Bazy do paznokci

Elisium Elisium, utwardzacz do lakieru do paznokci, 8 ml
Elisium Shiny

• 5 grudnia 2024 o 15:57
    Cudowne, błyszczące wykończenie
    Jestem zachwycona Elisium Top Coat Shiny! To top coat, który nie tylko wydobywa głębię koloru lakieru, ale także zapewnia niesamowity, lustrzany połysk. Manicure z jego użyciem wygląda elegancko i profesjonalnie, a efekt utrzymuje się przez wiele dni. Największym plusem tego topu jest jego trwałość. Chroni lakier przed odpryskami i zarysowaniami, dzięki czemu paznokcie wyglądają perfekcyjnie przez długi czas. Nawet po kilku dniach blask jest nadal intensywny, a paznokcie wyglądają jak świeżo zrobione. Produkt jest bardzo łatwy w aplikacji – ma idealną konsystencję, która nie spływa na skórki i równomiernie się rozprowadza. Pędzelek jest precyzyjny, co pozwala na szybkie i wygodne nakładanie. Top szybko utwardza się pod lampą, co skraca czas wykonywania manicure.
  • 19 listopada 2024 o 15:23
    Lśniące wykończenie dla perfekcyjnego manikiuru
    Elisium Top Coat Shiny to profesjonalny top coat, który nadaje paznokciom niesamowity połysk i zapewnia długotrwałą ochronę. Jego formuła została stworzona, aby utrzymać świeży wygląd manicure przez wiele dni, zapobiegając ścieraniu się lakieru oraz jego matowieniu. Top coat tworzy na powierzchni paznokcia trwałą, połyskującą warstwę, która nie tylko poprawia estetykę stylizacji, ale także chroni ją przed uszkodzeniami mechanicznymi. Elisium Top Coat Shiny jest szybkoschnący, co pozwala na wygodne i efektywne wykończenie paznokci bez długiego oczekiwania. Produkt zapewnia również dodatkową elastyczność, dzięki czemu manikiur jest odporny na odpryski i zarysowania. Idealny zarówno do użytku profesjonalnego, jak i do domowej pielęgnacji.
  • 26 stycznia 2023 o 10:58
    Na pewno są lepsze
    Topu używałam około dwóch lat. To na pewno najbardziej eksploatowany przeze mnie top i powiem tak: na pewno są lepsze, ale ten też nie jest taki zły. Pięknie wykańcza manicure, jego konsystencja sprawia, że nałożenie nie jest problematyczne, aczkolwiek też trzeba uważać, aby nie przesadzić z ilością. Czasami lakier mi odpryskiwał, ale myślę, że to wynikało bardziej z moich błędów, bo też lakier trzymał się przez cały czas, gdy nosiłam paznokcie. Raz tak, raz tak. Dopuszczam moje błędy, bo jestem samoukiem. Lakier pociągnięty tym topem ładnie wygląda, lśni. Jak dla mnie nienajgorszy jak za tę cene, bo Elisium to nie jest droga marka.
    CH3CN
    2 stycznia 2022 o 20:10
    Fatalny
    Top Elisium jest całkowicie niezdatny do użytku. Ma w sobie coś przypominającego drobinki kurzu, co tworzy okropny efekt po nałożeniu. Na paznokciach widoczne są drobne kuleczki, a sam top po utwardzeniu nadal się lepi. Nie wiem czy trafił mi się jakiś feralny egzemplarz, czy ten top już sam w sobie taki jest, jednak było to moje pierwsze i ostatnie opakowanie tego produktu.
    Zalety:
    Wady:
    • tworzy brzydki efekt na paznokciach
    • lepi się po utwardzeniu
    • gęsty
  • 1 sierpnia 2020 o 23:50
    Ulubieniec
    Ten top dostałam po raz pierwszy razem z, całym systemem flexy gel. Polubiłam go od pierwszego użycia i od ponad 2 lat kiedy paznokcie żelowe goszczą na moich dłoniach wracam do niego regularnie. Jego sporą zaletą jest to, że nie trzeba go przecierać. W konsystencji jest bardzo gesty i nie trzeba go nakładać dużo, aby w pełni pokryć paznokcie. Manicure dzięki niemu bardzo ładnie błyszczy i jest trwały . Ślady użytkowania paznokci są niewielkie. Dla mnie super i na pewno kupię go jeszcze wiele razy.

Zobacz także inne Bazy do paznokci