverly Hills x Jackie Aina, Eyeshadow Palette Paleta cieni do powiek

Nasi użytkownicy zostawili 14 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

unella
    5 sierpnia 2022 o 14:46
    Absolutnie ulubiona paleta
    Wspaniała, przemyślana paletka z niebanalnymi cieniami. Nawet pędzelek dołączony do palety nie jest najgorszy, chętnie go używam. Cienie brokatowe są niesamowite, głębokie, kolory się mienią po nałożeniu we wspaniały sposób. Głęboka pigmentacja, wygodne opakowanie, duża łatwość blendowania, kolory nie zanikają. To jest naprawdę godna polecenia paleta.
    Zalety:
    • jakość cieni
    • miękka konsystencja
    • przyzwoity pędzel w zestawie
    • niebanalne, rzadkie kolory
    Wady:
    • cień "Credit" nieco zawiódł, jest zbyt kruchy i nie blenduje się dobrze, nie dorównuje do reszty
    Bleidd
    1 marca 2022 o 12:02
    Moja ukochana paleta kolorowa!
    Kolor sponsored to chyba najpiękniejszy cień w całen mojej kolekcji. Wielowymiarowy, łączony z innymi mocno kolorowymi cieniami jeszcze zyskuje. W moim odczuciu jest to paleta kolorowa o bardzo wielu możliwościach. Błyski lepsze niż w innych paletach anastasi. Maty są odrobinę bardziej suche, ale paradoksalnie mniej sie osypują niż te bardziej masełkowe tej samej firmy. Piękny róż i fiolet. Makijaże wychodzą intensywne i efektowne. Piękne opakowanie, łatwiej w jego przypadku utrzymać czystość niż przy welurowych.
    Mufrius
    23 stycznia 2022 o 4:02
    Nie używam
    Zawsze jak się maluję to ostatecznie wolę kolory z innych palet (Norvina, Modern Renaissance, Soft Glam albo jakieś nude z Urban Decay) Jest nieznacznie gorsza jakościowo od innych ABH, sypie się jeszcze bardziej niż pozostałe. Ma lepsze opakowanie, ładne i się tak nie brudzi. Dla mnie to ich gorsza siostra. Nie jest zła ale po prostu mi te kolory nie leżą. Zanim ją kupiłam byłam pewna, że właśnie tę chcę bo taka inna niż te wszystkie NUDE, a w praktyce nie tęskniłabym za nią gdyby znikła. To nie jest zły produkt, ale niech się wszystkie szarookie ciemne blond dziewczęta zastanowią zanim ją kupią. Norvina i Modern Renaissance też mają fiolety i czerwienie i są DUŻO bardziej funkcjonalne dla standardowej polskiej urody.
  • 17 listopada 2020 o 15:10
    ABH Jackie Aina, mocna i napigmentowana paleta
    Wow! Pierwsze co przychodzi mi na myśl patrząc na tą przepiękną paletę cieni od ABH. Jest to moja pierwsza "droższa" paleta cieni i od razu poczułam różnicę. To jest dopiero pigment! Cienie są naprawdę piękne i mimo, że patrząc na nie w palecie mogą wydawać się dość ostre i niekonieczne do noszenia na co dzień to jednak zapewniam, że nie jest to paleta tylko do wieczorowych bądź artystycznych makijaży. Cienie doskonale się ze sobą blendują. Można stworzyć nią również bardziej subtelne makijaże, szczególnie w tonacjach różu. A idealnym wykończeniem każdego makijażu będą błyski które znajdują się w palecie, są wyraźne, a błysk nie znika na powiece. Błyszczące cienie lekko się osypują, więc należy na to uważać, ale nie wydaje mi się żeby była to jakaś wada, ponieważ zazwyczaj dobre błyszczące cienie mają widoczny osyp. Opakowanie również jest piękne, całokształt produktu reprezentuje wysoką jakość. Oczywiście minusem może być cena, która jest wysoka, ale jest to jednak marka wysokopółkowa. Polecam każdej makeup artist i nie tylko!
    Zalety:
    • pigment
    • kolory
    undulka
    20 października 2020 o 0:47
    moja pierwsza paleta od ABH
    Nie rozumiałam fenomenu ABH - nie podoała mi się w tej marce kolorystyka (może poza Alyssą Edwards i starą paletą Prism), formuła cieni matowych, stosunek ceny do ilości produktu, częstotliwość wypuszczania nowości, opakowania (welur, szybko się brudzi). Lubię kolorowe palety, albo takie które mają jakiś element koloru w sobie, i tworzą nieoczywistą historię. Nie zwróciłabym uwagi na tę paletę, gdyby nie zakup prezentu dla przyjaciółki. Zobaczyłam tę paletę na żywo, i od razu zdecydowałam się ją kupić - tak mi się podobała. Całe szczęście, złapałam się na promocję -49%. Jackie Ainę oglądam od czasu do czasu - lubię ją za wyrazistość i bezpośredniość. Jej paleta to jedna z najlepiej skomponowanych propozycji ABH, nadająca się dla osób o każdym kolorze skóry, chociaż może bez typowego cienia przejściowego czy beżuku i bez czerni. Opakowanie jest bardzo estetyczne i bardzo w stylu Jackie. Imituje krokodylą skórę, jest solidne i się nie brudzi. Pędzelek - no cóż, jest. Nawet się sprawdza, ale wolałabym większe cienie. Maty (a jest ich w palecie 5, plus mat z drobinkami) są suche pod palcem, nieco się pylą w palecie, nie osypują się na oku (poza Credit czasami), pięknie się rozcierają i w siebie przechodzą. Łatwo je można dokładać i budować intensywność, co jednak przychodzi bardzo łatwo, bo te cienie pięknie się rozcierają do chmurki. Aż się zdziwiłam, że Supreme, Big Wig i Pinker to czyste pigmenty - tak łatwo się z nimi pracuje. Formuł błysków jest kilka - zwykłe metaliczne (Wiggalese, Shookington, Lithuation), duochrom (sponsored - zieleń na brązowej bazie), folia (Solelil) i cienie brokatowe (reszta). Nie używam tylko Lithuation, bo nie widzę sensu istnienia brązowych błysków. Reszta jest ładna, podoba mi się szczególnie czerwony błysk, folia i brokaty. Cienie trzymają się ładnie, nakładać je można i rozcierając, i wklepując, na korektor lub bazę. Błyski nie potrzebują glitter primera, nie osypują mi się też (ale jak człowiek nauczył się pracy z turbopigmentami tak, żeby się nie sypały przy nakładaniu, ze wszystkim soboe poradzi) Czy paleta ma wady? Niepotrzebny brązowy błysk, trochę dużo tu podobnych złotawych błyszczących cieni. Ale poza tym, cieszę się że ją mam.
    Zalety:
    • wyjątkowa kolorystyka
    • piękne opakowanie
    • bardzo dobre maty - pigment, łatwość w rozcieraniu, łączeniu, dokładaniu, budowaniu głębi
    • ciekawe błyski, szczególnie brokatowe
    • prasowane pigmenty pracują jak marzenie
    • brązowy błyszczący cień
    • trochę sporo podobnych odcieni złota
    • maty są lekko suche pod palcem, Credit może się osypywać