Odżywki do włosów

Keune Care Line, Vital Nutrition Conditioner Odżywka do suchych, porowatych i zniszczonych włosów

• 11 kwietnia 2021 o 19:30
    Dobre nawilżenie włosów
    Kosmetyki do włosów Keune są całkiem dobre i dające efekty. Nie są idealne ale naprawdę dobre. Stosowałam wiele ich produktów bowiem na rynku Holenderskim jest to rodzima marka z Amsterdamu. Najkorzystniej cenowo kupić opakowanie litrowe. Design opakowań jest różny w zależności od kraju. Ważne by zwracać uwagę na napisy a wtedy na pewno kupi się to co się zamierzało. Odżywka nawilża dobrze włosy. Poprawia nieco kondycje włosów. Nie pozostawia uczucia siana na głowie po spłukaniu. Po wysuszeniu włosy wyglądają na świeże i wygładzone oraz pełne blasku. Nie obciąża włosów.
    Zalety:
    • Nawilżenie
    • Odżywienie
    • Wygładzenie
    • Ułatwia rozczesywanie
    • Nadaje blask
    Wady:
    • Brak wad
  • 26 lutego 2017 o 0:12
    Chwila i po sianku nie ma śladu
    Odżywkę kupiłam sobie w podróży. Bardzo spodobał mi się skład i byłam ciekawa działania, chociaż nie nastawiałam się jakoś bardzo entuzjastycznie. Okazało się jednak, że chyba będzie jednym z moich ulubieńców. Działanie: Bogata, nawilżająco-emolientowa odżywka, która nadaje włosom ładny wygląd, spektakularne wygładzenie i dociążenie końcówek już po jednym użyciu. Można przerazić się tej gliceryny na drugim miejscu, ale nie puszy, a nawet przeciwnie! Tuszuje drobne zniszczenia, bardzo ogranicza puszenie i łatwo z nią ogarnąć układanie włosów takich jak moje, czyli bardzo suchych (potrafią zrobić się nieznośnie matowe i sztywne z wysuszenia po drugim dniu od mycia i odżywienia) i wiecznie niezdyscyplinowanych. Na plus: -nawilża włosy: są mięsiste i miękkie -zatrzymuje to nawilżenie na długo -włosy wygladają na bardziej zadbane i mniej zniszczone: mniej się puszą i są dociążone -są gładkie i łatwo się rozczesują -doskonała wydajność -poprawia stan włosów na dłuższą metę - wolniej się niszczą i są bardziej odporne -zapach niezbyt silny, względnie neutralny Na minus: -kiepska dostępność -zabiera trochę objętości włosom -może obciążać i przyspieszać przetłuszczanie -dość wysoka cena Podsumowując: Osoby o względnie zdrowych, szczególnie cienkich cienkich włosach nie będą z niej zadowolone. To jest odżywka właśnie dla takich kłaczków, jak te w jej nazwie - im posłuży doskonale.
    Edyta74
    23 lipca 2009 o 15:49
    Ratunek dla włosów
    Firma Keune ma wyjątkowo dobre kosmetyki do pielęgnacji i stylizacji włosów. Jestem jej wierna od 7 lat i właściwie przetestowałam na sobie większość z nich. Zarówno odżywka, jak i szampon z serii Nutrition doskonale poprawają kondycję włosów oraz - co ważne - pielęgują skórę głowy. Często robię sobie pasemka blond (farbami tej firmy) i dzięki tej odżywce, wspieranej maską Balm, moje włosy wyglądają na zdrowe i mają super połysk. Do stylizacji używam głównie fluidu do prostowania włosów STRAIGHT & STYLE Używam tego produktu od: 7 lat Ilość zużytych opakowań: 5 lub więcej