Kremy i maski do rąk

Chiodo Pro Hand Cream Perfumowany krem do rąk (różne rodzaje)

Alka05
    13 listopada 2020 o 15:58
    Jeden z najlepszych kremów!
    Mój jedyny udany zakup jeżeli chodzi o kremy do rąk. Ślicznie pachnie i super wygładza skórę. Dłonie są delikatne i ładnie nawilżone. Zapach utrzymuje się dobrych kilka godzin. Chwili obecnej nie wyobrażam sobie życia bez tego produktu!
    Zalety:
    • Nawilżenie
    • Delikatność skóry po użyciu kremu
    Wady:
    U konsultantki
  • 19 marca 2020 o 17:21
    Prostu uwielbiam
    Mam dwa rodzaje tego kremu i oba są dla mnie fantastyczne Mają bardzo lekką i przyjemną konsystencję która łatwo rozprowadza się na powierzchni dłoni Mimo że krem jest perfumowany to nie wywołuje u mnie żadnych podrażnień Krem delikatnie nawilża skórę i powoduje że nie jest ona przesuszona Po nałożeniu na rękach czuć naprawdę piękny zapach Ma piekne ale mało funkcjonalne opakowanie z pompka ktora dozuje odpowiednia ilość kremu Niestety dozowniki jest plastikowy i to jest pierwszy minus tego opakowania dlatego że trzeba uważać żeby się nie połamał Drugi minus jest taki że nigdy do końca nie jestem w stanie z użyć kremu chyba że przetnę opakowanie Cena jest w miarę przystępna A krem jest wydajny
    Zalety:
    • Cena jest przystępna
    • krem jest wydajny
    • Ma piękny zapach
    Wady:
    • Plastikowa końcówka która się łamie
    • Opakowanie które z trudnością całkowicie opróżnić
  • 13 sierpnia 2018 o 11:57
    Świetny zapach, extra nawilżenie
    Szukałam niedawno kremu do rąk, który zastąpiłby mi Palmer's - chciałam zrobić sobie przerwę od intensywnego kokosowego zapachu. W drogerii internetowej natrafiłam na takie cudo. Właściwie kupiłam na ślepo, gdyż nie znalazłam żadnych opinii, nie mogłam się niczym podeprzeć. Ale cena była korzystna, pojemność duża. Mam od ponad miesiąca, muszę powiedzieć, że jest to produkt bardzo wydajny, niewielka ilość kremu wystarczy żeby skutecznie nawilżyć dłonie. Nakładam go też na przedramiona jeśli czuję wysuszoną skórę - radzi sobie świetnie. Konsystencja jest lżejsza niż w przypadku kremu o którym pisałam na początku - w niczym to jednak nie przeszkadza, nie mam też wrażenia, że po kremie ręce mi się kleją. Polecam - u mnie się sprawdził :)