Wody toaletowe damskie

Zara Femme EDT

Nasi użytkownicy zostawili 18 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 4 kwietnia 2022 o 18:11
    Ładny zapach
    Zapach jest bardzo słodki ,wyczuwam mocno wanilię , a jest to moja ulubiona nuta zapachowa.Czuję również świeże kwiaty.Jest bardzo kobiecy.Niestety nie jest trwały , ale patrząc na cenę , nie ma co wymagać cudów.Ogólnie polecam.
  • 8 września 2021 o 8:54
    Rzeczywiście "kobieta"
    Zapach idealnie oddaje swoją nazwę. Jest bardzo kobiecy, ciepły, miękki, otulający. Przywodzi na myśl światło. Wanilia przebija się bardzo szybko, jednak na początku miesza się ze świeżością piwonii, bergamotki, aby potem przejść w przyjemne, lekko drzewne, pudrowe akcenty razem z paczulą. Zapach jest dość balsamiczny ale nie przytłacza. Jest w nich dużo świeżości. Czy są podobne są Kenzo Amour? Ta nuta pudrowosci rzeczywiście sprawia że mozna pomyśleć o Femme jako dupe dla Kenzo , ale Kenzo jest o wiele bardziej pudrowe, duszące, budyniowe. Femme ma za to w sobie coś co ten puder przełamuje nadal otulając. Czy podobne do Dior HP? Wg mnie tak. Jakość tragiczna co mnie bardzo smuci bo je uwielbiam.
  • 26 stycznia 2021 o 21:52
    Zara Femme
    Gdy juz się wszystko ulotni, pozostaje zapach, który skądś znam... Myślę, myślę o już wiem, pachnie jak hugo boss deep red... Przynajmniej na mojej skórze... Nie zbyt trwały ale ładny na codzień, wanili jakoś nie czuję ale zapach jest ogólnie ładny.
    Zalety:
    • Opakowanie, podobieństwo do hugo boss Deep red
    Wady:
    • Niezbyt trwały
  • 18 listopada 2020 o 20:16
    Jedne z ulubionych na co dzień!
    Perfumy mają cudowny, słodki, ciepły zapach. Idealne na zimę. Używam ich na co dzień, jednak ich trwałość nie jest najlepsza. Nie utrzymują się długo na skórze, jednak zapach, który oferują sprawia, że chce kupić więcej opakowań produktu. Jestem zakochana w ich słodkim zapachu - wanilii i piżma. Zużyłam jedno opakowanie i kupię następnego, ze względu na cenę produktu i zapach. Na co dzień są dla mnie idealne.
    Zalety:
    • idealne na co dzień
    Wady:
    • przeciętna trwałość
  • 25 września 2019 o 6:47
    Piekne otwarcie.
    Na stronie Zary nuty zapachowe to piwonia, wanilią i tonka. Dla mnie idealnie, więc w ciemno zamówiłam mała roletke. Pierwsze zetchniecie z zapachem - cudowny. Otulająca wanilia. Slodka, ale nie przesłodzona. W połączeniu z czymś hmmm może to tonka? Jednak po chwili wchodzi paczuli. Mocne, ciężkie, zupełnie psuje mi kompozycje. Niestety paczuli już tak trwa przez wieki, wanilia zupełnie ustępuje. Piwonii nie czuję tu w ogóle. Ogólnie za pierwsze wrażenie dałabym 5, byłby to zapach niemal idealny. Za paczuli odejmuje dobre 2 gwiazdki bo robi się dusząco, ciężko i jednostajnie.