Odżywki do paznokci

Miss Sporty Nail Expert Manicure, Calcium Strength Complex Odżywka z wapniem do słabych paznokci

Nasi użytkownicy zostawili 27 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 13 września 2023 o 19:07
    Nic specjalnego
    Odżywka zostawia na paznokciach pastelowy zielony mleczny odcień. Kolor rozprowadza się nierównomiernie. Pachnie eukaliptusem. Długo schnie. Co do działania ciężko powiedzieć. Nie uczuliła mnie, co oczywiście na plus, ale nie zauważyłam też po niej jakiegoś szczególnego wzmocnienia paznokci. Plusem jest za to niska cena, bo kosztuje kilka złotych. Wielkość: 8 ml, określiłabym jako standardową.
  • 15 października 2015 o 21:39
    Jakaś masakra!
    Po dwukrotnym manicurze hybrydowym moje paznokcie zaczęły się rozdwajać, choć nigdy wcześniej nie miało to miejsca. Sięgnęłam po tę odżywkę, żeby ratować pazurki. Jedyny plus jest taki, że ma ładny kolor i paznokcie ślicznie się prezentują. Długo schnie i jest bardzo nietrwała - trzeba malować codziennie. A najważniejsze - od niej paznokcie rozdwajają się jeszcze mocniej. Nie powiązałabym faktów, gdyby nie to, że jestem mega leniem. Przez ok. tydzień malowałam codziennie i niestety pozytywnego efektu nie było. No ale tłumaczyłam sobie, że po prostu takie zniszczone paznokcie, że nie ma się co od razu spodziewać. Jednego dnia zmyłam odżywkę i nie pomalowałam (z lenistwa) przez tydzień. Paznokcie zrobiły się prawie idealne i już się ucieszyłam, że odżywka z opóźnieniem zadziałała. Jeszcze nie wszystkie paznokcie były ok, więc pomalowałam odżywką raz jeszcze. Na drugi dzień z przerażeniem patrzyłam na paznokcie które rozdwoiły się znowu i to jak! Nigdy więcej dziewczyny i wam też odradzam. Używam tego produktu od: 2 tygodnie Ilość zużytych opakowań: pół
  • 23 kwietnia 2015 o 15:19
    Może być, ale daleko mu do ideału
    Produkt ten nabyłam w promocji za około 7 zł, zachęcił mnie skład i działanie tej odżywki. Efektów żadnych nie widziałam po stosowaniu 1 buteleczki, opakowanie ma trochę do kitu, i zapach, ale jest dostępny i nadaje paznokciom naturalny wygląd. Nie wiem czy powrócę do niego, będę szukała czegoś innego. Używam tego produktu od: 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 buteleczka
  • 8 lutego 2015 o 13:43
    Odżywka jest super. Nadaje ładny, naturalny kolor pazokciom. Jedynym minusem jest to, że paznokcie s
    Odżywka jest bardzo fajna. Dzięki stosowaniu tej odżywki moje paznokcie stały się twardsze,nie rozdwajają się i nie łamią. Po pomalowaniu paznokci dwoma warstwami odżywka nadaje im naturalny,mleczny kolor.W porównaniu z tym jakie były kiedyś,a jakie są po kilku tygodniach stosowania tej odżywki widać znaczną poprawę. No i w końcu moje paznokcie są długie!!! Używam tego produktu od: 1,5 miesiąca Ilość zużytych opakowań: I połowa
    Mary_0
    19 lutego 2014 o 13:10
    nie widzę żadnej różnicy przed i po
    Mam paznokcie bardzo poddatne na rozdwajanie i łamanie. Źle się czuję w krótkich paznokciach, więc poszukalam czegoś wzmacniającego. Odżywka kompletnie się nie sprawdziła. Mam wrażenie, że paznokcie jeszcze bardziej się rozdwajały niż wcześniej. Dopiero olejowanie paznokci mi pomogło. Lakier nie ma jakiegoś koloru, jest bezbarwny i szybko robi się matowy. Plus za to, że latwo się go rozprowadza i szybko schnie, jednak nie taki był cel produktu. Plusy: - szybko schnie - łatwo się rozprowadza (dobry pędzelek) Minusy: - nie poprawia stanu paznokci - nie chroni przed rozdwajaniem się - lakier szybko matowieje Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 całe