Odżywki do włosów

TRESemme Odżywka do włosów zniszczonych Biotin+ Repair 7 z Biotyną i kompleksem Pro-Bond

Stara wersja produktu

E-Glamour.pl
Biotin Repair 7 Odżywka Do Włosów 400ML

• 21 listopada 2023 o 10:50
    Zdecydowanie polecam
    Włosy po użyciu odżywki z serii TREsemme wyglądają na takie jak po wyjściu z salonu albo użyciu prostownicy. Są gładsze, bardziej miękkie w dotyku i mniej się puszą. Fryzura dobrze się rozczesuje,nie ma oklapnietych kosmyków, jest połysk i widoczne odżywienie bez obciążenia. Pojemność odżywki wystarcza na długo a aplikacja jest łatwa. Działa szybko, skutecznie. Równie ważny jest dla mnie zapach kosmetyku i tu także się nie zawiodłam bo pachnie bardzo przyjemnie. Polecam.
  • 14 sierpnia 2023 o 15:05
    Odżywia włosy
    Bardzo skuteczna odżywka, nadaje włosom piękny połysk, delikatna, zapach tez bardzo ładny. Włosy odzyskują witalnośc i blask już po pierwszym użyciu. Polecam
  • 23 listopada 2022 o 13:45
    Skuteczna
    Cała seria to dla mnie mega, mega pozytywne zaskoczenie. Dużą wagę przywiązuję do pielęgnacji włosów i też ciężko mnie pod tym względem zadowolić, ale w tym przypadku - jestem na TAK. Kosmetyk mogę polecić włosom, które potrzebują wygladzenia i zdyscyplinowania. Moje stały się przede wszystkim bardziej sypkie i gładkie. Odżywka jest niezastąpiona przy rozczesywaniu, bardzo pomaga w tym.
  • 8 listopada 2022 o 16:59
    Niestety bez szału
    Kupiłam tę odżywkę, ponieważ przeczytałam tutaj masę pozytywnych opinii o niej. Niestety u mnie nie dała żadnych efektów. Nie zrobiła ani nic dobrego, ani złego. Zwykła odżywka z silikonami, nic więcej. Nie kupię ponownie.
  • 7 czerwca 2022 o 9:51
    Ulubiona!
    Ulubiona odżywka do włosów, zdecydowanie muszę do niej wrócić! Mam włosy cienkie i pozbawione objętości. Po tej odżywce włosy miałam jakby grubsze, zwiekszona objętość i zdecydowanie lepiej się układały. Po regularnym stosowaniu włosy bardzo się odbudowały i są w znacznie lepszej kondycji! Serdecznie polecam