Balsamy do ust

Dermofuture Precision Volume Lips Booster Intensywny wypełniacz ust `100% mocy kwasu hialuronowego`

DermoFuture Precision Hialuronowy wypełniacz ust Lip Push Up 12ml TENEX
DermoFuture Intensywny Hialuronowy Wypełniacz Ust

• 27 marca 2020 o 9:56
    Nie widać efektów stosowania
    Mam tego pecha, że moje usta mocno się przesuszają. Pracuję w klimatyzowanym pomieszczeniu i może to jest przyczyną. Wciąż poszukuję produktu który dobrze nawilża usta - niestety ten takim nie jest. Daje dziwne odczucie na ustach po aplikacji, ma okropny smak, a wiadomo, że coś co mamy na ustach dosyć czesto migruje na język i tu czujemy gorycz. Stosowałam jako pomadke w dzień oraz jako maskę na usta na noc i nie widzę żadnego spektakularnego nawilżenia. Strata pieniędzy. Dodatkowo produkt ma biały kolor, a nie znam nikogo kto z czymś takim na ustach wyglądałby dobrze. Odradzam.
    Zalety:
    • Opakowanie, skład
    Wady:
    • Brak efektów obiecywanych przez producenta
    • Okropny gorzki smak
  • 26 października 2018 o 22:45
    Kara za naiwność - białe usta, powiększenia zero
    Ten specyfik już dość wcześniej przykuwał regularnie moją uwagę przy każdej wizycie w drogerii, w której był dostępny. Nawet mimo świadomości, że nie ma co liczyć na cuda, jeżeli chodzi o powiększanie ust. Powiedzmy sobie szczerze - nawet najlepsze kosmetyki nie zastąpią zastrzyków z kwasu hialuronowego (ale sama bym się nigdy nie poddała takiemu zabiegowi). Ale i tak jakoś uległam pokusie i kupiłam w Rossmannie ten oto "wypełniacz". Moją uwagę zwróciło to, że jest w zupełnie innym opakowaniu niż jego "tradycyjna" wersja, więc pojawił się u mnie cień nadziei, że może jednak coś zdziała. Niestety, ale nie. To znaczy zdziałał - mrowił przez chwilę po aplikacji i to tyle z tych "lepszych" stron. Chociaż mogę jeszcze uznać wygodną tubkę za zaletę. I znośny, kremowy zapach. Po wchłonięciu się odrobiny tego specyfiku usta wydawały się być ciut nawilżone i zmiękczone, chociaż bez szału. Ale to już takie małe drobnostki, które nie zrekompensują mi ogólnego rozczarowania tym produktem. A teraz wady - a właściwie jedna największa - BIELI USTA. I to tak paskudnie. Co więcej, nie wchłania się, jedynie tylko trochę - reszta zostaję na wierzchu i z taką mazią na ustach siedziałam w domu (bo tylko do domowego użytku się nadawał - przez to bielenie). Z tego powodu używałam go głównie na noc. Na szczęście ta nieudana przygoda nie kosztowała mnie dużo, bo tylko 20 zł (ale i tak nie jest warta tej ceny). Nawet mimo regularnego stosowania (starałam się przynajmniej) nie oczekujmy cudów, bo to tak naprawdę magia reklamy.
  • 26 sierpnia 2018 o 23:30
    Warto przetestować
    Kupiłam ten produkt z czystej ciekawości. Nie spodziewałam się efektu pokazanego na opakowaniu, raczej gdzieś w środku byłam pewna, że kupuję kolejny bubel. Nic bardziej mylnego! Oczywiście spektakularnego powiększenia ust nie uzyskamy. Po aplikacji pojawia się uczucie mrowienia. Przyznam się, że za pierwszym razem było ono najbardziej intensywne. Usta są pełniejsze, wydatne. Produkt bardzo dobrze je nawilża i pielęgnuje. Nakładając chwilę po pomadkę potęgujemy efekt wypełnienia. Sądzę, że jest to fajny gadżet, który nadaje się np. na wyjścia. Warto również się zaopatrzeć, gdy zależy nam na zadbanych ustach. Opakowanie zapewnia nam łatwą aplikację. Jedyne, do czego mogę się przyczepić to cena, ponieważ obecnie w Rossmannie kosztuje ok. 16 zl, a to jednak trochę za dużo.
    Zalety:
    • usta są pełniejsze i wydatne
    • pielęgnuje
    • odżywia
    Wady:
  • 2 lipca 2018 o 19:34
    Nawilża, pielęgnuje i regeneruje
    Na początku należy zaznaczyć, że produkt ten nie zrobi na naszych ustach "efektu wow", nie staną się one większe jak po zabiegu medycyny estetycznej (trzeba pamiętać, że to tylko kosmetyk). Nie zmienia to faktu, że bardzo lubię ten produkt, ponieważ pomógł mi uporać się z problemem spierzchniętej i wysuszonej skóry ust. Na co dzień używam go więc jako balsamu to ust.
    Zalety:
    • usta są wygładzone, zadbane i nawilżone (przez co może wydawać się, że są one pełniejsze).
    • daje ładny efekt, kiedy nałożymy go na chwilę przed aplikacją szminki, szczególnie dobrze zapobiega wtedy przesuszaniu się ust (co często dzieje się przy szminkach matowych)