Spraye do włosów

CHI Volume Booster Spray zwiększający objętość

Bodyland.pl
Farouk Thermal Styling spray nadający objętość i blask Volume Booster Liquid Bodifying Glaze) 250 ml
CHI Volume Booster 237 ml
Chi Volume Booster

Nasi użytkownicy zostawili 33 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 7 września 2024 o 12:21
    Jest spoko
    Marka ChI kojarzy mi się głownie z salonami fryzjerskimi. Kiedy odwiedzałam fryzjerów na półach widziałam głownie tą markę. Postanowiłam zakupić w stosować każdego dnia w domowym zaciszu. Opakowanie - butelka o pojemności 237 ml. W formie dezydorantu, niestety zepsuł się po paru użyciach i musiałam przelać do innej butelki. Bardzo mnie to sfrustrowało. Szata graficzna całkiem ok, bardzo ładnie się prezentuje. Zapach - jest przyjemny, lekko perfumowany, delikatny. Bardzo mi się podoba Działanie - spray sprawia, że włosy po myciu się lepiej rozczesują i są przyjemne w dotyku. Nadaje im objętości. Dodatkowo nadają blask włosom. Polecam Niewiem czy kupię ponownie bo lubię testować nowości
    Zalety:
    • przyjemny zapach
    • włosy są miękkie i pełne blasku
    • nadaje włosom objętość
    • wydajny
    Wady:
    • atomizer zepsuł się po pierwszych użyciach i musiałam przelać do innej buteleczki
    Lothris
    29 stycznia 2024 o 15:51
    Efekt odwrotny do obiecanego. Niewiarygodna objętość? Kiepski żart...
    Produkt testowany był na moich włosach - czyli prostych, cienkich, niefarbowanych, (i później) farbowanych oraz pozbawionych objętości. Produkt polecono mi w sklepie z produktami do włosów jako absolutny hit. Oj, srogo się zawiodłam. Booster bardzo skleja włosy, przypomina lakier w konsystencji. Nie pomaga w rozczesywaniu, bo pasma stają się ulepione i wyglądają jak nieświeże. Nie zauważyłam efektu zwiększenia objętości. Chyba, że rozumiemy to przez to, że natapirujemy włosy i "utrwalimy" je tym sprayem, ale chyba nie tak ma być. Próbowałam tak zrobić ale osiągałam efekt komiczny - wyglądające na nieświeże, usztywnione włosy obciążone tym boosterem. Konieczne mycie głowy na drugi dzień. Próbowałam różnych kombinacji, z suszarką, modelowaniem i bez, na mokro, sucho. Wszystko okazało się klapą. Na włosach cienkich się nie sprawdził.
    Zalety:
    • Opakowanie z pazurem
    • Długo "wystylizowana" fryzura
    Wady:
    • Klei pasma
    • Obciąża włosy
    • Trzeba umyć włosy na drugi dzień
    • Włosy są suche i podatne na łamliwość
    • Nie dostarcza niewiarygodnej objętości i elastyczności
    • Nie pogrubia
  • 4 stycznia 2024 o 20:15
    Dla mnie jest super
    Niedawno zaszalałam i zmieniłam fryzurę. Włosy są o wiele krótsze, więc muszę je stylizować po każdym myciu. Szukałam kosmetyku, który zwiększy objętość moich włosów bez obciążania oraz przedłuży efekt modelowania. Spray marki Chi zakupiłam w Hebe za niecałe 50 złotych. Zdecydowałam się na niego z czystej ciekawości i dlatego, że nie ma alkoholu denat w składzie. Spray według producenta ma chronić włosy przed wysoką temperaturą, zwiększać ich objętość. Moje włosy: Rozjaśniane, z natury mocno kręcone, długość do ramion, z tendencją do puszenia i przetłuszczania, bardzo cienkie i pozbawione objętości. Spray nakładam na lekko wilgotne włosy, przed suszeniem i modelowaniem. Nie nakładam go bezpośrednio z atomizera, ale najpierw na dłoń i potem na kosmyki. Dzięki temu włosy nie są posklejane. Od pierwszego użycia moje włosy zostały mocno dociążone i nabrały objętości i grubości. Łatwiej się je modeluje na szczotkę, fryzura jest pełna objętości i wytrzymuje do kolejnego mycia bez problemu. Dodatkowo, włosy pięknie się błyszczą i nie puszą. Są grubsze, ale nie przesuszone. Ten spray zostanie ze mną na dłużej!
    Zalety:
    • Pogrubia
    • Utrwala fryzurę
    • Nadaje objętości
    • Nie przesusza
    • Nie skleja
    • Jest wydajny
    • Pięknie pachnie
  • 31 maja 2021 o 7:45
    Nie moja bajka!
    Jestem bardzo niezadowolona. Produkt nie zadziałał na moich włosach ani trochę. Jest beznadziejny, a na dodatek powoduje u mnie szybsze przetłuszczenie. Obciąża mi włosy i mam wrażenie, że jest ich mniej, a miało być odwrotnie. Jedyne co robi ,to ładnie nabłyszcza i nadaje połysk, ale i tak jestem rozczarowana. Bubel roku!
  • 21 marca 2021 o 12:09
    Nie dla delikatnych i cienkich włosów
    Miałam już wcześniej inne produkty tej marki i zakupiłam ten spray w ciemno, w nadzieii, że będzie ok dla moich cienkich i delikatnych włosów. O jak bardzo się myliłam... Moje włosy są wymagające, cienkie, rzadkie, delikatne. Muszę je myć i suszyć na szczotce codziennie, żeby jakoś wyglądać, więc spray ochronny/ dodający objętości, to dla mnie podstawowy kosmetyk. Volume Booster z Chi ma jak wszystkie ich produkty fajny zapach i... to tyle. Już jak zaczęłam suszyć włosy poczułam, że je skleja, musiałam uważać, żeby ich nie szaprać. Zamiast pełnej objętości fryzury powstaje siano, wlosy suche i zdecydowanie zbyt obciążone. Ogólnie katastrofa. Nie zauważyłam, żadnego odbicia od nasady lub większej objętości. Odradzam na prawdę posiadaczkom cienkich i bardzo delikatnych wlosów. Jestem tym sprayem bardzo rozczarowana i z podkulonym ogonem wracam do mojego ulubionego EcoLab.
    Zalety:
    Wady:
    • Skleja wlosy, nie dodaje objętości, obciąża wlosy