Wody perfumowane damskie

Avon Far Away Glamour EDP

Nasi użytkownicy zostawili 39 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 24 listopada 2024 o 19:15
    Zapach naprawdę glamour
    Glamour to pierwsze - i jak dotąd jedyne - perfumy Avonu z serii Far Away, które posiadam. Do kupna całego flakonu (50 ml) zachęciło mnie to, że miałam okazję wcześniej testować je w formie perfumetki. Na początku wydały mi się za ciężkie, ale z czasem bardzo polubiłam ich słodko-orientalne nuty, z których najbardziej wybija się czarna porzeczka (dla mnie wpadająca w... winogrona? :D). Są one opisywane jako wieczorowe, eleganckie, na specjalne okazje, jednak ja używam ich głównie na dzień. Obok wspaniałego zapachu, na uwagę zasługuje ich trwałość (a czuć je długo) oraz wydajność - jeden flakon mam od blisko dwóch lat, psikam się często, a jestem dopiero w połowie. Nigdy dotąd mnie nie podrażniły. Nie rozumiem tylko, dlaczego oznaczono je jako wiosenne/letnie, ponieważ dla mnie bardziej pasują na okres jesienno-zimowy. Tak czy inaczej - dobry zapach dodaje dużo świeżości i pewności siebie, i tak jest w przypadku Far Away Glamour :)
    Zalety:
    • Słodko-orientalny zapach, ale niezbyt duszący
    • Długo się utrzymuje
    • BARDZO wydajny
    • Nie podrażnia skóry
    W perfumerii
  • 14 sierpnia 2024 o 21:11
    Dla mnie za mocny i ,,oklepany" zapach
    Zapach Far Away Glamour kupiłam w perfumetce, ponieważ byłam bardzo ciekawa jego kompozycji zapachowej, która brzmi zachęcająco: wanilia, czarna porzeczka, piżmo - bardzo ciekawe połączenie. Zapach okazał się dla mnie za mocny i nic w nim nie było moim zdaniem oryginalnego. Ot jak wiele innych zapachów. Pasuje na wieczór, na bardzo eleganckie przyjęcie. Ja jestem zwolenniczką delikatniejszych zapachów. Zauważyłam, że ta woda perfumowana utrzymuje się na skórze dość długo. Plusem jest również jej cena. Far Away Glamour nie jest drogim zapachem, szczególnie na promocji. Występuje również w wersji mini, czyli perfumetki, więc wychodzi jeszcze taniej.
    Zalety:
    • długo się utrzymuje
    • eleganckie opakowanie
    Wady:
    • dla mnie za mocny
    • dość popularny mimo zachęcającej kompozycji zapachowej
    U konsultantki
    Betiix
    7 marca 2024 o 21:45
    Rewelacja
    Woda perfumowana "Far Away Glamour" jest to moja ulubiona woda z serii Far Away. Jej kwiatowo -orientalne nuty są idealnie dobrane,co sprawia,że całość pachnie wspaniale. Czarna porzeczka,wanilia oraz czarne piżmo dają całości niepowtarzalny zapach. Flakon jest cudowny. Czarny co dodaje jej elegancji i poręczny. Trwałość perfum jest rewelacyjna. Bardzo długo się utrzymują. Na ubraniach czuć nawet na drugi dzień. Jestem nimi zachwycona i zebrałam dużo pochwał,gdy używałam tej wody.
    Zalety:
    • Nuty zapachowe
    Wady:
    U konsultantki
  • 1 grudnia 2023 o 21:29
    Subtelny zapach
    Bardzo ładny zapach z kategorii kwiatowo -owocowo - piżmowej. Jest zmysłowy oraz niebalany. Niestety nie jest zbyt intensywny i mocno wyczuwalny. Nalezy do tych bardziej subtelnych. Czarny, ladny flakon nawiązuje , zarówno do elegancji, jak i nazwy Glamour. Perfumy idealne na wieczór. Lubię większość odsłon zapachów z serii Far Away.
  • 8 kwietnia 2023 o 0:00
    Polecam!
    Ten zapach dostałam w prezencie. I muszę przyznać że odrazu się polubiliśmy. Zapach jest taki trochę intrygujący, orientalny ale i słodki. Da się wyczuc porzeczkę i wanilię. W składzie jest też piżmo i to jest zawsze strzał w 10. Jest trochę nawiązaniem do klasycznego Far Away ale nie do końca. Przełamuje trochę tą linię właśnie zapachem orientu. Ilekroć się nim popsikam to ktoś pyta co to za zapach więc można wyróżnić go za wyjatkowac i oryginalność. Do tego jest trwały gdzie z zapachami z Avonu bywa różnie. Moją uwagę przykłuwa też śliczny flakonik. Czarny kolor podkreśla charakter i elegancję tego zapachu. Ładnie się prezentuje na półce. Jest wydajny i cenowo też nie odstrasza. Zdecydowanie polecam!
    Zalety:
    • trwały,
    • orientalny, ciekawy zapach,
    • śliczny, elegancki flakonik,

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie