Wody perfumowane damskie

Avon Life Colour by K. T. for Her EDP

• 13 grudnia 2021 o 10:39
    Jakoś mi się nie spodobał
    Byłam pełna entuzjazmu gdy nabyłam te perfumy ponieważ K. T słynie z pięknych i przede wszystkim trwałych zapachów. Sam flakonik już nastawia pozytywnie, nietuzinkowy, trójkątny cieniowany na czerwono, śliczny. Niestety zapachem jestem zawiedziona, zwykły kompot wieloowocowy, do tego bardzo nietrwały, jest jak mgiełka do ciała a nie woda perfumowana. Nie rozwija się. trzeba przytknąć nos do nadgarstka lub do bluzki by poczuć zapach.
    Zalety:
    • flakonik
    Wady:
    • zapach,
    • słaba trwałosć.
    Luana5
    8 lipca 2021 o 10:24
    Urzeka rześkością i świeżością
    Zapach zamknięty w fiskuśnym flakoniku w bardzo zdecydowanym kolorze różu. Muszę przyznać że zwraca uwagę. Ta intensywność koloru sprawiła, że otworzyłam go dopiero teraz. Trochę czasu już go mam. Otwiera się słotkimi nutami gruszki i maliny, choć nie trwa to zbyt długo wprowadzarados y nastrój. Potem rozwijają się nuty kwiatowe, ale to magnolia jest bardzo zdecydowanie wyczuwalna. Co prawda nuty wodne, potem skórzane się przewijają, ale to wciąż magnolia. Zapach jest świeży, lekki, taki wakacyjny. Jest trwały. Zmienia się ale trwa. Na ubraniach dłużej.
    Zalety:
    • Flakon
    • Projekcja
    • Nie uczula
    • Nie podraznia
  • 8 grudnia 2020 o 14:49
    Zapach Life Colour
    Sądzę, że zapach przypadnie do gustu w szczególności młodym i energicznym osobom, które szukają inspiracji i są bardzo kreatywne. Patrząc na sam dość niebanalny flakonik, pozwalam sobie tak stwierdzić. Główną nutą, stała się magnolia, która przywołuje wspomnienia z Japonii (dla Kenzo). Na samym początku, zaraz po naciśnięciu atomizera wyczuwalna jest malina. Zapach jest bardzo słodki i otulający, jednak znika bardzo szybko. W kolejnej części czuję już tylko akordy kwiatowe. Uważam, że zapach sprawdzi się w każdej sytuacji. Idealny na większe wyjścia, jak i do pracy. Dobrze się wpasowuje w każdy okres w roku. Biorąc pod uwagę trwałość zapachu, to jest świetna. Sama wyczuwam go przez około 2-3 godziny, jednak wiem, że pachnie dłużej. Kurtki, które niechcący spryskałam tą wodą kilka tygodni temu, nadal pachną. Wiele osób zamawiało u mnie ten zapach, po tym jak poczuły go na mnie. Szkoda, że nie spotkamy go już w katalogu, bo był jednym z moich ulubionych. Jego cena wynosiła około 70-80 PLN, więc znajdował się w gronie tych droższych i bardziej luksusowych w Avon. Wspomnę jeszcze, że istniała wersja dla niego, w kolorze ciemno-zielonym. Nie miałam jednak z nim styczności.
    • Flakon
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 19 listopada 2020 o 14:00
    Avon, Life Colour by K. T. for Her EDP
    Ten zapach dostała w gratisie do zamówienia. Jest dość słodkawy zapach, nie zachwyca ale jest bardzo ładny. Nuty głowy: gruszka, malina, różowa peonia. Nuty serca: magnolia, irys aksamitny, ryż basmati. Nuty bazy: drewno sandałowe, cedrowe, biały zamsz. Zapach jest intensywny, bardzo czuć nutę kwiatową. Jak dla mnie zbyt dziewczęcy zapach. Jest ładny ale nie zachęca mnie do ponownego zakupu. Gdzieś już go czułam.
    Zalety:
    • flakon
    • trwałość
  • 12 maja 2020 o 15:03
    Piękny zapach
    Jest to już druga wersja perfumy z serii Life, posiadam wodę Avon Life i obie perfum jak dla mnie bardzo się różnią, ale obie mają piękne flakony, które od razu przykuwają uwagę i mogą pięknie zdobić na przykład toaletkę. Perfuma ma ładny czerwony flakonik w kształcie trójkąta. Jest z kategori kwiatowo-wodno-owocowa. W jej skład zapachowy wchodzą NUTY GŁOWY (gruszka, malina, różowa peonia), NUTY SERCE (magnolia, ryż basmati, irys aksamitny), NUTY BAZY (biały zamsz, drewno sandałowe i cedrowe). Ja w pierwszej chwili wyczuwam słodki zapach magnolii, może też nawet peoni, jak dla mnie w pierwszej chwili dominują kwiatowe zapachy. Ale każdy wyczuwa inaczej. Perfuma ma piękny i intensywny zapach, który z pewnością nadaje się na wieczory i utrzymuje się naprawdę bardzo długo. Można też dostać perfumowany balsam oraz perfumetkę.
    Zalety:
    • piękny flakonik
    • piękny i trwały zapach
    Wady:
    • cena około 70 zł
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie