Wody toaletowe damskie

Yves Saint Laurent Cinema EDT

• 8 września 2012 o 14:37
    Cudo
    Mam wiele perfum,ale ciagle szukalam idealu,najblizsze bylo CHLOE 2008 a teraz mam Cineme:) To zadziwiajace bo nie szaleje za orentalnymi zapachami,a ten taki jest,jest tez ciasteczkowo waniliowo madarynkowy,swietna kompozycja,bardzo kobieca,nie meczaca,promienna.Zakochalam sie i teraz kupie z cala pewnoscia Cinema EDP. Serdecznie polecam,zapach wedlug mnie uniwersalny,dla kazdego,na dzien,na wieczor,na lato,na zime. Odejmuje pol gwiazdki za trwalosc,pozostawia wiele do zyczenia. Butelka bardzo ladna. Używam tego produktu od: Dopiero zaczelam Ilość zużytych opakowań: Pierwsze
  • 9 marca 2011 o 7:20
    świetny :)
    Sama nie potrafię zdecydować w zasadzie czy wolę edp czy edt. W zasadzie zapachy są bliźniacze z tym że edp chyba bardziej nadaje się na jesień a edt wiosnę. Różnica jest mniej więcej taka że edt od razu otwiera się cytrusami, nie ma tej obecnej w otwarciu w edp esencji herbacianej. Później są już jak zwykle cytrusy doprawione lekką nutą migdałową i wanilią. Wszystko nieslychanie subtelne i wyważone. edt jest lekki, świetlisty, szykowny, nieinwazyjny :) Świetnie sprawdza się przy migrenach czy bólach głowy - idealny na nadchodzącą wiosnę :) (na lato mam jeszcze festival i festival d\'ete;)) Używam tego produktu od: pół roku? Ilość zużytych opakowań: 50 ml
  • 12 kwietnia 2010 o 23:16
    Nic szczególnego...
    Chyba szukałam tutaj Casmir Choparda po opisie nut. Jakoś tak mi się skojarzyło. Niestety Casmir jest nieobecny;) a szkoda. Pierwsza nuta - mocna, wyraźna, soczysta nektarynka, a potem zwykły kwiatowy zapach. Fakt, czuć wanilię, jednak bardziej wyczuwa się jaśmin, który mnie irytuje.. Bo po prostu robią się z tego zwykłe, mało odkrywcze perfumy. Niech będzie, że ode mnie 3*. Używam tego produktu od: - Ilość zużytych opakowań: próbka
  • 29 grudnia 2009 o 20:47
    Piękniejsza od wersji EDP
    Moim zdaniem wersja o wiele piękniejsza ( i trwalsza !) od wersji EDP :love: Zapach przeznaczony dla romatyczek, jest kwintesencją luksusu. Ja wyczuwam w nim przepiękną herbatę. Mam nadzieję, że niedługo doczekam się własniej flaszki:) Używam tego produktu od: Ilość zużytych opakowań:testy
  • 9 czerwca 2009 o 11:54
    Piękna
    eden z moich faworytów, zapachów który zostanie ze mną na lata. Omijałam go, skupiałam się na nowościach, na wizażowych pewniakach, Cinema wydawała mi się jednym z wielu zapachów wykreowanych kilka lat wstecz, ale nie tak popularna, czyli chyba mało ciekawa. A tutaj zaskoczenie. Bardzo przyjemny zapach, z gatunku bezpiecznych, bezpiecznych na prezent również. Świeższy, lżejszy, mniej słodki od wersji EDP. Czuję mimozę, piwonię, jednak nie jest to kwiatowy dusiciel. Tak samo jak wersja EDP, i woda toaletowa jest bardzo trwała, wyczuwam ją ok.5-8 godzin. Flakon bardzo ładny, prosty, poręczny, stabilny, wolałabym jednak aby wersje EDP i EDT różniły się flakonami, chociaż niektórymi detalami. Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: 90ml