Wody toaletowe damskie

Gabriela Sabatini Miss Gabriela Night Woda Toaletowa dla Kobiet 30ml
notino.pl
Gabriela Sabatini Gabriela Sabatini Miss Gabriela Night Woda Toaletowa 30 ml
Gabriela Sabatini Miss Gabriela Night

Nasi użytkownicy zostawili 20 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 6 stycznia 2025 o 9:20
    Mimo night w nazwie, to przyjemny zapach dzienny
    Zużyłam najmniejszą pojemność tego zapachu już jakiś czas temu, ale zasługuje na kilka zdań recenzji, bo jest dość uniwersalny i na tyle przyjemny, że mało komu się nie spodoba. Dostałam go w prezencie od przyjaciółki. Opakowanie perfum nawiązuje do słynnego klasyka, jednak na tym podobieństwa się kończą. Jest to przyjemny, kwiatowo owocowy zapach zarówno na dzień, jak i na wieczór, ma w sobie delikatną zadziorność, ale jest ona bardzo subtelna. Przez swą uniwersalność i brak nut bardziej charakterystycznych jest to taki zapach dla każdego, dlatego nie ponowię zakupu. Poza tym parametry są mocno średnie - perfumy wymagają ponawiania aplikacji w ciągu dnia i przez to są dość mało wydajne.
  • 1 grudnia 2024 o 22:36
    Cudowny zapach lecz krótkotrwały
    Miss Gabriela Night od Gabriela Sabatini to zapach, który oczarowuje od pierwszej chwili. Kompozycja łączy w sobie nuty kwiatowe i owocowe, tworząc delikatną, kobiecą aurę, idealną na wieczorne wyjścia. Szczególnie urzekają nuty czarnej porzeczki i jaśminu, które nadają perfumom zmysłowego charakteru. Niestety, mimo pięknego zapachu, trwałość pozostawia wiele do życzenia. Aromat szybko zanika, co zmusza do częstych aplikacji. To perfumy dla tych, którzy szukają subtelnego, nietuzinkowego zapachu na kilka wyjątkowych chwil, a nie na cały dzień. Osobiście uważam, że Miss Gabriela Night to świetna opcja na randkę lub spotkanie z przyjaciółmi, ale chciałoby się, aby ich magia trwała nieco dłużej. Jeśli jednak szukasz zapachu, który przyciąga uwagę, mimo krótkiej trwałości, warto dać im szansę.
  • 18 marca 2024 o 10:54
    Pomimo średniej trwałości mój ulubieniec wśród zapachów:)
    Moja miłość do tego zapachu trwa już ponad 5 lat. Popsikałam się testerem w sklepie i po prostu mnie zachwycił. Wszystko tu grało. Słodki, zmysłowy, owocowo-kwiatowy z lekką nutą drzewa sandałowego. Nazwa może być trochę myląca gdyż zapach moim zdaniem nadaje się świetnie na noc jak i na dzień, niezależnie od pory roku. Nie jest mdły ani duszący. Jest delikatny i bardzo kobiecy. Niestety, nad czym bardzo ubolewam, nie jest trwały:((( po około 4 godzinach jest ledwie wyczuwalny. I nie jest tak, że już się tak do niego przyzwyczaiłam, że go nie wyczuwam ale inne osoby też go nie czują. Mimo tego jak tylko się kończy kupuję następną buteleczkę bo to jeden z moich hitów i już :) Mam też innych ulubieńców wśród zapachów bo jak to kobieta lubię zmiany ale jak do tej pory ten jest na pierwszym miejscu.
  • 10 stycznia 2023 o 22:07
    Miss Gabriela nocą
    Dość polubiłam się z perfumami od Gabriela Sabatini i ta seria też mi przypadła do gustu (choć mniej niż Happy Life). Ma owocowo-kwiatowy zapach, lekki, dość trwały. Może się nie wyróżnia jakoś, ale w sumie nie jest to też w moim stylu
    Zalety:
    • owocowo-kwiatowy zapach, lekki, flakonik
    zieewa
    19 maja 2021 o 15:15
    ładny zapach
    Perfumy poznałam od koleżanki u której spodobał mi się zapach. Kupiłam własną buteleczkę. Zapach słodki, lekki, kwiatowy, zmysłowy. Nie jest drażniący ani mdlący. Idealne na każdą porę roku, jednak moim zdaniem bardziej na co dzień niż na większe wyjścia wieczorowe gdyż zapach dość krótko się utrzymuje. Wydajność jest okej, jednak ze względu na dość niską intensywność potrzeba więcej "psiknięć" perfumą, aby były wyczuwalne mocniej.
    Zalety:
    • lekki zapach
    • idealne na każdą porę roku
    • nie drażnią
    Wady:
    • krótko się utrzymuje