Szampony i odżywki dla mężczyzn

Pharmaceris H, Stimupurin, Specjalistyczny szampon stymulujący wzrost włosów

Pharmaceris H Stimupurin Specjalistyczny szampon stymulujący wzrost włosów 250 ml
Pharmaceris H H-Stimupurin
Apteka Polska APTE.PL
Pharmaceris H STIMUPURIN Szampon stymulujący wzrost włosów - 250ml

Nasi użytkownicy zostawili 110 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 19 marca 2025 o 12:29
    Super szampon na wypadające włosy
    Skusiłam się na zakup szamponu, gdy wcierka do włosów z serii stała się moim hitem! Okazało się, że szampon to też strzał w 10! Szampon jest bardzo gęsty, wręcz wydaję się oleisty, jednak nie obciąża włosów i nie trzeba myć ich częściej, bardzo dobrze się pieni, jest bardzo wydajny, ma przyjemny delikatny zapach. Włosy mniej wypadają, szybciej rosną, pojawiają się nowe, a do tego są gładsze i mniej się plączą. Polecam razem z wcierką!
    Zalety:
    • Wydajny
    • Zahamowanie wypadania włosów
    ALM007
    19 listopada 2024 o 21:36
    Pharmaceris H-Stimuforten – apteczny sojusznik w walce o mocniejsze włosy
    Szampon Pharmaceris H-Stimuforten to produkt, który od dłuższego czasu jest częścią mojej rutyny pielęgnacyjnej skóry głowy. Stworzony z myślą o osobach borykających się z wypadaniem włosów, idealnie wpisuje się w potrzeby tych, którzy oczekują delikatnego, ale skutecznego oczyszczania z jednoczesnym wsparciem procesu wzmacniania cebulek. Jednym z zauważalnych aspektów tego szamponu jest jego działanie podczas mycia. Pierwsze mycie jest delikatne, z mniejszą ilością piany – ale to naturalne, szczególnie w przypadku bardziej zaawansowanych i łagodniejszych formuł. Za to drugie mycie przynosi pełną satysfakcję – piana jest gęsta i kremowa, łatwo rozprowadza się na włosach, zapewniając dokładne oczyszczenie. To idealny krok przygotowujący skórę głowy do dalszych zabiegów pielęgnacyjnych, takich jak masaż z użyciem wcierki. Formuła oparta na składnikach takich jak kofeina, niacynamid czy pantenol działa kompleksowo. Kofeina pobudza mikrokrążenie i wspiera cebulki włosów, niacynamid wzmacnia skórę głowy, a pantenol koi i łagodzi podrażnienia. Dzięki temu szampon jest odpowiedni również dla wrażliwej skóry, która wymaga szczególnej troski. Ten produkt świetnie sprawdza się w mojej porannej rutynie, ponieważ nie obciąża włosów. To duży plus, szczególnie gdy myję włosy rano i potrzebuję, aby przez cały dzień wyglądały świeżo i lekko. Dodatkowo dobrze współgra z wcierką z tej samej serii, co sprawia, że jest idealnym dopełnieniem pielęgnacji przeciwko wypadaniu włosów. Cena - jak na produkt apteczny dobra. Wydajność: średnia, bo słabo się pieni przy pierwszym myciu. Dostępność: szeroka, praktycznie w każdej aptece. Ja kupuję najczęściej w SuperPharmie. Zapach: w zasadzie brak.
    Zalety:
    • delikatne, ale skuteczne oczyszczanie,
    • składniki aktywne wspierające regenerację,
    • brak obciążania włosów,
    • współpraca z innymi produktami z serii,
    • dostępność w aptekach,
    • możliwość codziennego stosowania,
    • brak podrażnień skóry głowy.
    Wady:
    • cena wyższa niż w przypadku drogeryjnych szamponów, ale uzasadniona jakością i bardziej zaawansowaną formułą,
    • przy pierwszym myciu konieczność użycia większej ilości produktu, co może wpływać na wydajność.
  • 12 sierpnia 2024 o 9:04
    Absolutna pomoc przy wypadaniu włosów!
    Pharmaceris H Stimupurin to absolutny hit w mojej pielęgnacji włosów! Po kilku tygodniach regularnego stosowania zauważyłam znaczną poprawę w kondycji moich włosów. Szampon nie tylko doskonale oczyszcza skórę głowy, ale przede wszystkim skutecznie stymuluje wzrost włosów, co było dla mnie priorytetem. Moje włosy stały się mocniejsze, mniej wypadają i zauważalnie szybciej rosną. Co więcej, szampon jest bardzo delikatny dla skóry głowy – nie powoduje podrażnień ani uczuleń, a wręcz przeciwnie, łagodzi i nawilża. Jego przyjemny, subtelny zapach oraz wydajna formuła to dodatkowe atuty, które sprawiają, że stosowanie tego produktu to czysta przyjemność. Pharmaceris H Stimupurin to dla mnie niezastąpiony element pielęgnacji włosów, który z czystym sumieniem polecam każdemu, kto pragnie zadbać o zdrowie swoich włosów i przyspieszyć ich wzrost!
    • Szybki rezultat
    Drogeria Super-Pharm
    Trida
    23 czerwca 2024 o 21:03
    Zdecydowanie na tak!
    Szampon pomógł mi przy normalizacji skóry głowy. Zmniejszył wypadanie włosów, wzmocnił skórę głowy, Mam więcej baby hair. Bardzo wydajny. Polecam. Łagodzi.
    Zalety:
    • cena w zamian za działanie
    • działa !!
  • 19 kwietnia 2024 o 21:45
    Bardzo przyzwoity
    Po 5 latach rozjaśniania włosów zapragnęłam zapuścić swój naturalny kolor. Szukając „przyspieszaczy wzrostu” trafiłam na ten szampon. Co do działania i oczyszczania jestem bardzo zadowolona, nie miałam żadnych problemów ze skóra głowy. Zagęszczenia i wzrostu nie zaobserwowałam. Bardzo przyjemny, niewielkiej ilości trzeba do umycia głowy przez to, że ładnie się pieni