Pędzle do twarzy

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 26 lipca 2024 o 9:40
    polecam
    doskonale rozprowadza cienie, zapewniając płynne przejścia i profesjonalne wykończenie makijażu oczu. Zaokrąglona końcówka pędzla idealnie nadaje się do precyzyjnego blendowania w załamaniu powieki, tworząc głębię i intensywność koloru.
  • 19 września 2021 o 11:48
    Mój ulubieniec do omiatania twarzy, aplikowania różu czy blendowania granic bronzera
    Moja kolekcja pędzli jeszcze nie tak dawno była bardzo skromna i biedna, co zdecydowanie utrudniało mi stworzenie pełnego makijażu i sprawiało, że w niektórych kwestiach musiałam się ograniczać bądź używać jednego aplikatora do kilku rzeczy, przez co nierzadko tworzyły mi się na buzi jakieś plamy bądź koloryt kosmetyków nierówno się rozkładał. W końcu zdecydowałam się zacząć stopniowo zwiększać moją kolekcję i stopniowo dokupywać pojedyncze sztuki z tych kategorii, w której czegoś mi brakuję. Na propozycję od marki Donegal, czyli stałego producenta akcesoriów do makijażu twarzy w moich zbiorach, zdecydowałam się ze względu na to, że szukałam czegoś na nakładania różu. Trzon pędzelka wykonany został z drewna, które pokryte jest grafiką przedstawiającą niegdyś bardzo pożądany motyw biało - czarnego marmurku. Mnie ten wzór dalej się podoba, więc nie miałam problemu, żeby znalazł się on w moich pędzlowych zbiorach. Produkt został płasko ścięty na końcówce, a na jego długości znajdziemy jeszcze logo producenta w czarnym odcieniu. Wyżej umieszczono metaliczny element w odcieniu rose gold. Samo włosie jest bardzo bogate, rozczapierzone, zdecydowanie nie jest to intensywnie zbity pędzel, ale nie jest też super ,,luźny", mamy tutaj coś pomiędzy. Włoski mają kolor brązowy, który od połowy wpada w biały ton. Akcesorium jest w dotyku bardzo mięciutkie i milusie, co zdecydowanie uprzyjemnia jego stosowanie. Pędzel bardzo dobrze nabiera na swoje włosie róż, zarówno prasowany, jak i wypiekany czy sypki. Ładnie i równomiernie rozprowadza go na twarzy, więc jeżeli zakupimy dobry jakościowo kosmetyk kolorowy to możemy mieć pewność, że ten pędzel będzie współpracował z nim idealnie i pozwoli na wydobycie z niego tego, co najlepsze. Absolutnie nie tworzy jakiś niepożądanych plam czy niechcianego nierównomiernego rozłożenia się pigmentu. Dodatkowo pędzel ten świetnie sprawdzi się do omiatania całej twarzy z nadmiaru pudru, przez co cały makijaż wygląda bardziej naturalnie, ale ja polubiłam go także do dodatkowego rozcierania granic bronzera gdy zdarzy mi się jakiś wypadek przy pracy np. podkład nakładania nieznanego mi dotąd produktu, którego nasycenia koloru czy formuły jeszcze się uczę. Moim zdaniem propozycja ta jest naprawdę warta posiadania w kosmetyczce. Jest to naprawdę trwały pędzel, ja stosuję go już prawie rok do niemalże każdego makijażu i nie wypadł z niego jeszcze ani jeden włosek, a regularne mycie i dezynfekcja nie działają negatywnie na jakość i miękkość włosia. Bardzo fajny pędzel za niewielkie pieniądze, serdecznie polecam.
    Zalety:
    • Jakość i miękkość włosia
    • Łatwo się czyści
    • Wygląd pędzla
    • Dobrze aplikuje kosmetyki
    • Ładnie blenduje róż oraz bronzer
    • Nadaje się do omiatania twarzy z nadmiaru pudru
    • Wielofunkcyjność
    Drogeria Natura
  • 10 października 2020 o 20:39
    Świetny pędzel w świetnej cenie
    Pędzla używam do rozświetlacza mineralnego. Sprawdza się bardzo dobrze. Jest miękki, nie podrażnia, włosie po myciu nie wypada. W tej cenie jest to naprawdę doskonały produkt.
    Zalety:
    • trwałość
  • 30 grudnia 2019 o 19:42
    Fajny w przystępnej cenie
    Pędzel Donegal nr 4096 u mnie sprawdza się świetnie. Miękkie włosie, fanie rozprowadza produkt (używam do rozświetlacza i czasem do różu), co ważne łatwo się myje i nie gubi włosia. Estetycznie też jest bardzo ok. Pędzel ma ładną rączkę imitującą deseń marmuru, dobrze leży w dłoni i przyjemnie się go używa. Produkt fajny jakościowo za niewielkie pieniądze.
    Zalety:
    • dobrze rozprowadza produkt
    • miękkie włosie
    • wygląd
    • nie gubi włosia
  • 29 października 2018 o 7:50
    Bardzo fajne
    Ta seria pędzli od Donegal najbardziej przypadła mi do gustu. Piękny design, super miękkość, dobra jakość - właśnie to dostajemy za około 10 zł. Uważam, że są to jedne z najlepszych pędzli w tak niskiej cenie. Wlosie jest ładnie zbite, nie wypada, jest mięciutkie, nie ma problemów z myciem. Pędzel blenduje bardzo ładnie, uwielbiam konturować nim twarz.
    Zalety:
    • Jakość włosia
    • Design
    • Niska cena
    • Wykonuje swoją robote
    • Design produktu

Zobacz także inne Pędzle do twarzy