Kozłowski, Pędzel do cieni CB 329

1 HIT!
25 % kupi ponownie
Zdjęcia recenzentek
Zgłoś do moderacjiPędzel do makijażu oczu - owalnie ułożone, czyste włosie czerwonej kuny (włosie naturalne najwyższej jakości) miękkie i sprężyste, doskonałe do nakładania cieni do powiek. Produkowany w sześciu rozmiarach - od 6 do 13 mm szerokości.
Cechy produktu
5 /5
8 listopada 2021, o 21:45
Nie wie, czy kupi ponownie
Używa produktu od: rok lub dłużej
Wykorzystała: w trakcie pierwszego opakowania
Super pedzel
Mam jedna sztukę jeśli chodzi o te firmę i jest to właśnie ten pedzel. Czuć to naturalne włosie i dobra jakość pędzla. Ja trafiłam na niego kiedyś u któregoś sprzedawcy na allegro. Nie pamiętam już ile za niego zapłaciłam.
Włosie nie wypada, przyjemnie się nim pracuje. Ale pedzel jest trochę za długi jak dla mnie, nie obraziłabym się za odjęcie trochę z długości. Poza tym wygląd bardzo ładny, napisy pozostają na swoim miejscu.
4 /5
12 listopada 2017, o 13:58
Nie kupi ponownie
Używa produktu od: rok lub dłużej
Wykorzystała: kilka opakowań
Pędzle bardzo dobre, jedne z moich pierwszych od których zaczynałam. Bardzo dobre jakościowo, ponieważ włosie przez lata używania wciąż jest w dobrym stanie. Jest to włosie naturalne, które bardzo dobrze aplikuje produkty sypkie. Trzonek jest dobrze wykonany, ale z czasem napisy wyblakły. Najbardziej mnie w pędzlach Kozłowski denerwuje długość trzonka, który nigdzie się nie mieści. Z czasem próbując innych pędzli te poszły w odstawkę właśnie ze względu na długie trzonki
ZALETY: bardzo dobra jakość włosia
dobre wykonanie
służą przez wiele lat
WADY: długie trzonki
4 /5
5 grudnia 2008, o 10:11
Kupi ponownie
Używa produktu od: nie określono
drogie, ale dobre
Jak w tytule - starannie wykonane, żaden włosek nie odstaje czy wypada. Szybko schną po praniu. Bardzo poręczne, chociaż rączka mogłaby być kilka centymetrów krótsza.
Fantastycznie się nimi maluje:) Brakuje mi w ofercie firmy skośnego pędzla wykonanego z tego włosia. No i są niestety dość drogie, ale wygląda na to, że posłużą mi jeszcze bardzo, bardzo długo:)
edit 15.01.13: po kilku latach właściwie pielęgnowane, wciąż są jak nowe
Używam tego produktu od: dwóch tygodni
Ilość zużytych opakowań: wciąż pierwsze pędzle
produktów12
recenzji899