Maszynki do golenia dla kobiet

Balea 2-Klingen Einweg Rasierer Jednorazowa maszynka do golenia dla kobiet

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
    Medea05
    6 sierpnia 2021 o 8:36
    Nie nie nie
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Maszynkę kupilam przez allegro, razem z innymi produktami z Balei (zele uwielbiam!). Niestety, w przeciwienstwie do żelu maszynka okazała się porażka. Zaluje, ze nie przeczytalam wczesniej opinii dziewczyn na wizazu. PLUSY: + niska cena, i na tym chyba sie konczy MINUSY: - mała ilość ostrzy (tylko 2), co niewatpliwie wpływa na dokladnosc usuwania włoskow - slabe dzialanie - usuwa włoski baaardzo bardzo niedokladnie, niestety o gładkich nozkach mozecie zapomniec - ostrze - tragiczne. Juz nawet nie wiem czy za ostre czy za tepe ale pocielam sie nim niesamowicie. A moja skora wyglada jakbym tarla ja pilnikiem. NIE NIE NIE Nie bierzcie tego szmelcu bo szkoda kasy. I wazych nog, rak czy nie daj boze bikini
  • 2 sierpnia 2020 o 19:42
    Główny problem - ostrza
    Produkt kupiłam za granicą, łapiąc szybko to co potrzebuję, bez większej uwagi. W koszyku były między innymi te maszynki - niestety okazały się porażką. Maszynka bardzo ostra - niby dobrze, przecież powinna golić, a nie łaskotać - no i goliła... ale była ostra do tego stopnia, że podrażniała skórę, a ilość zacięć była niewyobrażalna. Produkt ten używałam w połączeniu z pianką do golenia, po zmywaniu kolejne niespodzianki - nie zbierał wszystkich włosków.
    Zalety:
    • cena - niska, wręcz kusząca do zakupu
    • wykonanie - sam produkt jest wykonany porządnie, nic się nie odczepiało, nawet zabezpieczenie ostrza
    Wady:
    • dostępność - produkt widziałam tylko w zagranicznych drogeriach DM
    • ostrze - bardzo ostre, powodowało podrażnienie skóry, nie zbierał wszystkich włosków
    kiniace
    21 marca 2019 o 22:30
    Okropna
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Zadowolenie, które znika w momencie użycia. .Pomimo nałożenia żelu do depilacji stał się koszmar. Miałam dużo zacięć i wiele podrażnień. Wydawałoby się, że tak świetnie usuwa włoski, że aż dochodzi do krwi.. nic bardziej mylnego - włoski nie były do końca usunięte, noga nawet nie była gładka w dotyku jak to zwykle bywa. Całe paczka do kosza na śmieci - NIGDY WIĘCEJ.
    Wady:
    • zbyt ostra
    • niedokładnie usuwa włoski
    • podrażnienia a co gorsza rany
    kama_m1
    21 marca 2019 o 21:51
    Jednorazówki..
    Średnio jestem zadowolona z tych maszynek. Są ładne, jest 5 sztuk w opakowaniu za niewielkie pieniądze, jednak trzeba uważać i poświęcić trochę czasu bo można sobie małą krzywdę nimi zrobić. Bardzo szybko się zapychają no i maszynki są zbyt mało ostre - ostrza szybko się tępią.. No ale jak za taką cenę to nie można też oczekiwać cudów. Nie kupię ponownie..
    Zalety:
    • osłonki na ostrza
    Wady:
    • mało ostre
    • szybko się zapychają
    • podrażniają skórę
    • maszynka wystarcza na jedno użycie
  • 4 marca 2019 o 18:43
    Proszę ich nigdy nie kupować!!! Można sobie nimi zrobić dużą krzywdę!!!
    Zakupiłam je w niemieckim dm całą paczkę za okazyjna cenę, byłam z tego bardzo zadowolona ,aż do momentu ich użycia.Przygotowalam skórę do depilacji jak to zawsze robię i tak jak zwykle śmiało sobie smigalam zyletka po nogach.A tu przy splukaniu żelu do depilacji tyle krwi, przy kostkach najgorzej .Ale tak właściwie to cała noga poharatana.Nie byłam w posiadaniu innych zyletek i zaczęłam robić drugą nogę, ale to co zobaczyłam to nie było najmniejszego sensu,taka byłam bardzo ostrożna, a skóra znów się przeciela.Nie skończyłam wtedy depilacji ,bo przecież zalalabym się krwią, a z tej nogi co tak śmiało użyłam zyletki, 2godziny próbowałam zatrzymać krew.No normalnie to był koszmar przezyty z tymi zyletkami.Oczywiscie w rezultacie całą paczkę wyrzucilam od razu do kosza na śmieci .
    Wady:
    • można sobie tymi zyletkami zrobic duza krzywde i oszpecic sobie swoje ladne nóżki