Tusze do rzęs

Make Up For Ever Smoky Lash Tusz do rzęs

Nasi użytkownicy zostawili 67 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 24 listopada 2020 o 19:38
    Efekt sztucznych rzęs !
    Tusz daje mi efekt jak po sztucznych rzęsach :) Nie muszę już przedłużać rzęs by mieć taka objętość a jednocześnie pięknie rozdzielone rzęski. Tusz się nie osypuje, nie skleja moich rzęs jestem bardzo zadowolona i na pewno będzie to mój niezbędnik w mojej kosmetyczce :)
    Zalety:
    • Nie rozmazuje się
    • Nie kruszy
    • Daje objętość
    • Utrzymuje się na rzęsach cały dzień
    • Nie odbija się
    • Jest bardzo mocny pigment czarny
    Wady:
    • BRAK
  • 10 stycznia 2018 o 0:21
    Świetny tusz
    Bezkonkurencyjny tusz do oczu. Widać bardzo duże efekty, ale przy tym zachowuje elegancję - nie wyglada się jak ropucha z dużymi grubymi rzęsami, tylko bardziej jakby miało się długie naturalne rzęsy pomalowane tuszem.
    Zalety:
    • Nie kruszy się, świetnie rozdziela rzęsy. Pogrubia i wydłuża.
    Wady:
    • Cena - znalezione w TKmaxx za 50zl. Nie wiem czy znajde gdzies s tak dobrej cenie bo sephora ma za 125:(
    • Trochę dużo zostaje na szczotece po wyciągnięciu.
    Reenaaa
    7 lipca 2017 o 9:22
    Sztuczne rzęsy make up forever totalna porażka
    Sztuczne rzęsy make up forever dla mnie okazały się totalną porażką. Cięzko dopasować je do powieki a jak juz się uda to po krotkim czasie się odklwjaja. Używam kleju duo i przy żadnych innych rzęsach nie miało to miejsca
    Wady:
    • Czarny pasek odznacza się na powiece
  • 6 kwietnia 2015 o 9:01
    Dobry, ale zdecydowanie za drogi
    Tusz kupiłam w przecenionym zestawie za 50 zł. Ma fajne, proste opakowanie, nie wydziwnioną, zwykłą szczoteczkę i głęboki, czarny kolor. Używa się go łatwo i przyjemnie. Pogrubia i wydłuża rzęsy, można potęgować efekt nakładając kolejne warstwy, bo nie skleja rzęs w trzy duże, a coraz bardziej je pogrubia. Jest trwały, nie osypuje się. Jednak za cenę 110 zł na pewno bym go nie kupiła. Według mnie to zdecydowanie za dużo. Podobny efekt daje mi chociażby L\'Oreal Volume Million Lashes, który kosztuje połowę tego, co MUFE. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego opakowania
  • 26 marca 2015 o 9:43
    Świetny
    Plusy: +rzęsy wydłużone i rozczesane +intensywny czarny kolor +nie rozmazuje się i nie spływa +szczoteczka świetnie rozczesuje i podkręca +nie powoduje podrażnień,a mam wrażliwe spojówki +wytrzymuje wiele godzin pracy bez wykruszania się +nie przesusza rzęs Minusy: -cena Mam dość niespecjalne rzęsy,proste,średnio gęste i dodatkowo końcówki są jasne,że prawie niewidoczne bez pomalowania. Po użyciu tego tuszu wiedziałam,że go polubię :) . Świetnie wydłużył i rozczesał rzęsy dodatkowo dając mega intensywny kolor. Wrażenie wręcz teatralnych lub sztucznych rzęs. Oniemiałam :). Na imprezie każdy myślał,że przedłużyłam sobie rzęsy :D . Nawetgdy już się kończy i go prawie nie ma w opakowaniu nadal jeszcze działa,choć mniej intensywnie. Czekam na promocje w Sephorze,bo cena podstawowa niestety jak dla mnie zbyt wysoka :( . Używam tego produktu od: 8 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2 całe