Kremy na noc

Efektima Krem - maska do twarzy z olejem konopnym `Nocna reperacja`

• 17 marca 2025 o 16:06
    Idealne dla przemęczonej cery
    Krem jest idealny dla cery dojrzałej ale i nie tylko (25+ z powodzeniem może stosować ten krem) 50ml fajnego produktu zamknięte w eleganckim słoiczku. Mam cerę normalną i bardzo polubiłam się z tym kremem. Stosowałam go co drugi dzień ze względu na bardzo bogaty skład w oleje konopny i kokosowy. Na początku nakładałam niewielkie warstwy jednak w pewnym momencie uznałam, że to niekończący się produkt, dlatego zakładałam go więcej i z powodzeniem wchłaniała się nawet grubsza ilość kremu. Po przebudzeniu czuć nawilżenie i odżywienie. Konsystencja jest dość, moim zdaniem, treściwa, jednak przyjemnie się rozprowadza na skórze.
    Zalety:
    • ziołowy zapach
    • szybko się rozprowadza i wchłania
    • skład
    u89
    22 stycznia 2025 o 1:04
    Potężne nawilżenie
    Uratło się, że produkty z olejem konopnym są dla mężczyzn i to niestety sprawdza się w moim domu :D. Dla mnie są za tłuste, z kolei dla mojego męża z cerą suchą są jak wybawienie. Już po jednej aplikacji pozbył się suchych skórek czy takiego niezdrowego zaczerwienienia. Jak na tak budżetowy krem, to efekty były naprawdę zaskakujące!
  • 1 maja 2024 o 14:14
    Treściwa, nocna pielęgnacja dobra dla suchej skóry
    Krem kupiłam w dużej promocji, a że miałam już do czynienia z tą firmą i byłam zadowolona, długo się nie wahałam. Szklane opakowanie zawiera bardzo dobry kosmetyk gęsty, treściwy krem na noc, o bardzo przyjemnym aromacie. Krem dobrze się rozprowadza i naprawdę szybko wchłania, nawet gdy nałożyłam nieco grubszą warstwę. Moja skóra dosłownie go pije. Po wchłonięciu nie mamy tłustej warstwy. Rano skóra twarzy jest miękka i zregenerowana, odpowiednio nawilżoną i ukojona. Używam go kilka razy w tygodniu naprzemiennie z kremem na noc o nieco lżejszej konsystencji i efekty są super, to taka kosmetyczna perełka za grosze.
    Zalety:
    • Działanie na skórę, konsystencja, niska cena
  • 27 września 2022 o 18:22
    bardzo mi odpowiada
    Po pierwszym użyciu upewniłam się czy to krem na noc rąk dobrze się wchłaniał. Sam krem ... już od jakiegoś czasu miałam problem z dobraniem odpowiedniego kosmetyku do twarzy. UDAŁO SIĘ. Polecam. Zgodny z opisem.
  • 24 września 2022 o 10:46
    Dobra nocna maska od Efektimy.
    Krem - maska do twarzy z olejem konopnym nocna reperacja jest idealny dla cery przemęczonej, poszarzałej i z trądzikiem. Opakowanie szklane z białą nakrętką dodatkowo zabezpieczone kartonikiem z wszystkimi czytelnymi informacjami. Pojemność standardowa 50 ml. W składzie kremu mamy olej konopny, kolagen, elastynę, kwas hialuronowy oraz olej kokosowy. Moja skóra jest sucha i wrażliwa, stosuje krem - maskę na oczyszczoną i stonizowaną twarz, nakładam sporą ilość i czekam aż się wchłonie i idę spać. Rano zmywam pianką twarz i nakładam dzienną pielęgnację. Twarz jest zregenerowana, wygląda na wypoczętą, drobne zmiany skórne zostały zniwelowane, skóra dostała porządną dawkę nawilżenia, pojaśniała i koloryt z każdy dniem był lepszy. Stosuje przez tydzień, robiąc mała przerwę na inne kosmetyki - kremy, sera, olejki. Wracam od czasu do czasu więc opakowanie jest wydajne pomimo dość dużej ilości nakładanej na twarz. Zdaje sobie sprawę, że olej kokosowy może zapchać, więc stosuje kosmetyk naprzemiennie od ponad roku. Zużyłam już kilka opakowań i ciągle wracam, zapach jest przyjemny, lekko ziołowy taki sam jak kremu na dzień z tej serii, który również stosuje z przyjemnością. Konsystencja jest lekka i z łatwością się rozprowadza. Warto spróbować kilka razy w tygodniu na noc, a rano zdrowsza cera.
    Zalety:
    • delikatny subtelny ziołowy zapach
    • lekka konsystencja szybko się rozprowadza i wchłania
    • obietnice producenta zostały spełnione
    • rano wystarczy zmyć
    • standardowa pojemność 50 ml
    • szklane opakowanie
    • ciekawy skład olej konopny, kolagen, elastyna, kwas hialuronowy
    • Polska firma
    Wady:
    • olej kokosowy może zapchać skórę, warto stosować krem - maskę kilka razy w tygodniu dla zminimalizowania ryzyka zapchania

Zobacz także inne Kremy na noc