Błyszczyki

Lily Lolo New Natural Lip Gloss Naturalny błyszczyk do ust

Lily Lolo Natural Lip Gloss Naturalny błyszczyk do ust WHISPER

Nasi użytkownicy zostawili 22 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 25 marca 2022 o 10:33
    Uwielbiam!
    Nigdy nic nie miałam z tej firmy i przy zakupie zastanawiałam się nad wyborem pomiędzy tuszem a błyszczykiem. Wybrałam ten drugi. W kolorze English Rose. Piękny, nudziakowy, brudny róż. Ma delikatne drobinki, ale ten błyszczyk jest inny niż wszystkie pozostałe. Nie tworzy na ustach sztucznej tafli, tylko taką jakby elegancko błyszczącą powłokę. Wygląda na kosmetyk z wyższej półki, choć jego cena oscyluje w granicach 50 zł. Jest to kosmetyk naturalny, zawiera olejek jojoba, witaminę E. Producent twierdzi, że kosmetyk pachnie i smakuje apetyczną czekoladą, z czym się nie do końca zgadzam. Bardziej pachnie olejkiem rycynowym pomieszanym z kakao, nie jest to zapach nieprzyjemny, ale też nie nazwałabym go sztucznym śmierduszkiem. Smaku nie wyczuwam żadnego. Ma minimalistyczne opakowanie z czarnym logo i tradycyjny, na szczęście nie ten ogromny aplikator, którym wygodnie można pokryć całe usta. Utrzymuje się, jak każdy błyszczyk, tu cudów nie ma, ale wyciera się równomiernie, nie zbiera w kącikach i nie zostawia nieapetycznych resztek. Kosmetyk godny polecenia ????
    Zalety:
    • kolor
    • minimalistyczne opakowanie
    • wygląd na ustach
    • aplikator
    • przyjemność stosowania
  • 9 maja 2021 o 18:01
    Słodki Cocktail
    Moim ulubionym odcieniem błyszczyka Lily Lolo jest odcień Cocktail. Wyrazisty kolor, który można tonować - jedna warstwa jest delikatna, dwie lub trzy nadają ciemniejszą barwę. Błyszczyk ma delikatny zapach i pysznie smakuje. Konsystencja jest lekka. Kolor utrzymuje się na ustach kilka godzin po czym wchłania się i dogłębnie je nawilża. Używam go od dłuższego czasu i zauważyłam, że moje usta są zdecydowanie odżywione. Na pewno to zasługa zawartości witaminy E i naturalnego olejku Jojoba. Więc błyszczyk na pewno sprawdzi się jako pomadka ochronna czy odżywcza na spierzchnięte usta. Jak na razie to mój HIT.
    Zalety:
    • smak
    • kolor
    • nawilżenie ust
    U konsultantki
  • 5 lutego 2021 o 10:41
    zawsze w torebce
    Błyszczyk do ust w kolorze English Rose zawiera witaminę E oraz olejek jojoba. Wygodna aplikacja za pomocą klasycznego aplikatora. Podczas aplikacji wyczuwalny jest zapach czekolady! Błyszczyk nie skleja ust za to bardzo fajnie je nawilża i chroni przed pękaniem
    Zalety:
    • pigmentacja koloru
    • nie skleja ust
    Wady:
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 1 października 2020 o 23:25
    Rewelacyjny produkt
    Genialny błyszczyk o słodkim zapachu, trochę przypomina mi galaretki pomarańczowe w czekoladzie :D Nie klei ust, ma piekny kolor, zapach, daje na ustach efekt tafli, przepięknie się błyszczy, w slońcu wygląda jak milion dolarów! :D Jeden z lepszych błyszczyków jakie testowałam :)
    • kolor
    • wygodny aplikator, nie za duzy, nie za mały
    • efekt na ustach na ogromny plus :)
  • 16 czerwca 2020 o 12:53
    Naturalna czekoladka
    Błyszczyki mają to do siebie, że łatwo je zjeść ale te można jeść bez obaw bo mają naturalny skład. Znajdziemy w nim olejek jojoba oraz witaminę E dzięki czemu będzie nie tylko upiększał ale również dbał o nasze usta. Błyszczyk zamknięty w klasycznym opakowaniu z aplikatorem. Pachnie ... czekoladą - jeszcze jeden powód aby go zjeść :D Kolor jaki posiadam to English Rose, jest to zgaszony, kobiecy róż, bez żadnych drobinek. Formuła daje ładny blask, a przy tym nie jest klejąca - czujemy na ustach jakby pomadkę ochronną. Nie jest to produkt, gęsty, lepiący czy zastygający więc jego trwałość jest raczej normalna - zjada się i odciska na szklankach, nie ma za to problemu z poprawkami w ciągu dnia. Nie jest to produkt trwały i producent tej trwałości nie obiecuje więc nie można mu tego zarzucać. Jeśli szukacie naturalnego, dziewczęcego błyszczyka bez drobinek, który nie tylko upiększa ale również dba o usta to strzał w dziesiątkę. Formuła i zapach sprawia, że używanie go to prawdziwa przyjemność. Ładnie wygląda również nakładany na inne pomadki. Jedyny minus to nieco wysoka cena ale rekompensuje j nieco wzdajność. Dla mnie idealny na letnie dni kiedy stawiam na błyszczące wykończenia :)
    Zalety:
    • Skład
    • Działanie pielęgnujące
    • Ładne wykończenie