Błyszczyki

Celia Woman, Błyszczyk do ust

Celia Błyszczyk do ust Woman nr 07

Nasi użytkownicy zostawili 18 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

dhajka
    21 czerwca 2024 o 9:14
    Intensywny połysk z nutą koloru.
    Ten błyszczyk urzekł mnie intensywnym, lustrzanym połyskiem na ustach. Daje na nich przepiękną taflę z nutą koloru. Kolor jest półtransparentny. Optycznie powiększa usta i zapewnia im komfort i nawilżenie. Aplikator z gąbeczką jest wygodny. Łatwo nabiera odpowiednią ilość produktu. Formuła błyszczyku nie klei się. Równomiernie pokrywa usta, ściera się po kilku godzinach. Jak na błyszczyk trwałość oceniam dobrze.
  • 22 marca 2023 o 10:21
    Celia ma dobre produkty do ust
    Generalnie jestem zwolenniczką pomadek, aniżeli błyszczyków, ale te drugie też lubię mieć w swojej kolekcji na dnie typu no makeup. Błyszczyk Celia Woman to taki dzienny przyjemniak. Posiadam odcień nr 02, bardzo lekka malina. Jest nieklejący, bez drobinek, przyjemnie kremowy. Świetnie wygląda na ustach, połysk jest mocny, ale elegancki, dzięki braku wspomnianych drobinek, których unikam w makijażu ust wogóle. Produkt nawilża usta, wygładza, jest gęsty, więc trwałość zadawala. Piękne opakowanie. Polecam!
    Zalety:
    • kolorystyka
    • bez drobinek
    • piękny kolor
    • nie klei się
    • trwałość
    Wady:
    • ciężko je dostać
  • 23 grudnia 2021 o 23:49
    Spox godny uwagi
    Produkt zakupiony w małej prywatnej drogerii ma malinowy zapach przyjemną konsystencję,dobra pigmentację i krycie dobrze nawilża usta nadaje ładnego koloru bez drobin ma dobrą trwałość wybrałam nr 4 jasny pomarańczowy
    Zalety:
    • Dostępność
    • Konsystencja
    • Pigmentacja
    • Krycie
    • Ładny kolor bez drobin
    • Dobrze nawilża
    • Dobra trwałość
  • 14 grudnia 2015 o 18:57
    duża jakość za rozsądną cenę
    Choć błyszczyk ciężko znaleźć w sieciówkach kosmetycznych, warto się pofatygować i poszukać go w lokalnych drogeriach, uważam, że ma same plusy: *poręczne opakowanie *wygodny aplikator *przemiły zapach *ciekawa gama kolorystyczna *błyszczyk nawilża usta, odczuwalne działanie pielęgnujące *pięknie błyszczy * ściera się równomiernie, nie pozostawia na ustach "niespodzianek", świetnie wygląda zastosowany na mocno napigmentowaną szminkę *optycznie powiększa usta *przystępna cena POLECAM! Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: dwa opakowania
  • 23 marca 2015 o 20:16
    Dobry błyszczyk w dobrej cenie
    Posiadam dwa kolorki, jeden lekko różowy (na ustach nie daje żadnego koloru) i czerwony. Z obu jestem zadowolona Plusy: -cena, oba kupiłam za ok. 6 zł -same błyszczyki są półtransparentne, nie dają mocnego koloru na ustach, więc jak ktoś takie lubi, to jak najbardziej na plus -efekt, dają na ustach ładny efekt tafli wody, co wygląda elegancko, a nie tandetnie jak przy niektórych błyszczykach -nawilżają usta, po ich stosowaniu zauważyłam taki sam efekt jak po użyciu np. masełka z nivea Minusy: -dostępność, bardzo trudno je znaleźć, ja swoje wypatrzyłam w tesco -opakowanie, niestety napisy dość szybko się ścierają brudząc przy tym ręce +/- -trwałość, nie jest oszałamiająca, jednak za tą cenę można ją przeżyć Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 2 w trakcie używania