Mleczka do demakijażu

Bielenda Camellia Oil, Luksusowe mleczko do demakijażu

mirkaz
    19 marca 2024 o 23:54
    Spełnia moje oczekiwania
    Dla mnie ten balsam jest naprawdę luksusowy, ma świetną kremową konsystencję, pachnie kwiatowo, niepowtarzalnie, świetnie i z łatwością rozprowadza się po skórze i dobrze wchłania. Balsam dobrze nawilża. Ma wygodne opakowanie z aplikatorem. Czarna butelka przyciągnęła mój wzrok.
    Zalety:
    • Same zalet! Bez wad!
    • Szybko się wchłania
    • Dobrze nawilża
    • Pięknie pachnie
  • 25 grudnia 2020 o 19:14
    Najlepszy zapach
    Doskonałe mleczko do demakijażu. Świetnie usuwa nawet wodoodporny makijaż. Nie jest tłuste, nie zapycha porów, nie podrażnia i co najważniejsze PIĘKNIE pachnie. Polecam. Super produkt w super cenie.
    Zalety:
    • świetnie usuwa wodoodporny makijaż
    • nie podrażnia
    • piękne opakowanie
    • bardzo wydajny
    qoxi
    22 kwietnia 2020 o 22:24
    Odradzam
    Kupiłam produkt skuszona ceną w Rossmanie. Produkt bardzo ładnie się prezentuje, lubię produkty z pompką, samą firmę Bielenda, więc uznałam że nada się. Mleczko, jak zapewnia producent nadaje się do oczu jak i całej twarzy. Produktu trzeba nałożyć więcej na wacik, żeby poradził sobie chociaż z tuszem na rzęsach ale po spotkaniu moich oczu z mleczkiem, oczy tak pieką.. muszę od razu przepłukać je wodą. Nie próbowałam mleczkiem oczyścić calej twarzy, wolę użyć do tego produktu Bielendy "Black Sugar Detox" żel micelarny. Nie polecam mleczka osobom z wrażliwą twarza. Na pewno nie kupię ponownie.
    Zalety:
    • Ładny, delikatny zapach
    Wady:
    • Podrażnia oczy
  • 14 marca 2019 o 22:29
    Mogło być lepiej
    Skuszona obietnicami, designem i promocją w Hebe, zakupiłam mleczko. Stosuję je ponad 3 tygodnie, prawie codziennie, nakładając na dłonie i wmasowując w twarz. Makijaż rozpuszcza, niestety do okolic oczu się nie nadaje. Piecze niemiłosiernie. Opakowanie zużyję do końca, ale ponownie go nie kupię.
    • rozpuszcza makijaż
    Wady:
    • strasznie piecze w oczy
  • 5 marca 2019 o 23:37
    Niestety jestem na nie
    Bardzo lubię markę Bielenda i wszystkie produkty do demakijazu aczkolwiek na tym zawiodlam sie. Niestety mleczko bardzo slabo radzi sobie z demakijazem zarowno podkladow, pudrow jak i cieni. Probowalam wykonac demakijaz tym mleczkiem wieloma metodami niestety kazda nie dawala efektu oczyszczonej z makijazu twarzy. Nie mam nawet pomyslu jak inaczej moge wykorzystac produkt bo sama linia jest przyjemna i bardzo ladnie pachnie, design jest rewelacyjny , natomiast mleaczka nie moge w zaden inny sposob wykorzystac. Niestety jest to bubel wsrod lini i marki.
    Zalety:
    Wady:
    • nie jest w stanie zmyc nawet najbardziej lekkiego podstawowego makijazu