Wody toaletowe damskie

La Perla J Aime Les Fleurs woda toaletowa 30ml spray

Summer
    16 czerwca 2014 o 17:25
    Wiosenny, kobiecy
    Wyczuwam w tych perfumach 3 nuty: kwiatową, mydlaną i taką miękko-mleczną. Zapach jest delikatny, kojarzy się z wiosną, delikatnością i niewinnością. Jest bardzo kobiecy. Nie jest za to zbyt trwały. Podoba mi się flakon, jest elegancki, taki trochę "biżuteryjny". Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    W perfumerii
    Katefit
    24 października 2013 o 13:10
    takie sobie kwiatki
    Miałam próbkę edt 1,5ml. W 2012 roku w lato. Nieciekawe. Pospolite. Po kilku godzinach zostaje efekt jak po umyciu mydłem. Nie opiszę nut, co na mojej skórze było. Tylko pamiętam mydło. Takie ee tam.
  • 22 marca 2013 o 18:39
    Bardzo ładny
    Jeden z moich ulubionych zapachów. Bardzo delikatny, nadaje się raczej na ciepłe dni. Utrzymuje się przez wiele godzin. Ma piękny flakonik, przykuwający uwagę. Nie wiem, czy kupiłabym go ponownie, ze względu na cenę. Używam tego produktu od: ponad rok Ilość zużytych opakowań: jedno 30ml
  • 5 kwietnia 2012 o 23:48
    Wspomnienie po lodowej landrynce
    To jeden z tych zapachów, od których mogą rozboleć zęby (obstawiam ananasa). Przesłodzony, chłodno-cukrowany, mdły. Jest niczym lodowe landrynki, które przeleżały chwilę w towarzystwie soczystych cukierków, i teraz je udają. A nazwa obiecywała tak wiele, naprawdę nie wiem skąd te "fleurs" w nazwie bo nie ma ich ani krzty... :-( . Niestety ( lub na szczęscie dla kogoś, komu jednak przypadną do gustu) jest dośc trwały, do tego stopnia, że dało się go wyczuć na bluzce nawet po praniu. Piękny flakon,ale to za mało.
  • 14 maja 2011 o 13:56
    Nic szczególnego
    Zapach wg mnie nie wyróżnia się niczym szczególnym, wydaje się taki wodnisty i po kilku godzinkach mdlący. Perfumy nie wydają mi się kwaśne. Są inne ciekawsze perfumy za taką cenę. Raz na jakiś czas można się nim popsikać dla odmiany. Buteleczkę 30ml mam już od pół roku i nie mogę jej skończyć, zawsze jak gdzieś wychodzę wolę się popsikać innymi perfumami, nie mogę się przekonać do nich... Zapach raczej na cieplejsze dni. Podoba mi się flakonik.